Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αρπαχτή της Άντζελας Δημητρίου στα κατεχόμενα!



Η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ετοιμάζει μία εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η εφημερίδα Hurriyet γράφει συγκεκριμένα ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Τουρκία, και πρόκειται να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο, σε γνωστό ξενοδοχείο της κατεχόμενης πλευράς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που υπογράφει το θέμα, τονίζει ότι θα υπάρξουν πιέσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά για να μην γίνει κάτι τέτοιο, όπως έγινε στο παρελθόν με την Jennifer Lopez, η οποία έκλεισε εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο, και μόλις πληροφορήθηκε το ντόρο που προκλήθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά, ακύρωσε τη συναυλία.

Επίσης, ο δημοσιογράφος τονίζει ότι με το κείμενό του, ελπίζει η ελληνοκυπριακή πλευρά να «λογικευθεί» και να μην προσπαθήσει να αποτρέψει την Άντζελα Δημητρίου από το να εμφανιστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι «λογικό», καθώς και ότι θα κάνει κακό σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Άντζελα Δημητρίου σύμφωνα με το BriefingNews, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός δήλωσε: «Ότι και να με ρωτήσεις δεν θα σου απαντήσω. Δεν θέλω να δώσω καμία απάντηση», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ίσως και να πραγματοποιήσει τη συναυλία! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: http://www.newest24.gr/2012/06/blog-post_4516.html#ixzz1ysW54LMx





Μετά τις χιλιάδες Ελληνοκύπριους που τα βάζουν με την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου να δώσει συναυλία στα κατεχόμενα από τα τουρκικά στρατεύματα εδάφη της Κύπρου και που ξεσπαθώνουν με σχόλια στο facebook και στο Twitter, ήρθε η σειρά των επωνύμων.
Κύπριοι συνάδελφοι της Άντζελας Δημητρίου που χθες δήλωσε ότι "η μουσική δεν έχει σύνορα" καταγράφουν στο Twitter με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της.

Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter η Ευριδίκη, Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βαλάντω Τρύφωνος.

Ευριδίκη: Κάποιος να την μαζέψει!!
Η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: «Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί...η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα... Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!».


Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Άλλο απλή επίσκεψη και άλλο η αναγνώριση"
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου γράφει: «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

Βαλάντω Τρύφωνος: Να της πουν για την J.Lo και την Shakira
Η Βαλάντω Τρύφωνος, επισημαίνει: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν κ απολογήθηκαν!!!».



ΠΡΟΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μπορεί η μουσική (όπως δήλωσες) να μην έχει σύνορα. Θα έπρεπε να ξέρεις όμως ότι στην Κύπρο υπάρχουν οδοφράγματα…





Νεότερη προσθήκη
Μετά τις αντιδράσεις η "ποιοτική" μας τραγουδίστρια άλλαξε τελείως μοτίβο:

Άντζελα Δημητρίου: «Ούτε νεκρή δεν πρόκειται να πάω στα κατεχόμενα».

Η Άντζελα Δημητρίου, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, επιβεβαίωσε ότι θα πήγαινε στην Κύπρο, αλλά για πριβέ πάρτι Ελληνολιβανέζου επιχειρηματία. Έριξε και τις μπηχτές της για Ευρυδίκη και..
Βίσση, λέγοντας ότι πρόσφερε περισσότερα από αυτές στον Κυπριακό ελληνισμό και ζήτησε να τη σέβονται. Ο.Κ. Τέλος καλό, όλα καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: