Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές 2010:Αφαιρούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική σημαία.

Πριν ένα χρόνο
το Ιστολόγιό μας (Antiparakmi) αποκάλυπτε την αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία στη Δ.Ε.Θ. :

"Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου 2009:
Στον χώρο της
HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) .

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε ότι μόλις είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Γ.Παπανδρέου ο οποίος άμεσα κατάργησε το Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης γι αυτό και η κ.Τζάκρη ονομάζεται "υφυπουργός".
Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).Διαβάστε την περσινή μας ανάρτηση στο : http://antiparakmi.blogspot.com/2009/11/helexpo.html


Ένα χρόνο αργότερα
Εκλογές Νοέμβριος 2010:
το σχέδιο αφαίρεσης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:
Ο ΑΝΤ 1 ξαναέβαλε το γραφικό που χρησιμοποιούσε και στις εκλογές του 2009.
Αυτό με την παραποιημένη σημαία χωρίς τον Σταυρό.
Κανείς από τους παρευρισκόμενους επισκέπτες και σχολιαστές δεν το έθιξε....
Μήπως δεν το είδαν;

Δείτε στο βέλος πως "μετέτρεψαν" την Ελληνική σημαία:Διαβάστε από το Ιστολόγιο: http://asimpiestos.blogspot.com/2010/11/ant1.html τις διαμαρτυρίες και τις γελοίες δικαιολογίες του ΑΝΤ 1 (αρχικά ότι έγινε λάθος και ότι θα το διορθώσουν και στη συνέχεια ότι είναι τάχα το γράμμα "Ε")

Δείτε και το βίντεο:

(Για το βίντεο ευχαριστούμε την ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/1.html



Το ίδιο είχε κάνει ο ΑΝΤ και στις περσινές εκλογές (το 2009) :
Δείτε τις περσινές εικόνες (από το Ιστολόγιο koukfamily http://koukfamily.blogspot.com/2009/09/1.html):



Τελικά μήπως μερικά πράγματα δεν είναι τυχαία;
Μήπως το σχέδιο αφαίρεσης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;;;


Διαμαρτυρηθείτε στο :
http://www.antenna.gr/webtv/contact , στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:
Δεν τιμά το σταθμό σας η παραποίηση εθνικών συμβόλων , ως αυτή που αφορά το γεγονός ότι έχετε βάλει μία Ελληνική σημαία στην εικόνα που εκπέμπετε (κάτω δεξιά), χωρίς σταυρό!!! Θα πρέπει άμεσα να επανορθώσετε, γιατί η πράξη σας μπορεί να συνιστά ακόμη και ποινικό αδίκημα (άρθρο 181 ΠΚ περί προσβολής των συμβόλων του Ελληνικού κράτους) και προωθήστε το παρόν ΠΑΝΤΟΥ.
ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης.

6 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Προτεινόμενη λύση:

Στα ψηφοδέλτια... όπου υπάρχει σημαία... βάλτε εσείς το σταυρό και καθαρίσατε...

Ντόιγκ!

Unknown είπε...

Άλλη λύση, να πάτε στην Ελβετία όπου υπάρχει σταυρός στη σημαία.

Unknown είπε...

Υπερβολές! Τι σημαίνει για τον καθένα ο σταυρός στη σημαία? Για εμένα δηλώνει καθαρά το επίσημο θρήσκευμα της χώρας μας και μόνο αυτό!
Ως πότε λοιπον θα υπάρχει επίσημο θρήσκευμα? Και τι σημαίνει δηλαδή επίσημο θρήσκευμα της χώρας... Δικαίωμα στην ανεξηθρησκία υπάρχει από τη συνθήκη των Μεδιολάνων το 313 μ.Χ. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

Λεωνίδας Φιλόκυπρος είπε...

Αυτή η χώρα απελευθερώθηκε με θυσίες. Κάθε σπιθαμή γης είναι αγορασμένη με αίμα. Με αίμα ανθρώπων που πίστευαν στον Χριστό και πολεμούσαν υπερ πίστεως και πατρίδος. Ανθτώπων που είχαν ως λάβαρο και σημαία τους την γαλανόλευκη με τον μεγαλόσταυρο. Αυτή η χώρα, ανήκει πρώτα απ' όλα σ' αυτούς. Ανήκει και σε όσους σήμερα πιστεύουν στις ίδιες αξίες.

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ. ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΆΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ. ΠΑΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

Δημοβασίλης Χρήστος είπε...

ελλας ελληνων χριστιανων νομιζω τα λεει ολα.δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο λεω εγω? στο μπαλκονι μου εχω παντα σημαια ελληνικη με σταυρο διοτι απλα ετσι υπηρχε ετσι την γνωριζα και ετσι πρεπει να ειναι. το κρατος μας εχει αυτο το εμβλημα εστω και ιστορικα σε οποιον αρεσει αλλοδαπο να ερθει υπο αυτο το εμβλημα ας ερθει με την δικη του θρησκεια. εμεις γιατι πρεπει να το αλλαξουμε? τον προσβαλλουμε? αυτος δεν μας προσβαλλει? η ελβετια θα το αλλαξει διοτι ενας μουσουλμανος πλουσιος ζει εκει με τις καταθεσεις του? ας ακουσω ενα ορθο επιχειρημα και τα λεμε! 

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Να ενημερώσω ότι 1 εβδομάδα μετά την προσπάθεια όλων μας ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Ο ΑΝΤ1 εξαφάνισε αυτή την παραποιημένη σημαία (τη σημαία χωρίς το σταυρό) κατά την μετάδοση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ευχαριστούμε πολύ όλους.