Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Αφαίρεσαν τον Σταυρό από την Ελληνική Σημαία στη HELEXPO

Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου.
Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.


Παρουσιάζουμε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).



Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.
δείτε τα σε μεγένθυση εδώ:

Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).

Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).
δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187


Αίσχος ξεφτίλες.
Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα.




Νεότερη προσθήκη (1 χρόνο αργότερα):

Εκλογές 2010:Αφαιρούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική σημαία.

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/2010.html

14 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Γιατί δεν πάτε να την κατεβάσετε την ταμπέλα;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη χάσετε τον σταυρό σας. Ψωνάρες. Τόσους αιώνες χωρίς χριστιανισμό, γράψαμε ιστορία. Μετά το μ.Χ. σκοτάδι και σαπίλα μέχρι σήμερα. Πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε από τον χριαστιανισμό - ιουδαϊσμό;
Μπας και ξαναγίνουμε πάλι Ελληνες, δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ναι εσύ βάλε τον ποσειδώνα ή τον δία αμα δεν σε αρέσει ρε φιλαράκι.Αλλα στο σπίτι σου.Η χώρα έχει χριστιανική θρησκεία για αιώνες και να την σέβεστε.Γιατί αν αρχίσουν και οι χριστιανοί να μην σέβονται τα πιστεύω τον άλλον θα μπλέξουμε άσχημα.

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Μπράβο σου που το δημοσιεύσες.

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Και δεν βάζω ούτε τον Δία (Deus-Θεός) ούτε τον Ποσειδώνα στο σπίτι μου. Στη χώρα επιβλήθηκε ο χριστιανισμός με σφαγές και διωγμούς. Και σκασίλα μου για τα "πιστεύω".
Οποιος θέλει να είναι "πιστός", δικαίωμά του. Εγώ θα μείνω "άπιστος" δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Και σύ περίμενε την ανάσταση και ΠΡΟΣΚHNA νεκροκεφαλές (νεκρόφιλε-νεκρόπιστε ΔΟΥΛΕ).

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ένας λόγος που στέκεται ακόμι η Ελλάδα στο χάρτι ελεύθερη ανάμεσα σε τόσους κινδύνους αυτός είναι ο Ιησούς Χρηστός και η Παναγία μας που ακούνε τις λιγοστές προσευχές κάποιων πιστών!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ - ΟΧΙ - ΟΧΙ

Αν υπάρχει Ελλάδα ακόμα (?) αυτό οφείλεται σε κάποιους τρελούς, ατίθασους με πολιτισμό, αντρειωσύνη και δίδυμους γεννητικούς αδένες. Οι υπόλοιποι χεσμένοι ... ακόμη προσεύχονται.
Υπ' όψιν: μερικοί από τους προαναφερθέντες τρελούς επαγγέλονταν τους χριστιανούς ιερείς (!!!) ενώ δεν έπρεπε λόγω της θρησκευτικότητάς τους να πιάσουν όπλο.

Τελικά, φιλαράκια μου καλά, ξεκολλήστε από τις θρησκευτικές αγκυλώσεις, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Αντε, καλό ξημέρωμα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Αν και νομίζαμε ότι είμασταν οι πρώτοι που αναδεικνύουμε το θέμα της παραποίησης (πλήρους αλλαγής στην ουσία) της Ελληνικής Σημαίας τελικά είχε επισημανθεί από αναγνώστη άλλου ιστολογίου στις 5 Νοεμβρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/11/09/%E2%80%9C%CE%B7-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D%E2%80%9D-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-5/

Δεν είχε τύχει να το διαβάσουμε και μας ενημέρωσαν μόλις τώρα (ότι εκεί επισημάνθηκε για πρώτη φορά το θέμα).
Θεωρήσαμε δίκαιο να το αναφέρουμε.


Όσο για τους "αρχαιοελληνιστές", πρέπει να καταλάβουνε ότι ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να αλλάξει θρησκεία. Και άφησε τα ψεύτικα είδωλα στα οποία πίστευε μέχρι τότε και βρήκε τον αληθινό Βασιλιά και λυτρωτή.

Φυσικά δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να τον αποδεχθεί έτσι.
Όποιος θέλει ας αρχίσει να ξαναλατρεύει τα είδωλα.Τα αγάλματα, τον Πάρη, την Αφροδίτη τον Ερμή και όποιον άλλο Θεό θέλει, αν αυτό τον ικανοποιεί.

Ο Χριστός και η Παναγία έσωσαν το έθνος μας όταν κινδύνευσε πολλές φορές να εξαφανιστεί. Και υπάρχουν εκατοντάδες οι νεομάρτυρες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα κ την Ορθοδοξία.

Το Ελληνικό έθνος είναι ΕΝΑ με την εκκλησία,δηλαδή με τους μάρτυρες, με τους ιερείς, με τους λαϊκούς. Δεν υπάρχει διάκριση. Ο πιστός λαός είναι και ο Έλληνικός λαός ταυτόχρονα.

Και τέλος χάρη στην Ορθοδοξία καλλιεργήθηκαν και μπολιάστηκαν οι προϋπάρχουσες αρετές και οι ηθικές αξίες που υπήρχουν στη φυλή μας (πχ φιλοξενία, αγάπη για τον πλησίον, πίστη και σεβασμός στο Θείο κλπ).

Έστω και αν έχουν λυσάξει οι εχθροί μας και προσπαθούνε να αλλοιώσουν τα ιδανικά μας και την εθνική και Ορθόδοξή μας ταυτότητα.

Όσο για τον τελευταίο ανώνυμο, με τους δίδυμους γεννητικούς αδένες..
Εμείς θα προτιμάμε να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε στο Θεό.
Απ ότι φαίνεται εκτός από άσχετος (στην αληθινή αρχαιοελληνική σκέψη και στο σεβασμό που είχαν στο Θείο και υπερφυσικό -φαίνεται από την ειρωνία σου στην προσευχή) αισθάνεσαι ήδη παντοδύναμος Θεός. Τι κρίμα ...

Ανώνυμος είπε...

Στο Εβραικό Ταλμούδ,το κρυφό και εξαφανισμένο βιβλίο των Εβραιοσιωνιστών, μεταξύ αλλων αναφέρεται η εξής οδηγία σχετικά με το Σταυρό:

"Ο σταυρός μπροστά στον οποίο υποκλίνονται πρέπει να θεωρείται σαν είδωλο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αλλά να καταστρέφεται"
πηγή: "Το ξεσκέπασμα του Ταλμούδ" σελ 54
http://www.scribd.com/doc/15246994/I-B-PRANAITIS-

Αυτές τις ντιρεκτίβες παίρνουν από τη λέσχη Bilderberg οι κυβερνώντες ( βλ. λίστα ελλήνων http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_486.html) και τις εφαρμόζουν άμεσα.

Το ελληνικό ανθρωπάκι της αφίσας, δε σας φαίνεται σαν να φοράει στολή φυλακισμένου τώρα που λείπει ο σταυρός από τη σημαία?

Μήπως θέλουν να μας καταντήσουν έτσι? Φυλακισμένους?

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλα παλι ξεφτιλα συνπαντριωτες,μεχρι ποτε?ρε ειναι δυνατον να μην υπαρχει ουτε ενας μα ουτε ενας πραγματικα πατριωτης πολιτικος στην ελλαδα?πως γινεται αυτο ρε γαμωτο?
ολοι αμερικανοσκοπιανοτουρκακια δηλαδη?

Ανώνυμος είπε...

Την Ορθοδοξία χτυπάνε, γιατί έχει ζωντανό το Χριστό.

Το Σταυρό τον αποκαθηλώνουν για να μπορεί να χορεύει ο διάβολος ανενόχλητος.

Ο Σταυρός τον εμποδίζει βλέπεις!

"Σταυρός ο φύλαξ πάσης της οικουμένης...

Σταυρός αγγέλων η δόξα και των δαιμόνων το τραύμα..."

Τους πονάει ο Σταυρός τους αντίχριστους. Γι αυτό ορύονται...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η μανία που δείχνουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας για τα χριστιανικά σύμβολα αντικατοπτρίζει ηθική κατάπτωση και μιζέρια. Άνθρωπος δίχως χριστιανική ψυχή παραμένει κενός σαν τα αξιαγάπητα ζώα της φύσης. Δεν υπάρχει περιθώριο για εκδηλώσεις θυμού ή μίσους εκατέρωθεν, το μόνο που μας πρέπει είναι η συστολή, να πάψουμε να αιθεροβατούμε και ξέρει Αυτός πότε και με ποιόν τρόπο θα μας δείξει τον σωστό δρόμο, Ειρήνη και σύνεση Υμήν.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Kαλά,τι σας έχει καταλάβη εσάς τους ''σκεπτικιστάς'' και κάθε φορά που δημοσιεύεται κάτι που να σχετίζεται με τη Χριστιανοσύνη λυσσάτε εμπαθέστατα και ευτελέστατα;

Ο Χριστός και η Άμωμη και Αγία Εκκλησία Του σάς ενοχλεί,ανόητοι;

Μήπως σας καίει από τώρα,δηλαδή;

Aχρείοι!

Ο Σταυρός δεν είναι το σύμβολο,άραγε,του δοκιμαζόμενου ανά τους αιώνας Απανταχού Ελληνισμού,φίλτατοι;Τι νομίζετε μικρόνοοι;

Γιατί τέτοιο μένος;Ό λ ο ι τον κληρικαλισμό έχετε κατά νου όταν ακούτε περί Εκκλησίας,αγράμματοι και αμόρφωτοι,πηλοί και κουφιοτενεκέδες-κύμβαλα αλαλάζοντα;

Τι επιθυμεί η φτωχή καρδιά σας;Τον αποχριστιανισμό μ α ς και τον συνακόλουθο ταχύτατο αφελληνισμό μ α ς;Δε 'ντρέπεσθε,βλάσφημοι;

Γίνατε,ιδού ο δρόμος εστρωμμένος με ρόδα και με πέπλα ευρύς και πανεύκολος,αγαρηνοί,αν το αποτολμάτε,δειλοί και τυφλοί ή,απλώς,κρατήστε την άγνοιά σας 'στο ταπεινό 'σπιτάκι σας!!Για εσάς και τα παιδιά σας!!


Μ Ο Ν Ο!

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

ΜΟΝΟ ό Σταυρός τούς καίει,διότι αυτός στηρίζει ακόμα τούς άθλιους καί αμαρτωλούς έλληνες,πού κατήντησαν ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ τής Δύσης καί τού ΑΝΤΙ-Χριστου Σιωνισμού...