Τετάρτη 23 Αυγούστου 2006

Χαλάστε τους τη σούπα : ψηφίστε αντάρτες!



-«Δώστε μας Λατσιά, να σας δώσουμε Αραδίππου»,

-«Αν σας δώσουμε Παραλίμνι και Μέσα Γειτονιά, μας δίνετε Στρόβολο;»,

-«Τη Πάφο τη θέλουμε όπωςδήποτε! Εσείς πάρτε Γεροσκήπου ή Πέγεια»,

-«Σας παρακαλούμε, μπορούμε να πάρουμε και εμείς λίγη Αθηαίνου;»,

-«Ποιος θα πάρει τελικά τη Λευκωσία που είναι δύσκολος δήμος;».


Ακούμε τις τελευταίες μέρες τα κόμματα της συμπολίτευσης (ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ) να παζαρεύουν για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σαν να μιλούν για σάκους με πατάτες!

Θέλουν να μοιράσουν την πίττα στα 3 αφήνοντας όλους τους άλλους απέξω. Το πολύ πολύ να πετάξουν και στο Περδίκη κανένα δήμο (βλέπε Αθηαίνου;) ευελπιστώντας στους οικολογικούς ψήφους που θα τους βοηθήσουν να φάνε ολόκληρη τη πίττα.

Το ίδιο ακριβώς πράγμα έγινε και στα ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών με την εξαίρεση ότι εκεί θυμήθηκαν τους Οικολόγους ενώ ο Τάσσος για δικούς του λόγους συμπεριέλαβε και το ΕΥΡΩ.ΚΟ (μιλάμε για τα απλά μέλη των Συμβουλίων μη νομίσετε…, τις προεδρίες που είναι οι σημαντικές τις μοίρασαν και πάλι στα 3)!

Στη λογική του διαμερισμού της εξουσίας και του διορισμού ατόμων με κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα και όχι την αξία και την ικανότητα τους απαντούμε: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
Άμα θέλετε πόλεμο θα τον έχετε! Στηρίζουμε και ψηφίζουμε σε κάθε Δήμο τους αντάρτες. Αυτούς που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι σας, έτσι για να σας χαλάσουμε τη σούπα….

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Στηρίζουμε αυτόνομους, αντάρτες υποψηφίους ή κομματικά στελέχη που αποσκίρτησαν. Δεν πάμε στην αντίπερα όχθη για να ψηφίσουμε τους υποψηφίους του ΔΗΣΥ ο οποίος δεν είναι καθόλου καλύτερος και θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο αν είχε τη δυνατότητα να το κάνει (το απέδειξε άλλωστε στο παρελθόν)!

2 σχόλια:

Φύλακας Διάβολος είπε...

Ο τρόπος με τον οποίο τα κόμματα της λεγόμενης συγκυβέρνησης μοιράζουν την πίττα είναι όντως αηδιαστικός, όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν ψάχνουν για τους καλύτερους (καλά, για πόσο μαλάκες μας πέρασαν;). Και όντως και το ΔΗΣΥ θα έκανε το ίδιο αν ήταν σε θέση να το πράξει. Όμως, για πρώτη φορά στη ζωή μου, εγώ σκέφτομαι να ψηφίσω ΔΗΣΥ (ίσως να είναι και η τελευταία) - αν κατεβάσουν κανέναν κάπως παρουσιάσιμο τύπο στον δήμο που μένω. Όχι πως τους αξίζει, αλλά ως ψήφο διαμαρτυρίας στα κοπρόσκυλα της συγκάλυψης - ήθελα να πω συγκυβέρνησης - που λύνουν και ράνουν χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψη κανέναν, με την υπεροψία του παντοδύναμου.

Andkand είπε...

Είναι εξωφρενικό να αποκλείεται κάποιος ο οποίος ίσως να είναι και ο ικανότερος για μια θέση επειδή απλά είναι με τους «άλλους» ή απλά επειδή δεν είναι με κανένα και δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι τους!

Και αν αυτός που είναι με τους «άλλους» υπάρχει η περίπτωση (αφού γυρίσει ο τροχός), να έρθουν οι «άλλοι» στην εξουσία και να αξιοποιηθεί, ο ανένταχτος είναι μια ζωή καταδικασμένος (εκτός και αν αποκτήσει κομματική ταυτότητα – κατά προτίμηση μεγάλου κόμματος)!

Φτάνει πια! Δεν θέλουμε κομματικές ταυτότητες! Θέλουμε αξιοκρατία!