Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ξεφτίλα: Χέρι-χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά


Φωτογραφία: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Χουσείν Ζεϊμπέκ σε πρόσφατη επίσκεψη του στον ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε :
 Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό.

Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.


Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Δυστυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες…Να είστε σίγουροι ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι…ιδεολόγοι αναρχικοί!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση αναρχικών και φίλων του Συνασπισμού στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία.
Δείτε και αυτό:
21 Απριλίου 2012 επισκέπτεται τα γραφεία του DEB ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του DEB  Οζάν Αχμέτογλου (βλέπετε μαζί τους δυο τους στη 2η φωτογραφία), καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος από την Ξάνθη.     Κατά την επίσκεψη παίρνοντας τον λόγο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ανέφερε πως έγινε υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, για να εκπροσωπήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μειονότητα και είπε τα εξής :
    «Καταρχήν ευχαριστώ την ηγεσία του DEB για αυτήν την θερμή υποδοχή. Το DEB είναι ένα κόμμα, το οποίο επιχειρεί εξ ονόματος της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης να καλύψει ένα σημαντικό κενό. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι.Θυμίζουμε την πρόσφατη αναρτησή μας:

Νέες φωτογραφίες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τη Θράκη.Σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ αξίζει να διαβάσετε και αυτό:

ΣΥΡΙΖΑ: Το τελευταίο σωσίβιο του καθεστώτοςΤην απάντησή μας δίνουμε όλοι σε λίγες μέρες (6/5/2012),
τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε κάθε κόμμα που προσκυνάει πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου και Ψευτομουφτήδες και ξεπουλάει τόσο ξεδιάντροπα την Ελληνική μας Θράκη.

1 σχόλιο:

Nomikos είπε...

Να γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ κανείς Ελληνας ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν είναι σωστές οι θέσεις του κατά των Μνημονίων....