Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μερικές "παράξενες" συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των "αγανακτισμένων"


Η ιστορία ξεκίνησε από το "θαλαμοφύλακα" που έστελνε email με εκκλήσεις (όπως είχε κάνει κ πριν καιρό) για να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί χωρίς να φεύγουμε.

Η ανταπόκριση, σχεδόν ΜΗΔΑΜΙΝΗ (λίγες δεκάδες άτομα που σχεδόν εξαφανίστηκαν την επόμενη ημέρα).
Όμως, οι "300 ΕΛΛΗΝΕΣ" αντικαταστάθηκαν από τους "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" (παραδόξως εξαφανίστηκε το "Έλληνες") και η συγκέντρωση των "300 Ελλήνων" στις 10 πμ την Κυριακή 22/5 στο Σύνταγμα αντικαταστήθηκε από την συγκέντρωση των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" της Τετάρτης 25/5.
(Στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης διαβάστε την αναλυτική ενημέρωση από το "Θαλαμοφύλακα" για την προσπάθεια των "αγανακτισμένων" να "καταπιούν" του "300 Έλληνες", κάτι που με την καθολική στήριξη των ΜΜΕ φαίνεται να έχουν επιτύχει).


Πριν καν ξεκινήσει η νέα συγκέντρωση (των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ), μέχρι και το κρατικό κανάλι μας βομβάρδιζε ότι "θα γίνει ότι έγινε και στην Ισπανία" και προσπαθούσε να μας πείσει ότι "οργανώθηκε μέσω κοινωνικής δικτύωσης-facebook" .
Λίγο παράξενο δεν σας φαίνεται το κρατικό κανάλι
  • να προωθεί μία (υποτίθεται) αντικυβερνητική δράση,
  • δράση που (υποτίθεται) είναι κ ανεξέλεγκτη άρα επικίνδυνη,κ να την προωθεί με τόση επιμονή
  • και μάλιστα ΠΡΙΝ αυτή ξεκινήσει;

Μάλιστα επέμεναν ότι η σελίδα στο facebook έκλεισε ("έπεσε" αλλά άνοιγαν νέα σελίδα ξανά)!
Τι ωραία ιστορία κ αυτή για να πιστέψουμε ότι το σύστημα αντιδρά στην συγκέντρωση αυτή..


Επίσης ανακαλύφθηκε και ένα σύνθημα που υποτίθεται υπήρχε σε πανό στην πλατεία της Μαδρίτης που έλεγε "Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες".
Δείτε κ σχετικό βίντεο (κ θα δείτε σε λίγο την αλήθεια):

Όπως όμως μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε τέτοιο σύνθημα στις συγκεντρώσεις της Ισπανίας.
Κι όμως, οι δημοσιογράφοι όλων των μεγάλων καναλιών το επαναλάμβαναν διαρκώς (για να λειτουργήσει ως κίνητρο και να ξεσηκωθούν οι Έλληνες).


Ίδια παραδόξως ευνοϊκή συμπεριφορά (πριν καν ξεκινήσει η συγκέντρωση) είχαν και τα γνωστά φερέφωνα της Νέας Τάξης (ΣΚΑΪ, Καθημερινή, ΤΑ ΝΕΑ κλπ).Από την αρχή αρκετοί αντιμετωπίσαμε την πρόκληση με επιφύλαξη.
Προσέξαμε ότι το κάλεσμα "απαγόρευε" σημαίες στην συγκέντρωση (έτσι αποτράπηκε να εμφανιστεί ο κόσμος με Ελληνικές σημαίες). Ακόμη και στις αφίσες που καλούσαν -στο facebook- αν προσέξετε έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την Ελληνική σημαία από τη Βουλή :

και από το Λευκό Πύργο:

Καταλαβαίνουμε βέβαια την πρόθεση αρκετών πατριωτικών Ιστολογίων κ ομάδων να στηρίξουν τις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" για να μην καπελωθούν από αριστεριστές και αναρχικούς.


Παρακολουθώντας το Ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ (σίγουρα σοβαρό και αξιόπιστο), διαπίστωσα ότι ένα σωρό πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ ΔΕΝ επέτρεπαν να ακούγονται οι επιφυλάξεις για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.
Αυτοί που διαχειριζόταν τα πρωτοεμφανιζόμενα προφίλ, αποκαλούσαν όσους έγραφαν τις επιφυλάξεις τους "πράκτορες" και "προβοκάτορες".
Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ τους:Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ΟΛΑ τα προφίλ έγιναν τον Μαϊο 2011, και όλα είχαν μόλις 1-2 προβολές ακόμη και αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση του σχολίου τους...
Παράξενο ε;; (αν δεν πιστεύετε καντε κλικ επάνω στις εικόνες για να δείτε το προφίλ του καθενός σε μεγέθυνση)


Διαβάστε τώρα κ τα σχόλια που έγραψαν οι "φρέσκοι" blogger!
Οι φωτογραφίες από τα σχόλια λήφθηκαν από τις παρακάτω αναρτήσεις του ΤΑΧΑΛΙΑ:
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5488.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_8693.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/15_25.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1650.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5090.html


Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι όλα γίνονται τυχαία..
Και επειδή έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ακροαριστερούς κ αναρχικούς να καπελώνουν προσπάθειες,
και επειδή -παρά τα όσα επαγγέλλονται- οι "ακροαριστεροί" και οι "αναρχικοί" στην Ελλάδα έχουν αποδειχθεί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟΝΙΑ της Νέας τάξης (ειδικά εκεί προς "συριζα-ανταρσυα" μεριά),
επιτρέψτε μας να είμαστε λίγο ... επιφυλακτικοί.


Γιατί αν μπορούσε η "επανάσταση" των "αγανακτισμένων" να φοβίσει το σύστημα, μάλλον ΔΕΝ θα τη διαφήμιζαν επίμονα τα πουλημένα ΜΜΕ.
Πολύ δε περισσότερο τα κρατικά κανάλια.
Κλείνοντας,
θυμίζουμε και 2 παλαιότερες αποκαλύψεις μας (για "κινήσεις πολιτών που οργανώθηκαν μέσω facebook", ναι , έτσι μας διαβεβαίωναν κ τότε τα ΜΜΕ!)

Οικολόγοι-Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την διαμαρτυρία στον Ι.Ναό Παναγούδας


Ξεσκεπάζουμε μία ακόμη παρωδία: 25 "τυχαίοι πολίτες" διαμαρτύρονται (για 2η φορά) έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υπό την κάλυψη ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε.Ριξτε κ μια ματιά εδώ να δείτε από που προέκυψε το όνομα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" και ποιος είναι ο ιδεολογικός ηγέτης τους:

διαβάστε επίσης:
ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΚΑΡΑΜΕΡΟΥΣ!

8 σχόλια:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε...

Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο.

MagisterP είπε...

Για μια ακόμη φορά δουλειά "δημοσιογραφικού" επιπέδου. (Ελπίζω να μη σε προσβάλλει αυτό;-))

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Αγαπητοί φίλοι κ Ιστολόγοι
ξέρετε ότι οι αναρτήσεις βγαίνουν με πολύ κόπο , πολύ ψάξιμο, πολύ ξενύχτι και πολύ αγωνία για να μην δώσουμε αφορμή και "μας κλείσουν" μια ώρα αρχύτερα.

Όταν τα βάζεις με τη Νέα Τάξη ...
τα πράγματα δεν είναι εύκολα.Έχοντας δώσει δεκάδες αγώνες για εθνικά κυρίως θέματα, και έχοντας την εμπειρία πόσο εχθρικά αντιμετωπίστηκαν όλοι αυτοί οι αγώνες από τα ΜΜΕ, σίγουρα προβληματιζόμαστε που ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδος προωθούν μία κίνηση (πριν καν αυτή ξεκινήσει).

4-5 αργότερα διαπιστώνουμε ότι η κίνηση δεν έγινε καθόλου μέσω facebook, αφού δεν θα ήταν δυνατό σε 4-5 ημέρες να οργανώσεις κάτι σε 100 πόλεις της Ευρώπης,
τυχαία όπως θέλουν να μας πείσουν..Ας θυμίσουμε ότι στην υπόθεση της Χαράς Νικοπούλου, σε 4 χρόνια διώξεων, βρέθηκαν μόνο 2 δημοσιογράφοι να την στηρίξουν:
1-2 δημοσιεύματα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και 2 εκπομπές του Χαρδαβέλλα (που μας ξενύχτησαν για να τις δούμε!).
Που ήταν όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες τότε;;
Σιωπή.
Εγκληματική σιωπή.
Όπως διέτασσε το "σύστημα".
Σιωπή και από το κόμμα της ΝΔ (από τον κ.Σαμαρά), για να μην το ξεχνάμε.


Δεν είμαστε αφελής να νομίζουμε ότι βρέθηκαν "τυχαία" άνθρωποι μέσω facebook και οργανώθηκαν σε 4-5 μέρες όλα αυτά σε όλο τον κόσμο.
Προφανώς υπάρχει σχέδιο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο είναι.Αυτό θα φανεί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί, όταν θα έχει πετύχει το σκοπό του.

Με τις λιγοστές μας δυνάμεις θα είμαστε όσο μπορούμε σε ετοιμότητα να "φωνάξουμε",
για όσους τουλάχιστον θέλουν να ακούσουν κάτι άλλο πέρα από τις σερβιρισμένες από τα ΜΜΕ "αλήθειες".
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση,
ένας καλός λόγος πάντα δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε.

Thalamofilakas είπε...

Καλημέρα.

Είμαι ο διαχειριστής του ιστολογίου Θαλαμοφύλακας.

Οι επιφυλάξεις που παραθέτετε είναι πολύ σωστές και δικαιολογημένες.

Οι 300 Ελληνες, δεν αντικαταστάθηκαν απο κανέναν και ούτε το Ελληνες έφυγε από το όνομα. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν κάνετε κλικ στο banner στο δεξί μέρος του Θαλαμοφύλακα.

Το κάλεσμα των 300 Ελλήνων, είχε συγκεκριμένο στόχο και σκοπό:
Δημοκρατία και ισονομία.

Ζητάμε δημοψήφισμα (δημοκρατία) για :
1. Την αποδοχή ή όχι του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
2. Την αποδοχή ή όχι του παράνομου χρέους.
3. Την άρση της βουλευτικής ασυλίας (ισονομία)
4. Την εφαρμογή της ΑΟΖ.

Αποφασίσαμε να περιοριστούμε σε αυτά τα τέσσερα σε πρώτη φάση αιτήματα, διότι δυστυχώς με την υπονόμευση που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός φτάσαμε σήμερα να συζητάμε για το αν θέλουμε άπειρους παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα μας λαθρομετανάστες.

Μετά από ένα μήνα προσπάθειας διάδοσης της κίνησης των 300, η προσπάθεια μας ξεκίνησε στις 22 Μαη και φτάσαμε να έχουμε κάθε απόγευμα 150~250 άτομα στο σύνταγμα που ζητούσαν με την παρουσία τους τα δίκαια κατα τη γνώμη μου αιτήματα μας.

Ξαφνικά και από το πουθενά, εμφανίστηκαν οι αγανακτισμένοι (με όσα περιγράφετε στην ανάρτηση περι σβησίματος των σελίδων κ.λ.π.) και μέσα σε μία μέρα, τους έπαιξαν όλα τα ΜΜΕ, οι εφημερίδες κ.λ.π. και έγινε χαμός.

Μας έκανε τρομερή εντύπωση, διότι ακόμη και σήμερα κανείς δεν ασχολήθηκε με τους 300 (που στο κάτω κάτω έχουν συγκεκριμένα δίκαια αιτήματα) και όλοι ασχολήθηκαν με τους αγανακτισμένους που καλούν απλώς τον κόσμο να αγανακτίσει.

Οι αγανακτισμένοι, "κατάπιαν" τους 300. Δεν είναι μετεξέλιξη των 300. Και σήμερα, μπορείτε να πάτε στο σύνταγμα και να μας γνωρίσετε, διότι εμείς έχουμε και ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και είμαστε εκεί.

Δεν έγραψα τίποτε από όλα αυτά, διότι θα κατηγορηθώ για διάσπαση και τις γνωστές ανοησίες και δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη.

Πάντως θεωρώ αυτό που γίνεται σήμερα καλό και ευκαιρία (ανεξαρτήτως του ποιος έκανε το κάλεσμα). Αρκεί ο κόσμος να αποκτήσει στόχο και αιτήματα και να μην μουτζώνει απλώς τη βουλή.

Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μας με τους 300.

Thalamofilakas είπε...

Επίσης δεν κατάλαβα αν το "Μπλόγκερς που εμφανίστηκαν απο το πουθενά" αναφέρεται στο Θαλαμοφύλακα. Αν είναι έτσι, μάλλον δεν το ψάξατε αρκετά το θέμα.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Προφανώς το bloggers που εμφανίστηκαν από το "πουθενά" ΔΕΝ αναφέρεται στο Θαλαμοφύλακα αλλά
στους blogger που δημίουργησαν προφίλ το Μαϊο του 2011, και που άρχισαν να σχολιάζουν ΥΠΕΡ των αγανακτισμένων κατηγορώντας όσους εξέφραζαν επιφυλάξεις ως "πράκτορες" κλπ..

Γι αυτό κ παραθέσαμε κ φωτογραφίες από τα προφίλ και τα σχόλιά τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ χρήσιμες διευκρινήσεις.

Thalamofilakas είπε...

Πέραν πάντως των διευκρινήσεων και των επιφυλάξεων, θα ήθελα να προσθέσω το εξής:

Ο κόσμος ΕΙΝΑΙ στο δρόμο. Δυστυχώς, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και αιτήματα. Διατηρώ και εγώ όπως είπα παραπάνω τις επιφυλάξεις μου, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι ο κόσμος κατέβηκε στο δρόμο, άφησε τον καναπέ και την τηλεόραση του και επιτέλους αποφάσισε να κάνει κατι.

Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να εκμεταλευτούμε την τεράστια αυτή ευκαιρία παραγωγικά. Να πάμε στο Λευκό Πύργο (εγώ πηγαίνω) και να μιλάμε μαζί με όλους τους άλλους προς την κατεύθυνση του σκοπού.

Κάποιες προτάσεις έχω κάνει εδώ:

http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/05/blog-post_3579.html

που νομίζω ότι είναι δημοκρατικές, δεν προϋποθέτουν διάλυση του κράτους και μπορούν να σταματήσουν τη λαίλαπα.

Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες προτάσεις έχετε και εσείς και όλοι μας, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να εκμεταλευτούμε θετικά όλο αυτό που γίνεται, ασχέτως του ποιος έκανε το κάλεσμα ή ποιος προσπαθεί να το καπελώσει. Αν το αφήσουμε στη μοίρα του, είμαι σίγουρος ότι είτε θα καπελωθεί, είτε θα ξεφουσκώσει.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας ώστε η τεράστια αυτή ευκαιρία να μην πάει χαμένη, γιατί φοβάμαι ότι δε θα έχουμε δεύτερη.

Φιλικά.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

φίλε Ιστολόγε Em
το θέμα δεν είναι αν πηγαίνεις εσύ στο Λευκό Πύργο,
το θέμα είναι αν τους επηρεάζεις.

Φίλη μου πήγε χθες βράδυ στις 8:30, για κανα 2ωρο,
οι μισοί από τους ομιλητές έλεγαν "να προστεθεί στο ψήφισμα της Αθήνας παράγραφος για τα δικαιώματα των μεταναστών".

επίσης, υπεράσπιζαν τους συνδικαλιστές και ζητούσαν να επιτρέπονται συνδικαλιστικά πανό.

Μία κυρία που κάτι πήγε ότι "εδώ είμαστε Έλληνες και δεν ήρθαμε να υπερασπιστούμε τους μετανάστες", έφαγε "κράξιμο" από τα 100-150 άτομα που είναι εκεί.
Η εκδήλωση έχει πλέον ΚΑΠΕΛΩΘΕΙ.
Όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί για να γίνει -πιθανώς εξ αρχής.

Αν δεν θέλεις να το βλέπεις
ή αν νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις το κλίμα ..
οψόμεθα.

Πάντως "χαζοί" δεν είμαστε
ο κόσμος έχει κουραστεί κ θέλει να βγει στους δρόμους
αλλά ο Χριστόδουλος δεν υπάρχει πια
και το σύστημα (με τα ΜΜΕ) φρόντισε να καθοδηγεί τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις μας.