Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο φασισμός του ΡΙΚ!



Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, εκπομπή «Το συζητάμε» με παρουσιάστρια την Ειρήνη Χαραλαμπίδου και κύριο φιλοξενούμενο τον γνωστό ΑΚΕΛικό υπερασπιστή του Σχεδίου Ανάν Τουμάζο Τσελεπή.
Τον Τσελεπή ανέκριναν 3 δημοσιογράφοι.
Το γκάλοπ που βγαίνει στις οθόνες της τηλεόρασης για να ψηφίσει ο κόσμος δίνει μόνο 2 επιλογές:

ΘΕΩΡΗΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΝΑΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕ:

Α. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ)

Ή

Β. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ)

Στο γκάλοπ συμμετέχουν (φαντάζομαι) μερικοί αμετανόητοι ναινέκοι Συναγερμικοί που ψηφίζουν το πρώτο και οργανωμένοι ΑΚΕΛικοί που ψηφίζουν το δεύτερο και στο τέλος χαίρονται μόνοι τους για την επιλογή τους!

Αυτές είναι λοιπόν οι επιλογές μας;
Εμείς που διαφωνούμε και με τα 2 δεν έχουμε επιλογή; Πού είναι η αντικειμενικότητα του κρατικού καναλιού;

Γιατί κύριοι του ΡΙΚ δεν βάζετε και μια τρίτη επιλογή για αυτούς που δεν υποστηρίζουν ούτε το Σχέδιο Ανάν ούτε τα δώρα Χριστόφια;

Μήπως αυτοί που έστησαν την εκπομπή φοβούνται το αποτέλεσμα;

- Ευτυχώς ο Γιώργος Γεωργίου (εφημερίδα Ποντίκι), που ήταν παρόν, ήταν ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε για το θέμα. (Φυσικά η Ειρηνούλα μας άφησε άφωνους όταν μας είπε ότι δεν υπάρχουν άλλες ρεαλιστικές επιλογές! Σαν να μας έλεγε αυτές είναι! Συμβιβαστείτε ΣΚΑΣΤΕ και επιλέξτε μια από τις επιλογές που σας δίνουμε!)

- Προς το τέλος της εκπομπής έκανε παρέμβαση και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου. Όχι, μην φανταστείτε ότι παρενέβη για να διαμαρτυρηθεί για το «στήσιμο» της εκπομπής ή για τον διασυρμό του Τάσσου Παπαδόπουλου από τον Τουμάζο Τσελεπή. Απλά τηλεφώνησε στην εκπομπή επειδή κάτι λέχθηκε για τον Μάριο Καρογιάν…

Έ, λοιπόν έχουμε και εμείς επιλογή! Ζητούμε ένα δημοκρατικό σύστημα όπου θα προεδρεύει αυτός που παίρνει τις περισσότερες ψήφους. Απλά και Δημοκρατικά όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη!

8 σχόλια:

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Βρε συναγωνιστές της Αντιπαρακμής, μήπως έχουμε τηλεπάθεια; Τόση ομοιότητα στη σκέψη πια; Θα μας πάρουν για σας και θα σας πάρουν για μας οι της Επαγρύπνησης!!!

Lexi_penitas είπε...

Ζητούμε ένα δημοκρατικό σύστημα όπου θα προεδρεύει αυτός που παίρνει τις περισσότερες ψήφους. Απλά και Δημοκρατικά όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη!

Δηλαδή ο Κασουλίδης; Πάντως όχι ο Τάσσος ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλός τον αποικιοκράτη της κυπριακής μπλμοκόσφαιρας να μπον ρε πενίττα ελέγχεις αν θα διαγράψεις και την αντιπαρακή;

ΑντιΠαρακμή είπε...

@Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

ΕΜΕΙΣ φίλοι μου είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ είστε ΕΣΕΙΣ!
Ο Τσελεπής, η Χαραλαμπίδου, ο Χριστόφιας, ο Αναστασιάδης, ο Ταλάτ, ο Ερτογάν η CIA και οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι οι ΑΛΛΟΙ!

Απλά χαιρόμαστε που σε αυτό τον τόπο μπορούν και κάποιοι άλλοι να σκέφτονται!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Αγαπητοί φίλοι,

Κρατάτε καλά, ενάντια στο φασισμό.

Άξιο παρατήρησης πάντως, ότι μόλις ο γνωστός Ναζιλέον-Pinaleon του διαδικτύου είδε τη λέξη "φασισμός" έτρεξε να μπει να πει και την εξυπνάδα του.

Εμυρίστην η πελλομαριού μιλλόπιττες!

Παράκληση να ενημερώνετε ακόμη πιο συχνά το πολύ σοβαρό και αξιόλογό σας ιστολόγιο.

Η Επιτροπή είναι δίπλα σας.

Ίδας είπε...

@Lexi_Peninta
Αν είναι να εκλεγεί ο Κασουλίδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως δεν έχουμε πρόβλημα με την εκλογή Χριστόφια (άσχετα αν διαφωνούμε με τους ολέθριους χειρισμούς του).

@ Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και για το κουράγιο που μας δίνετε…

Ανώνυμος είπε...

FASISTES FAGOTHITE

Πάνος είπε...

Η Χαραλαμπίδου έχει καταντήσει μια σκέττη αηδία. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι από κάπου τα παίρνει και μάλιστα χοντρά. Κάθε της κουβέντα, έως και κάθε της λέξη είναι εκ του πονηρού, γι' αυτό και είναι κατάπτυστη.