Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αποκαλύπτουμε το Συντονιστή!

Νάτος, νάτος ο Συντονιστής!

Εδώ και αρκετό καιρό, παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση αντίθεσης προς την πολιτική του Δημήτρη Χριστόφια. Μια αντίθεση που καλύπτει κυρίως το Κυπριακό, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως η οικονομία και τα δημοκρατικά ελλείμματα.

Η Σημερινή και το συγκρότημα ΔΙΑΣ, ο Φιλελεύθερος, ο ΑΝΤ1, ο Λόγος, τα σατιρικά έντυπα, το ΠΟΝΤΙΚΙ, η ΕΝΩΣΙΣ, ο ΚΟΡΙΟΣ, τα περισσότερα Blogs και ιδίως τα μεγάλα Blogs, όλα τα κόμματα εκτός από το ΑΚΕΛ, η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση, οι σκληροπυρηνικοί και οι μετριοπαθείς, όλοι βάλλουν κατά του Δημήτρη Χριστόφια.

Παρατηρείται για πρώτη φορά μία σοβαρή αναβίωση του αντικατοχικού αισθήματος του κυπριακού λαού, η οποία θυμίζει περίοδο δημοψηφίσματος.

Ποιος συντονίζει αυτή την πλέον σχεδόν καθολική, έντονη και καθημερινή επίθεση ενάντια στο Δημήτρη Χριστόφια;

Ποιος είναι ο συντονιστής; Ο υπεύθυνος του "Συντονιστικού Κέντρου" όπως το αποκάλεσαν το ΑΚΕΛ και η Χαραυγή;

Η απάντηση είναι απλή και ο άνθρωπος που γυρεύουν ως Συντονιστή είναι πολύ πιο κοντά τους από ό,τι νομίζουν.

Ο συντονιστής είναι..................

Ο ίδιος ο Δημήτρης Χριστόφιας!
Η αλαζονεία του, η τάση του να μη διαβουλεύεται με κανέναν και να μην ακούει κανέναν, οι διαπλοκές του με το Μιλτιάδη Νεοφύτου, ο εθισμός του στην πολυτέλεια και τη χλιδή (λιμουζίνες, προσωπικά jet κλπ), η πλήρης περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης και η επιμονή σε ρατσιστικές και αντιδημοκρατικές πρόνοιες λύσης του Κυπριακού (εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφος, 50,000 έποικοι κλπ), η αποενοχοποίηση της Τουρκίας και η επίρριψη ευθυνών στον κυπριακό λαό, τα δημοκρατικά ελλείμματα, οι εκβιασμοί, η στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων, οι παρακολουθήσεις, η μετατροπή της ΚΥΠ σε παράρτημα της Επαγρύπνησης, οι πρωινιάτικες επιδρομές σε σπίτια αντιφρονούντων, ο νεποτισμός (με τρανταχτό παράδειγμα το διορισμό του γαμπρού του ως συμβούλου με παχυλές αντιπαροχές), η εξύβριση πολιτικών αντιπάλων (" ο Ζ.Κουλίας είναι του πεζοδρομίου" " ο Γ.Ομήρου είναι με κονιορτοποιημένο τον εγκέφαλο" " ο Β.Λυσσαρίδης, είναι των λόγων και όχι των έργων", "ο Α.Αγγελίδης είναι σαν τους πραξικοπηματίες" και άλλα πολλά), ο εκβιασμός σε κόμματα και ΜΜΕ, η πλήρης καταστροφή του οικονομικού οικοδομήματος, αλλά και τόσα άλλα που έγιναν μόλις στα 2 πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, τον έχουν φέρει σε ρήξη με ΟΛΟΥΣ.

Έχει καταφέρει να κάνει μέχρι και τον Αναστασιάδη, να υιοθετεί λιγότερο ενδοτικές θέσεις στο Κυπριακό. Έχει καταφέρει να ξυπνά το πατριωτικό ένστικτο και αισθητήριο όλων μας. Μέχρι και η Πρωτοπορία έκανε αντικατοχική εκδήλωση φέτος, μετά από πολλά χρόνια.

"Ο Δημήτρης Χριστόφιας ενώνει" έλεγε το σποτάκι της προεκλογικής του υποψηφιότητας. Πράγματι. Ενώνει όμως τους πάντες εναντίον του.

Όλο και περισσότεροι πολίτες συντάσσονται και συντονίζονται για τον επιβαλλόμενο στόχο: την απομάκρυνση του Δ.Χριστόφια από την εξουσία.

Έτσι ο Δ. Χριστόφιας, κατάφερε αυτό που κανένας άλλος δεν κατάφερε μέχρι σήμερα: ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ. Να συντονίσει για πρώτη φορά, όλες τις δυνάμεις που θέλουν μια δίκαιη και δημοκρατική λύση του Κυπριακού. Να συντονίσει όλους τους υπόλοιπους κάτω από ένα κοινό πλαίσιο στόχων, από τους οποίους ο πρώτος και επιτακτικότερος είναι: Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ: ΑντιΠαρακμή ΚΑΙ CHRISTOFIAS-WATCH

1 σχόλιο:

Po είπε...

Απορώ πως ένας Δημήτρης Χριστόφιας - ένας ολοφάνερα αχυράνθρωπος - κατάφερε και ξεγέλασε έναν έξυπνο λαό όπως τους Έλληνες της Κύπρου. Το ίδιο απορώ και για τον Γεώργιο Παπανδρέου στην κυρίως Ελλάδα, καθώς και για τον Μπερλουσκόνι στην Ιταλία. Και οι τρείς τους ξεγέλασαν έξυπνους και έμπειρους λαούς. Καταλαβαίνω πως "το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται", αλλά δεν ξέρω με πιο τρόπο. Κι αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε και να το καταλάβουμε καλά ως κοινωνικό σύνολο για να μην ανεβαίνουν πια οι πλέον χρήσιμοι ηλίθιοι στην εξουσία. Γίνονται άκρως επικίνδυνοι.