Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Που βρίσκεται η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες της ΑΝΤΙπαρακμής επιβεβαιώνουν τα σενάρια, τα υπονοούμενα και τις αιχμές που αφήνουν διάφοροι «μπλόκερς» ότι την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου ανέσυραν από τον τάφο οπαδοί του!

Κατέχουμε μάλιστα και στοιχεία για το πώς ακριβός έγινε η επιχείρηση καθώς και για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σορός του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας:

Πως έγινε η όλη επιχείρηση
Η όλη επιχείρηση έγινε από 12 φιλο-Τασσικούς έφεδρους καταδρομείς ξημερώματα της Παρασκευής 11 Δεκ. 2009. Οι 6 έφεδροι καταδρομείς σήκωσαν την βαριά ταφόπλακα ενώ οι άλλοι 6 φύλαγαν σκοπιά γύρω από το νεκροταφείο.
Τα φιλοΤασσικά κομάντος, αφού έριξαν ασβέστη για να καλύψουν τα ίχνη τους, φόρτωσαν τη σορό του Τάσσου σε στρατιωτικό ασθενοφόρο και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Τι απέγινε η σορός
Με καταδρομική επιχείρηση, την ίδια νύχτα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα φιλο-Τασσικά κομάντος μαζί με τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλο, πέρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτά τη νεκρά ζώνη και έθαψαν τη σορό εκεί που της αξίζει!
Πάνω στον Πενταδάκτυλο, ακριβώς πάνω από την τουρκική σημαία!

Τι μέλλει γενέσθαι
Η Κυπριακή αστυνομία, ζητώντας την βοήθεια της Interpol, πρέπει να επιδιώξει την ανασκαφή στον Πενταδάκτυλο ακριβώς εκεί που σήμερα βρίσκεται η τουρκική σημαία προκειμένου να βρεθεί η σορός και να επιστραφεί πίσω στον κανονικό της τάφο.

Με τον τρόπο αυτό τα φιλο-Τασσικά κομάντος επιδιώκουν να αφανιστεί η τουρκική σημαία από τον Πενταδάκτυλο χρεώνοντας και αυτή την επιτυχία στον Τάσσο Παπαδόπουλο!

5 σχόλια:

Sartanakkas 3:16 είπε...

Well well my achaian foe, you write in awe of sarcasm's law. And yet you breath down your melting gore, of everlasting, of lenor...
Fed to the dogs by you, and spat out...your fearless leader is...

Ανώνυμος είπε...

PE ALLONA ME TON POMPO.

Bobby Sands είπε...

εγγλέζικα βλέπω από τον σαρτανάκκα και μάλιστα άπταιστα...

βρε βρε βρε...

πώς προδίδονται όλα...

και στο χριστόφιας-γουότς έτσι να γράφεις.

εγγλεζάκια του κερατά

Marina είπε...

Πολύ καλό το σενάριο σας!
Μακάρι να ήταν έτσι τα πραγματα..

Πάνος είπε...

Ρε αγγλάκια, πρακτορίσκοι της κακιάς ώρας, ούτε για φτύσιμο δεν αξίζετε...