Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΓΓ ΑΚΕΛ: Διαταγή «εκτελέστε τους ιστογράφους»


Καιρό σκεφτόμουν να δημοσιοποιώ κι εγώ τις απόψεις μου μέσω των ιστολογίων, εφόσον υπάρχει και αυτό το ευγενές μέσον έκφρασης, αλλά με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό η ύπαρξη πληθώρας μαχητικών ατόμων που με κριτικό λόγο εξετάζουν το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον της Κύπρου και την στάση των πεφωτισμένων ηγετών της.


Μετά την ανοίκεια επίθεση του ΓΓ του ΑΚΕΛ όμως, από βήματος Βουλής, εναντίον των μπλογκ που τοποθετούνται κριτικά προς τον κ. Χριστόφια, πήρα την απόφαση να ενώσω τη φωνή μου με τα παιδιά της Αντιπαρακμής, του ιστολογίου που μάχεται (μεταξύ άλλων ιστολογίων και μεταξύ άλλων θεμάτων) εναντίον της παρακμής και της βλακείας!!


Ο κ. Κυπριανού λοιπόν, σε μια παροξυστική κρίση εμπάθειας, πέταξε χωρίς να το θέλει το προσωπείο και μας αποκάλυψε (ξανά) το σταλινικό πρόσωπο του ΑΚΕΛ: Οι άνθρωποι ενεργούν ως αν να βρισκόμαστε στη Σοβιετία επί εποχής των εκκαθαρίσεων από τον Πατερούλη: Διασύρτε, εκμηδενίστε, απειλήστε, εκφοβίστε, κι αν αυτό δεν πετύχει, εξολοθρεύσατε!!


Η φυσική υπόσταση του Προέδρου κινδυνεύει λοιπόν!!! Όχι βέβαια από τους πάνοπλους Αττίλες, κάτω από τις λόγχες των οποίων ασμένως, χωρίς καθόλου να αισθάνεται πως κινδυνεύει, θα συνομιλούσε με τον σύντροφο Ταλάτ στην Κερύνεια, αλλά από... τους συγγραφείς κάποιων ιστολογίων!!! Ε ναι ρε αδερφέ! Ναι, σοβαρολογούσε ο ΓΓ!! Πόσο θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό...


Πολύ το χάρηκα, από την άλλη. Ίσως επιτέλους ξυπνήσουν κάποια πρόβατα, να αντιληφθούν τι σημαίνει ακελική «δημοκρατία», τι σημαίνει «οδοστρωτήρας» επί του πολτοποιημένου πτώματος της διαφορετικής άποψης, να ανοιχτούν κάποια μάτια στο ότι το ΑΚΕΛ βδελύσσεται την κριτική, δεν την αντέχει...


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τούτη η Πραξούλλα εν η ίδια με τους ΕΔΗ ή εν άλλη;

Ανώνυμος είπε...

Η Πραξούλλα των ΕΔΗ μάλλον δεν θα έγραφε ποτέ τέτοιες απόψεις και μάλιστα στα Ελληνικά!

ΞΕΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ είπε...

Αγαπητή Πραξούλλα (που σίγουρα δεν είσαι εκείνη των ΕΔΗ),

Δυστυχώς η κυβέρνηση Χριστόφια έχει χάσει το μέτρο.

Αν κάποιου "ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση", είναι του κυπριακού ελληνισμού.

Που η αμετροεπής και υποχωρητική κυβέρνηση Χριστόφια, τον καλεί σε ομαδική αυτοκτονία, μέσω προσυπογραφής της διχοτόμησης.

Εγώ προτιμώ τη ζωή από το θάνατο. Και καλώ τους φίλους του ΑΚΕΛ, αντί σε ομαδική αυτοκτονία -όπως καλούν αυτή τον κυπριακό ελληνισμό-, σε ομαδικό αγώνα για την επιβίωση.

Ας αγωνιστούν, ως αριστεροί που δηλώνουν ότι είναι, για την απελευθέρωση της Κύπρου μας και όχι για την προσυπογραφή της κατοχής.

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί αγαπούν την ελευθερία και την ανατροπή των κατεστημένων, ποιοι είναι οι αριστεροί επιτέλους σε αυτόν τον τόπο;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πραξούλλα σ' αγαπώ.