Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Όποιος μιλά για ελληνισμό είναι...φασίστας!!!!!



ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!!!

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ...."ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"!!!ΝΑΙ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Πολύ εύκολο τον έχουν τον χαρακτηρισμό "φασίστας" αυτά τα "προοδευτικά" και"ανοιχτόμυαλα" "διανοούμενα" παιδάκια. ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

Όταν ο Θεοδωράκης έλυωνε στο Μακρονήσι και στην Ικαριά, δε θα φανταζόταν ποτέ ότι η ανθρώπινη βλακεία θα έφτανε σε αυτό το ποταπό επίπεδο, να αποκαλεί έναν ισόβιο αγωνιστή, "φασίστα".

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Η εξίσωση του τύπου: η Χρυσή αυγή μιλά για ελληνισμό, ο Μίκης μιλά για ελληνισμό, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ο Μίκης είναι Χρυσαυγίτης, δεν απέχει από το λογικό σφάλμα που ανέδειξε ο Σωκράτης:Το καναρίνι είναι κίτρινο, το λεμόνι είναι κίτρινο, ΣΥΝΕΠΩΣ το καναρίνι είναι λεμόνι.

Ο παραλογισμός αυτός είναι τόσο γελοίος, όσο γελοίος και παράλογος είναι ο κ. Ολύμπιος που χρησιμοποιεί αυτή τη διαστρεβλωτική "λογική".

Μίκη, η φωνή σου, τα γραφτά σου, η μουσική σου, οι αγώνες σου, δε μειώνονται από καμιά Δραγώνα, από κανέναν Ολύμπιο. Αυτοί ήλθαν και θα παρέλθουν. Εσύ και το έργο σου θα μείνεις και θα καθοδηγείς.


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Εξαιρετικο!!!! Αναδημοσιευουμε..

ΑντιΠαρακμή είπε...

@ανώνυμος
Αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε το σχόλιο σου επειδή δεν είμαστε υπέρ της δημοσιοποίησης στοιχείων άλλων blogger – όσο και αν διαφωνούμε μαζί τους - με αυτό τον τρόπο!

@Είμαστε και μείς εδώ!
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Φυσικά και είναι χαρά μας να αναδημοσιεύετε άρθρα μας. Θα εκτιμούσαμε αν αναφέρατε ότι το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στην ΑντιΠαρακμή.

Είμαστε και μείς εδώ! είπε...

Για την "διαγραφη" τους απαντησα δεοντως στην πηγη του σχολιου.
Βεβαιως και αναφερω την πηγη πρωτοδημοσιευσης,επισης εχω συμπεριλαβει και το προηγουμενο αρθρο,οπως επισης αναφερω και τους συντακτες των.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν νομίζεις ότι εσυ και ο Θεοδωράκης λέτε το ίδιο πράμα τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Α ρε Μίκη μες το μεγαλείο σου θα το δεις και αυτό..Ο πελώριος ΕΛΛΗΝΑΣ (όπως κανένας σας ποτέ δεν θα αντιληφθεί ) να τυγχάνει εκμετάλλευσης από το κάθε εθνικοφασιστικό ανθρωπάκι.

Ε όχι ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσενα δεν θα περασει ρε αριστεροευνουχισμενο ταλαιπωρακι !!

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον Μικη ησυχο ρε καθάρματα χρυσαυρίτες!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το μάθατε "το ποίημα" κακόμοιρα ανθελληνικά ανθρωπάκια:

"Όποιος αγαπάει την πατρίδα του, όποιος αγαπάει την Ελλάδα, και ΔΕΝ αφήνει να περάσουνε να σχέδια της νέας τάξης είναι εθνικιστής και φασίστας".
Μάλιστα, μπράβο
συγχαρητήρια.

Για να υπενθυμίσω, τα σχεδια της Νέας τάξης για την Ελλάδα και την Κύπρο περιλαμβάνουν:
Διάριξη των στοιχείων που ενώνουν τον λαό μας όπως η Ορθοδοξία, κοινή Ιστορία και εθνική καταγωγή, μαζική είσοδο λαθρομεταναστών, συνδιαχείριση στο Αιγαίο, κράτος προτεκτοράτο για την Κύπρο (μέσα από την ομοσπονδία), αυτονόμηση της Κρήτης, αυτονόμηση της Θράκης ή και απόδοσή της στην τουρκία (Κοσοβοποίηση), μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε πόλη με πολλά εκατομμύρια Βαλκάνιους και πιθανώς δημιουργία ανεξάρτητης "Μακεδονίας" (που μόνο εθνική ελληνική ταυτότητα δεν θα έχει) και πολλά πολλά άλλα.
Η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτικών συναγωνίζεται στο ποιος θα πείσει ότι είναι περισσότερο υπάκουος της ΗΠΑ και στα λοιπά εβραιομασωνικά γεωπολιτικά σχέδια.

Και αντί η σύγχρονη αριστερά να είναι η πρώτη που εναντιώνεται- με αρκετές λαμπρές εξαιρέσεις- γίνεται ο κύριος νεροκουβαλητής των σχεδίων της Νέας Τάξης.

Κρίμα ρε σεις,
κρίμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΧΡΥΣΑΥΡΙΤΗ ΦΑΪΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟ-ΘΡΗΣΚΟΚΑΥΛΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΩΖΕΣΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, Ο ΜΙΚΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ-ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ..ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΤΗ ΝΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..