Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Κατά Μέτωπον", ένα όμορφο, αγωνιστικό μουσικό cd που μόλις κυκλοφόρησε. Ακούστε το!

Λάβαμε το παρακάτω email και ακούγοντας τα δείγματα από τα τραγούδια βεβαιώνουμε για την όμορφη δουλειά που έχει γίνει. 
Παραθέτουμε το email που λάβαμε και φυσικά τα δείγματα των τραγουδιών για να πάρετε μια γεύση.

Φίλοι και συναγωνιστές
Εδώ και μια βδομάδα κυκλοφορεί ο μουσικός σύμπακτος δίσκος του Κωνσταντίνου Στυλιανού με τίτλο "Κατά Μέτωπον". Οι στίχοι των τραγουδιών είναι αντιομοσπονδιακοί και αντικατοχικοί. Το δίσκο μπορείτε να τον βρείτε από το ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟΚ. στη Λεμεσό. 
Ο Σύμπακτος δίσκος πωλείται στην τιμή των 10 ευρώ.

Παρακαλώ όπως προωθείστε και στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια.
Παρακάτω παραθέτω το δειγματικό οπτικοακουστικό υλικό.







Δείτε και την επίσημη παρουσίασή του:

Την προσεχή Δευτέρα κυκλοφορεί η δουλειά του Κωνσταντίνου Στυλιανού. Μια μοναδική στο είδος της κυκλοφορία, ένα album χωρίς προηγούμενο για την πολιτικοποιημένη ελληνική σκηνή, που μουσικά κινείται στο χώρο του έντεχνου ροκ, αν και θα αδικούσαμε οποιαδήποτε ταμπέλα για το "Κατά Μέτωπον". Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μισάωρης διάρκειας, με πλείστα τα συναισθήματα να σε κατακλύζουν ακολουθώντας το. Μελαγχολία, νοσταλγία, πόνος, αλλά και ελπίδα, ζωντάνια, χαρά.
Στις 17 Σεπτέμβρη γινόμαστε αποδέκτες μιας αληθινά ποιοτικής και άρτιας δουλειάς που θα ζήλευαν αρκετοί καλλιτέχνες. Και χαιρόμαστε διπλά, διότι ο δημιουργός της είναι ένας από εμάς. Με την υπογραφή λοιπόν του Κωνσταντίνου Στυλιανού και τη σφραγίδα Αυτόνομων Συντρόφων, κάνουμε πράξη το θαρραλέο βήμα προς την ομορφιά του Αγώνα, που περνά μέσα από την τέχνη. Ζήστε το μαζί μας.

Για παραγγελίες: screwrecords@yahoo.gr | screwrecordshellas.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: