Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σου γράφω και ακόμη φτύνω ... από τα χημικά


Καλημέρα

Σου γράφω,  και ακόμα φτύνω και προσπαθώ να μην ξεράσω από τα χτεσινά χημικά, για να ξέρεις τι ακριβώς έγινε.
Κάποια στιγμή σε ειρηνικότατη διαμαρτυρία, η οποία έψαλε το «την Υπερμάχω», τον Εθνικό Ύμνο, και με πολύ λίγες χαζές αντιδράσεις από ορισμένους ρασοφόρους παλαιοημερολογήτες, που "φοβέριζαν" με τον Σταυρό, για το τι θα πάθουν για τις χυδαιότητες, έλαβαν σήμα ότι έρχονται βο(υ)λευτές του Συνασπισμού και της ΔΗΜΑΡ Μπίστης Τατσόπουλος, Ρεπούση κ.λ.π να απολαύσουν το εβραιούργημα.

Τότε δόθηκε εντολή στα απρόσωπα και άψυχα παιδιά των ΜΑΤ να μας διώξουν με κάθε κόστος, είχαμε μαζί τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας, υπήρχαν γεροντάκια 80 χρονών, ανάπηροι, τυφλοί.
Όταν όρμησαν και έσπρωχναν προσπαθήσαμε να μην πατήσουμε τα γυναικόπαιδα και τα γεροντάκια, αλλά όποιος αντιδρούσε και έσπρωχνε, άρχιζαν και τον χτυπούσαν.
Σε ένα σημείο, οι δικοί μας (εννοώ γνωστοί) άρχισαν να ορμάνε εναντίον τους και είχαν καταφέρει να τους οπισθοχωρήσουν, τότε δόθηκε εντολή για χημικά

Μας ρίμαξαν. Ήμουνα συνέχεια μεταξύ των ασπίδων, είχα χάσει την γυναίκα μου και τους υπόλοιπους δικούς μας, και έσπρωχνα για να σώσω ένα κουτσό νέο με πατερίτσα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Πίσω από αυτόν ένα άσαρκο γεροντάκι μοναχό, που έσπρωχνα αντίθετα να μην τον λιώσω, γιατί δεν καταλάβαινε ότι μας χτυπούν και καθόταν εκεί. Δεν το πίστευε προφανώς. Οπότε στο τέλος μόνο αυτούς τους 2 κατάφερα να σώσω χωρίς να γνωρίζω τι γίνονται οι υπόλοιποι. Ημουν με το ένα  ένα χέρι στο άλλο δυστυχώς είχα μια κάμερα και φοβόμουν μην μου την σπάσουν γιατί δεν θα μπορούσα να αγοράσω άλλη.


Είμασταν περίπου 10 άτομα. Οι 5 γυναίκες η μία άσαρκη άφησε τα 8 παιδιά της (το τελευταίο 16 μηνών) για να έρθει στην διαμαρτυρία.
Ο Χ. μου είπε ότι πάνω στο ξύλο άκουσε ένα Ματατζή να βρίζει τον "Χριστό"

Όταν μας διάλυσαν με τα χημικά, άρχισαν να μας καταδιώκουν σχεδόν για να μας απομακρύνουν εκατοντάδες μέτρα από τον κρανίου τόπο.
Έίχα βρει ευτυχώς τις γυναίκες, ήταν όλες καλά, τους υπόλοιπους είδα μετά από λίγο, ο ένας νέος τον είχαν κλωτσήσει επανελλημένα και έκλαιγε από τα νεύρα του, οι άλλοι ήταν καλά απλώς με μερικές βουρδουλιές στα χέρια.
Εγώ και ο Χ. , είχαμε πνιγεί στα χημικά. Έβηχα, έφτυνα, και προσπαθούσα να μην κάνω εμετό γιατί ντρεπόμουν τις γυναίκες.
Ταυτόχρονα μας καταδίωκαν με γοργό βήμα, και τότε βρέθηκα με έναν γνωστό από τα ιστολόγια, που είχε μαζί  μάλλον τον πατέρα του,  τυφλό.
Σε μια δόση μάλλον από το σπρώξιμο ο τυφλός έμεινε μόνος, και συνέχιζαν να σπρώχνουν. Εκεί αγρίεψα άρχισα να επιτίθεμαι και εν ολίγοις αφού κατάλαβαν ότι είναι τυφλός με ουρλιαχτά με άφησαν και τον πήρα. Θα σκοτωνόταν και θα τον πάταγαν κι όλας, και πλησιάζαμε τις γραμμές του τραίνου.
Δύο τραίνα πέρασαν όσο είμασταν εκεί παγιδευμένοι.

Αυτά εν ολίγοις. Στεναχωρέθηκα για την παντελή έλλειψη της Εκκλησίας. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε εκεί με 5 βουλευτές όχι με μπουλούκι και ειδικά ο Παππάς **********, και κατέβασε μπροστά στα μούτρα τους και το πανό της πρεμιέρας.
Είναι ντροπή για τους υπόλοιπους ανθρώπους του καναπέ και του τηλεκοντρόλ να λείπουν, και πράγματι η μοναδική πολιτική στήριξη να είναι η Χρυσή Αυγή και κυρίως ο βουλευτής Παππάς ο οποίος κάλεσε εισαγγελέα και έγιναν μηνύσεις για τον ξυλοδαρμό του κόσμου.
Κρίμα. Κανείς άλλος.



σχόλιο:
Την παραπάνω επιστολή έλαβα πριν λίγες ώρες από φίλο συναγωνιστή. 
Παρατέθηκε ΑΥΤΟΥΣΙΑ (αντικαταστήθηκε με αστεράκια μόνον θετικό σχόλιο προς τον βουλευτή κ.Παππά γιατί με τέτοιο κράτος και τέτοιους θεσμούς ..., όταν κάνεις το χρέος σου προς το Σύνταγμα κινδυνεύεις να βρεθείς και υπόλογος).

Όσο για την απουσία Ιεραρχών και ιερωμένων, 

αργά ή γρήγορα θα δώσουμε όλοι λόγο  για το αν υπηρετήσαμε τον Θεό ή τον  "Καίσαρα".
Στον Καίσαρα εκτός από την κοσμική-πολιτική εξουσία και τους "πιστούς" (μάλλον στη Μασονία και στη Νέα Τάξη) βουλευτές της ΝΔ θα μπορούσε να συμπεριληφθεί δυστυχώς και η εκκλησιαστική ηγεσία.

Ένα είναι σίγουρο, η κρίση ΕΡΧΕΤΑΙ,
δεν θα γλιτώσει ΚΑΝΕΙΣ.




ΥΓ. Προσέξτε στο βίντεο με τι πάθος ορισμένοι άντρες των ΜΑΤ πιέζουν ενάντια στο πλήθος (που αποτελείται ακόμη και από γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους).
Προσέξτε και τον επικεφαλής τους (ο ψηλός, που δεν φοράει το κράνος), επίσης με τι ζήλο συντονίζει. Εν ονόματι της προαγωγής, θυσιάζουμε και το "υπερ πίστεως" και το "υπέρ πατρίδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: