Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Αυτοί πυροβολούν, εμείς πληκτρολογούμε!




Με αυτό το πολύ εύστοχο slogan, και με αφορμή το συμβάν στα Ζωνιανά Κρήτης ξεκινήσε από το blog ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ διαδικτυακή εκστρατεία κατά της οπλοχρησίας.


Άστε κάτω τα όπλα λοιπόν!

Αμυνθείτε με τα πληκτρολόγια σας!

4 σχόλια:

sxizofrenia είπε...

Άντε μπράβο, καιρός ήταν να διαφωνήσω μαζί σου κάπου, είχε παραγίνει η κατάσταση :P

Η οπλοκατοχή είναι απαγορευμένη, ενέργειες σαν και αυτή είναι προφανέστατα για το θεαθήναι. Από εκεί και πέρα, το όπλο ΔΕΝ σκοτώνει, σκοτώνει το χέρι που το κρατά. Άμα το επάγγελμα μου είναι δολοφόνος, έμπορος ναρκωτικών, ληστής τραπεζών ή άλλος εγκληματίας, δεν θα κυκλοφορώ με νεροπίστολο επειδή ο νόμος μου απαγορεύει να έχω όπλο. Αν όμως είμαι ένας πολίτης που σέβεται τον νόμο, με τα σημερινά δεδομένα όταν αποφασίσει ένας εγκληματίας να με επισκεφθεί τι θα κάνω, θα τον "πληκτρολογήσω"; Ελεύθερη κατοχή λοιπόν επιτέλους, για την ασφάλεια εμάς και των οικογενειών μας.

Andkand είπε...

Έτσι για να σου τη σπάσω, θα συμφωνήσω εγώ μαζί σου σήμερα! ;) (τουλάχιστο με αυτά που γράφεις στην αρχή του post σου): “… το όπλο ΔΕΝ σκοτώνει, σκοτώνει το χέρι που το κρατά…”

Rakuneta είπε...

egw pantws opws ta diavasa apo tin efimerida frikara!

den xerw fantastika diafora senaria me to mialoudaki mou k omologw itan kapws tromaktika! vevaia i fantasia ine epikidini kapoies fores!

Anonymous είπε...

Ο καθένας αμύνεται με το όπλο που ξέρει να χειρίζεται, όταν ξέρει πώς να το χειρίζεται. Μήπως με ένα πληκτρολόγιο δεν μπορείς να σπάσεις κάποιου το κεφάλι;