Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Bloggers θέλουν την φυσική εξόντωση του Χριστόφια ή το αντίστροφο;



«Ας καταλάβουν οι κυβερνόντες ότι δεν είμαστε όλοι, ούτε ΕΔΟΝόπουλα, ούτε Χάσικοι»!


Καλά, έχουμε τρελαθεί εντελώς;
Είναι γεγονός ότι κάποια ιστολόγια και κάποιες εφημερίδες βάλλουν εναντίων του Δημήτρη Χριστόφια, μερικές φορές δίκαια, μερικές φορές άδικα και μερικές φορές με σκληρό τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ! Το κάθε δημόσιο πρόσωπο πρέπει να μάθει να δέχεται την όποια κριτική όσο σκληρή και αν είναι αυτή!
Ο πρόεδρος του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2010 στη Κυπριακή Βουλή κατήγγειλε οτι “το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας χυδαίας και εκβιαστικής επίθεσης, που γίνεται ενάντια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από μπλόγκ στο ίντερνετ, σατιρικές δήθεν εφημερίδες και άλλους“, συμπληρώνοντας ότι “ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας"!
Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο και ο ηγέτης του ΑΚΕΛ, δεν βρίσκεται απλά εκτεθειμένος αλλά δημιουργεί και εύλογες υποψίες για τον λόγο και τον χρόνο που επέλεξε να κάνει αυτές τις δηλώσεις!

Όλα αυτά μας θυμίζουν τα τραγελαφικά με την συνομοσιολογία της παρέλασης και της αφαίρεσης των σφαιροθηκών επειδή δήθεν κινδύνευε ο Χριστόφιας!
Μας θυμίζει επίσης τις συλλήψεις που έγιναν επειδή κάποιοι φώναξαν συνθήματα που δεν άρεσαν στους κυβερνόντες…

Μήπως τελικά δεν κινδυνεύει ο Χριστόφιας από τους Bloggers αλλά οι Bloggers και οι απόψεις τους από το καθεστώς Χριστόφια; Μήπως όλα αυτά γίνονται για να σταματήσουν κάποιοι να γράφουν και να εκφράζουν απόψεις που ενοχλούν την κυβέρνηση;
Μήπως οι κυβερνόντες και το ΑΚΕΛ φοβούνται την απήχηση που έχουν οι Bloggers στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης;

Ας καταλάβουν λοιπόν οι κυβερνόντες ότι δεν είμαστε όλοι, ούτε ΕΔΟΝόπουλα ούτε Χάσικοι για να πειθαρχούμε στις προσταγές τους! Σε εμάς τέτοιες προπαγανδιστικές τακτικές δεν πιάνουν!


Εμείς της ΑντιΠαρακμής που έχουμε δεχτεί και στο παρελθόν τη φίμωση μετά από «επίθεση» από αγνώστους οι οποίοι οργανωμένα κατήγγειλαν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας σαν «αισχρού περιεχομένου» με αποτέλεσμα με αποτέλεσμα η Google να μας «κλειδώσει» (τα «κλειδωμένα» άρθρα μας βρίσκονται στη διεύθυνση: http://antiparakmiako.blogspot.com/ ) δηλώνουμε ότι αυτές οι απειλές δεν μας πτοούν!

Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτούς που υποστηρίζουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα από το διαδίκτυο και βροντοφωνάζουμε μαζί τους:
ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες φίλε!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Bobby Sands είπε...

καλά τα έγραψες αρχηγέ.

θυμήθηκαν τώρα τα ιστολόγια οι κακομοίρηδες.

ώρα είναι να καταλάβουν πώς θα παίζεται το παιχνίδι από δω και πέρα

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο σε Κίνα όσον αφορά τις ελευθερίες στο διαδίκτυο αλλά δεν θα τους περάσει.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ο σταλινισμός δυστυχώς ζει!

Πάνος είπε...

Δυστυχώς φαίνεται ζούμε υπό καθεστώς Κόκκινου Φασισμού.
Κανείς δεν δικαιούται να εκφράσει αντίθετη άποψη από τον Πρόεδρο Χριστόφια γιατί μετά αυτός προσβάλλεται και υποσκάπτεται!!!
"ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Έμαθαν μια ζωή να απευθύνονται σε πρόβατα που δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι τους πουν! Έχετε δίκαιο φίλοι μου. Δεν είμαστε όλοι ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ!

ανεξαρτητος είπε...

ρε εισαστε σοβαρο εχουμε κομμουνισμο στην κυπρο?υποστηριζετε οτι ο χριστοφιας θελει την εξοντωση τον μπλογκ.ενω εσεις τι?ειναι για πλακα?αν εισαστε σοβαροι δεν θα γραφετε περι αποκαταστασης της δημοκρατιας στην κυπρο.η κυπρος παντα ηταν καπιταλιστικη το πιο μισητο πολιτευμα οπου το καφαλαιο κυβερνα και κανει οτι θελει.αν θεωρειται φασισμο τις συνομιλιες σημαινει οτι εισαστε και εσεις φαν της διχοτομησης.αν γραφατε αληθειες δεν θα σας κατηγορουσαν.αλλα.....

ManoWAR είπε...

Δεν έχουμε κομμουνισμό στην Κύπρο.
Αλλά έχουμε κόκκινο φασισμό. Όποιος δεν το παραδέχεται είναι απλά οπαδός ή ευνοούμενος του καθεστότος!