Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ελλάδα σε πουλάνε... ένα ακόμη βίντεο για τα επεισόδια έξω από το τουρκικό Προξενείο (άφιξη αρχηγού Γκρίζων Λύκων)

Ελλάδα σε πουλάνε...

...και ελάχιστοι αντιδρούν. 

Αυτοί που ακόμα δεν προσκύνησαν, αυτοί που ακόμα δεν συμβιβάστηκαν, αυτοί που δεν δέχονται να προσβάλλονται μέσα στην ίδια τους την πατρίδα από έναν δεδηλώμενο εχθρό της Ελλάδας και το "ελληνικό" κράτος να τον ανέχεται, να τον προστατεύει, να του παρέχει την ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορεί να ρίξει το εμετικό ανθελληνικό του δηλητήριο στην Θράκη και την Μακεδονία μας.

Με μπροστάρηδες τους φοιτητές της ΠΕΟΦ, Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές αντέδρασαν στην προκλητική επίσκεψη  του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στην Θεσσαλονίκη. Συναγωνιστές μας ένωσαν τις φωνές τους με τους υπόλοιπους Έλληνες και αποδοκίμασαν τον τούρκο που επισκέφτηκε το προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Και ενώ θα έπρεπε εξαρχής αν υπήρχε ελληνικό κράτος να αρνηθεί την είσοδο στην χώρα μας στο συγκεκριμένο άτομο ή να τον συλλάβει ως υπαίτιο και υποκινητή για την δολοφονία των Ισαακ και Σολωμού αφού εισήλθε, αντίθετα η αστυνομία φρόντισε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κάνει άνετη την περιοδεία του. 
Έτσι οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν και έριξαν χημικά εναντίον των συγκεντρώμενων που διαμαρτύρονταν. Προσπάθησαν να στριμώξουν σε μια γωνία τους συγκεντρωμένους ώστε να μην ενοχληθεί ο "επίτιμος" επισκέπτης! Αυτός είναι ο ρόλος της πλέον. Να προστατεύει τους προδότες, τους κίναιδους και τώρα τους ανθέλληνες! 
Λίγα μέτρα πιο κάτω απο το σημείο που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, πίσω από τη Ροτόντα, το παραεμπόριο και η πρέζα κάνουν χρυσές δουλειές αλλά εκεί η αστυνομία δεν δείχνει φυσικά τον ίδιο ζήλο και ευαισθησία!
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της τουρκίας και υπέρ της ελευθερίας και ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. 

Δείτε το νέο βίντεο με τα επεισόδια :

Δεν υπάρχουν σχόλια: