Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: υποψήφιος πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας


Ο Τάσσος Παπαδόπουλος (ο μοναδικός Τάσσος με 2 «σ» στο όνομα του σε όλο τον κόσμο) έχει φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς!
Για τη στάση του στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, επαινέθηκε από πολλούς (σταθερός στις θέσεις και τις αρχές του, δεν υποκύπτει στα σχέδια και στις πιέσεις των ξένων, βάζει πάνω από όλα το συμφέρων του λαού του, κλπ) αλλά κατηγορήθηκε από άλλους (για τον επιτηδευμένο – όπως αυτοί λένε - τρόπο με τον οποίο κάλεσε τον λαό να καταψηφίσει το σχέδιο Ανάν, αλλά και για την μετέπειτα διαχείριση του ΟΧΙ, και το κακό κλίμα που επικράτησε αμέσως μετά το δημοψήφισμα εναντίων της Κύπρου).

Είναι ο πιο προβλεπτός υποψήφιος (αν εξαιρέσουμε τον Κ. Θεμιστοκλέους) και ξέρουμε τι πραγματικά πιστεύει και τι θέλει!
Θεωρεί τις λύσεις τύπου Σχεδίου Ανάν απαράδεκτες, δεν πρόκειται να ενδώσει ποτέ σε τέτοιου είδους λύσεις και αν το δίλλημα μας είναι μια λύση όπως αυτή που μας έφερε ο Κόφι Ανάν ή η σημερινή κατάσταση, ο Τάσσος, επιλέγει το δεύτερο!
Αν συμφωνείτε, ψηφήστε τον!

Ένας καλός λόγος για να μην ψηφήσει κάποιος Τάσσο Παπαδόπουλο: Ήταν υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960 επί Μακαρίου! Έλεος…

3 σχόλια:

Anonymous είπε...

File poli kala ta les gia olous.
Prepei omos kai kapoio na psifisoume!

O Tassos einai ok toulahiston sto ethniko!

Andkand είπε...

Δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις.
Ο καθένας έχει το δικό του μυαλό και τη δική του κρίση…

Anonymous είπε...

O kathe laos exei ton igeti pou tou a3izei!