Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ξεκουμπίστηκε η Θάλεια Δραγώνα - ...στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!

Η περιλάλητη εθνομηδενίστρια "ειδική γραμματέας" του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, επιτέλους μας έκανε την χάρη να παραιτηθεί από τη θέση της στο ΥΠΠΟ. 


Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές, στις 26 Οκτωβρίου η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου έκανε δεκτή έκανε την παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης, του υπουργείου Παιδείας. «Η κυρία Θάλεια Δραγώνα μου εξέθεσε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της και οφείλω να πω ότι, παρότι χάνω μία πολύτιμη συνεργάτιδα, οι λόγοι είναι απολύτως σεβαστοί. Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για την προσφορά της στο συνολικό έργο του υπουργείου για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος», δήλωσε η υπουργός. Από την άλλη πλευρά, η κυρία Δραγώνα δήλωσε: «Οι προσωπικοί λόγοι είναι προσωπικοί. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, και το πνεύμα συνεργασίας. Παραμένω στην διάθεση τους».

ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!!!!!


Η παραίτησή της επήλθε μετά από νέο τεράστιο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται στα σχολεία ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας, αλλά και λόγω διαφωνιών για την «προσέγγιση» άλλων κορυφαίων ζητημάτων.


Οι γνωστοί "προοδευτικοί" κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, των Νέων, του Βήματος, της Ελευθεροτυπίας, και φυσικά τα παπαγαλάκια του διαδικτύου, ολοφύρονται για την "αδικία" εις βάρος της εμπνεύστριας του "συνωστισμού της Σμύρνης"της "τουρκικής μειονότητας" της Θράκης, της δίωξης της Χαράς Νικοπούλου, της απομάκρυνσης πατριωτών εκπαιδευτικών από την Θράκη, της διαφωνίας στη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών ως γλώσσας "νεκρής", "άχρηστης" και "ανώφελης", ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Μίκη Θεοδωράκη κατηγορώντας τον υπέρτατο αγωνιστή της Δημοκρατίας λίγο-πολύ ως "φασίστα" (!!), αυτής που υποστηρίζει ότι "δεν είμαστε Έλληνες αλλά... μας έκαναν", κλπκλπκλπ!!!


Η κυρία αυτή, εννοείται ότι κρατιέται γερά στη θέση της ως καθηγήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ!!!



Η Δραγώνα ανέβηκε στους πανεπιστημιακούς θώκους πολύ αθόρυβα. Τόσο αθόρυβα που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι διδακτορικό τίτλο έχει αλλά προπτυχιακό δεν έχει. Χάρη σε μια διάταξη κάποιου νόμου – τρέχα γύρευε κατάφερε να αναγνωρίσει το διδακτορικό της και να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Είναι ανήθικο, άδικο και η ίδια φυσικά το ξέρει. Στη σελίδα του Παιδαγωγικό τμήματος γράφει για τις σπουδές της«Σπούδασε Ψυχολογία στην Ελλάδα και την Αγγλία και το 1984 έλαβε τον τίτλο της διδάκτορος στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Aston University in Birmingham.»
Πολύ γενικά κι αόριστα. Που, πότε, για πόσο, ένας Θεός και η Δραγώνα ξέρει. Όσοι έχουν φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή τους βιογραφικό ξέρουν πως αυτός ο τρόπος παράθεσης σπουδών είναι τελείως λάθος, και πόσο μάλλον μια... Καθηγήτρια Πανεπιστημίου!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!! 
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, 
ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!
(ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΠΑ!!)

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

2 σχόλια:

Po είπε...

Ανθρωπάκια που ανεβαίνουν εξαπατώντας προσπαθούν (και συχνά-πυκνά το επιτυγχάνουν) να διαφθείρουν και υποβαθμίσουν τα πάντα στο πέρασμά τους, διότι έτσι νομίζουν πως εκείνα αναβαίνουν κι εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη επιτυχία στην σταδιοδρομία τους, και πως διαιωνίζουν την "αύρα" τους εις το διηνεκές. Τα ανθρωπάκια αυτά είναι τρομερά ανασφαλή και γιαυτό γίνονται αδίστακτα κι αδυσώπητα σε όσους τα αντιπολιτεύονται, προκειμένου να διατηρήσουν τις θεσούλες τους και τις "φιλοσοφικές αρχές" τους. Αδυνατούν να συνεργασθούν με ευσυνείδητους ανθρώπους παρά μόνον εξαπατώντας ή εξουδετερώνωντας τους.

Φίλοι μου, εισήλθαμε στην περίοδο που πρέπει να απαλλαγούμε από το Πολιτικό Σύστημα-καρκίνο του Γένους που παράγει τέτοια ανθρωπάκια για αναπαράφεται το ίδιο απ'αυτά. Η Δραγώνα ως σύμπτωμα θα κάνει μεταστάσεις σε όποιο σημείο του κοινωνικοπολιτικού ιστού βρει ευάλωτο (και είναι πάρα πολλά τέτοια σημεία). Ήδη έχομε πολλές "Δραγώνες" σε όλους τους τομείς της ζωής του Έθνους που σαν σαλιγγάρια αφήνουν παντού νοσηρά ίχνη στο πέρασμά τους. Η ελεγχόμενη οικονομική κρίση που περνάμε είναι συγκριτικά ένα μικρό αλλά επιφανές εκτόπλασμα της συνολικής δράσης τους. Η αποστολή τους εκπληρώνεται ταχέως.

Η ανάγκη για σθεναρά γενική, ριζοσπατική απαλλαγή του καρκινογώνου Συστήματος επείγει για την επιβίωση του Γένους. Οι καιροί ου μενετοί.

MagisterP είπε...

Άψογη η περίληψη της ανάρτησής σας για την κα Δραγώνα, βάλατε όλο το "έργο" της!!!
Στα τσακίδια κι από εμάς!