Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του ΠΟΜΑΚΟΥ Υποψήφιου Βουλευτή Ιρφάν Μεχμέτ Αλή

Συγχαίρουμε τον Υποψήφιο Πομάκο Βουλευτή Ιρφάν Μεχμετ Αλή για την ΠΕΡΗΦΑΝΗ δήλωση του (που καμία σχέση δεν έχει φυσικά με τους λοιπούς μουσουλμάνους υποψηφίους που προκαλούν με δηλώσεις για "Τουρκική" μειονότητα και σπρώχνονται να βγουν φωτογραφίες δίπλα σε Προξένους και ψευδοΜουφτήδες).

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Ιρφάν :
"Δεν ζήτησα βοήθεια από κανένα προξενείο, δεν φίλησα το χέρι κανενός ψευτομουφτή, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από κανέναν. Και δεν έκρυψα ούτε μια στιγμή πως απευθύνομαι στα Πομακοχώρια κι όχι στον…«ορεινό όγκο»! Αν θέλουμε να τιμήσουμε τους παππούδες μας, που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για τον τόπο μας που τον πότισαν και με το αίμα τους, ας σεβαστούμε τουλάχιστον την ονομασία του. "

Ακολουθεί η πλήρες δήλωσή του:
Ιρφάν Μεχμέτ Αλή
Υπ. Βουλευτής «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Π.Ε Ξάνθης


Δήλωση για το αποτέλεσμα της (πρώτης) κάλπης
Με την επιστολή μου αυτή σε όλους τους Έλληνες – όχι μόνο της Θράκης -θέλω να πω κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο «ευχαριστώ» για την ψήφο κλπ. Θέλω να καταλάβουν όλοι το γιατί βρέθηκα υποψήφιος στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και το πώς άντεξα τον πόλεμο και τη λάσπη που δέχθηκα, σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Μπήκα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου επειδή μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς να νοιάζεται για το πολιτικό κόστος. Όπως για τα μεγάλα πράγματα της χώρας, έτσι και για τα μικρότερα της Θράκης δεν είπαμε κανένα ψέμα από τα συνηθισμένα της πολιτικής αλλά είχαμε όπλα μας την ειλικρίνεια και το δίκαιο που πάντα στο τέλος είναι νικητής.

Ήμασταν οι μόνοι που δεν φοβηθήκαμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, έτσι όπως έκανα σε όλη τη ζωή μου, και νιώθω περήφανος που έμεινα έξω από τα βρώμικα παιχνίδια που όλοι είδαν προεκλογικά, εδώ στην Θράκη. Δεν ζήτησα βοήθεια από κανένα προξενείο, δεν φίλησα το χέρι κανενός ψευτομουφτή, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από κανέναν. Και δεν έκρυψα ούτε μια στιγμή πως απευθύνομαι στα Πομακοχώρια κι όχι στον…«ορεινό όγκο»! Αν θέλουμε να τιμήσουμε τους παππούδες μας, που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για τον τόπο μας που τον πότισαν και με το αίμα τους, ας σεβαστούμε τουλάχιστον την ονομασία του. Ας σεβαστούμε την κληρονομιά μας, ας σεβαστούμε πρώτα τον ίδιο τον εαυτό μας.

Στην προεκλογική περίοδο ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο από τα Πομακοχώρια. Είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν ξεχασμένοι από το ελληνικό κράτος ή ότι κάποια παιχνίδια άλλων παίζονται στην πλάτη τους. Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι οι δοσοληψίες με τους καπνέμπορους, οι οποίοι μας παίρνουν την παραγωγή λες και μας κάνουν χάρη. Ο κόσμος μας νιώθει ορφανός, δεν έχει κάποιον που θα φωνάξει για λογαριασμό του, που θα τον βοηθήσει να βρει το δίκιο του. Και τι να πούμε για το κράτος που μας έχει αφήσει χωρίς δημόσια σχολεία και μας υποχρεώνει να στέλνουμε τα παιδιά μας στα μειονοτικά για να μαθαίνουν τούρκικα; Θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι Τούρκους; Αν είναι έτσι ας μας το πουν.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παλιά προβλήματα, αποκτήσαμε και νέα: την κατάσταση που δημιούργησε το άνοιγμα των συνόρων με τη Βουλγαρία. Άγνωστα προϊόντα, χωρίς κανέναν έλεγχο πουλιούνται από αυτοκίνητα Βουλγάρων, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι επαγγελματίες να καταστρέφονται, αλλά και οι καταναλωτές να οδηγούνται από τη φτώχεια σε αγορές προϊόντων για την ασφάλεια των οποίων δεν έχουν ιδέα.

Όλα αυτά είναι άραγε άγνωστα στα παλαιά κόμματα; Τι κάνανε ως τώρα για τα ζητήματα αυτά; Ο Πάνος Καμμένος ήδη με την επιλογή των υποψηφίων του στην Ξάνθη έδειξε το ζωηρό ενδιαφέρον του και χάρη στην εμπιστοσύνη του όλοι οι συνυποψήφιοι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε τον κόσμο, ό,τι και να γίνει στις επόμενες εκλογές, όπου τους θέλουμε δίπλα μας για να αλλάξουμε την εικόνα και να φέρουμε πάλι το χαμόγελο στα χείλη.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και αληθινά περήφανος που τόσοι Πομάκοι είπαν όχι στα κόμματα της ψευτιάς και στους πράκτορες της Τουρκίας. Κάποιοι χριστιανοί φίλοι θα μπορούσαν να μας δυναμώσουν περισσότερο αλλά δεν πειράζει. Μαζί με τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα είμαι με όση δύναμη έχω δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη.

2 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

μπράβο Ιρφάν μαζί σου
νομίζω μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες πρέπει να ανέβουν και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να φύγει η χολέρα από την Θράκη μας

axilleask3 είπε...

ΝΙΚΟ ΕΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ