Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

νέα ανταπόκριση από Σουηδία: Έχουν καεί ήδη: 20 σχολεία, 3 αστυνομικοί σταθμοί, δημόσια κτήρια και 300 αυτοκίνητα

Περίπου 200 Μουσουλμάνοι - σοσιαλιστές σχεδίασαν την εξέγερση στη Στοκχόλμη ολόκληρες μέρες. Η κύρια οργάνωση πίσω απ' τις εξεγέρσεις είναι η Megafonen που χρηματοδοτείται από την City ως νεανική οργάνωση ακτιβιστών.
 
Πάνω απο 80% των κατοίκων της περιοχή του Husby είναι μη-Ευρωπαίοι μετανάστες κυρίως Αφρικανοί και Άραβες. Τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης λένε ότι η ανεργία είναι 8,8%. Όμως σύμφωνα με κατοίκους η ανεργία είναι κοντά στο 60% στην περιοχή. Αυτό είναι λογικό αφού οι μετανάστες αρκούνται στα επιδόματα. Άλλωστε όπως δηλώνουν κατα καιρούς οι Μουσουλμάνοι ηγέτες στην Ευρώπη δεν νοιάζονται για μεροκάματο, ούτε θέλουν να αφομοιωθούν. Θέλουν να κυριαρχήσουν και να κάνουν την Ευρώπη Μουσουλμανική.

 

Παρασκευή 24 Μαϊου

5η μέρα των επεισοδίων. Έχουν καεί 20 σχολεία, 3 αστυνομικοί σταθμοί καταστράφηκαν και κάηκαν. Πάνω από 300 αυτοκίνητα κάηκαν. Δημόσια κτίρια τυλίχθηκαν στις φλόγες και τζάμια σπιτιών σπάστηκαν.

Τα ΜΜΕ της Σουηδίας αντί να καταδικάζουν τους Μουσουλμάνους μετανάστες που τρομοκρατούν τους Σουηδούς και τους καταστρέφουν τις περιουσίες, στηρίζουν τους μετανάστες και κατηγορούν την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: