Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Έχει ο καιρός γυρίσματα...


*Πρόδρομος Προδρόμου: ο μοναδικός πρόεδρος κόμματος (λέμε τώρα…, της ΕΥΡΩ.ΔΗ) που έκανε αίτηση για εγγραφή του σε άλλο κόμμα (ΔΗ.ΣΥ)!!! Ναι, μιλούμε για τον ίδιο Πρόδρομο που αφού έκανε την «επανάσταση» του, γύρισε πίσω στο μαντρί του για να γλύψει εκεί που έφτυσε!



Νίκος Αναστασιάδης προσπαθεί να μας πείσει ότι τον Γιαννάκη Κασουλίδη υποστηρίζουν, όχι ένα αλλά 3 κόμματα. Μόνο που ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάφερέ ούτε τα ονόματα τους να θυμηθεί! Μας είπε ότι τον Κασουλίδη υποστηρίζει ο ΔΗΣΥ, η ΕΥΡΩΔΗ και οι Ευρωπαίοι Πολίτες (αντί Ελεύθεροι Πολίτες όπως ονομάζεται το κόμμα του Τίμμη Ευθυμίου)!!!!. Κόμματα κομμάτια που ξανα συναρμολογήθηκαν για δώσουν νέο “image” στον Γιαννάκη Κασουλίδη!



*Ο Τάσσος Παπαδόπουλος για να επανεκλεγεί πρέπει να υποστηριχθεί στο δεύτερο γύρο από κάποιον άλλο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι ΕΔΗ θα ψηφίσουν στον πρώτο γύρο κάποιον ο οποίος δήλωσε ότι θα υποστηρίξει Τάσσο αν δεν περάσει ο ίδιος στο δεύτερο γύρο (Χριστόφια)! Αυτά δήλωνε ο εκπρώσοπος τύπου του Κώστα Θεμιστοκλέους, Λούης Ηγουμενίδης!
Και όμως… οι ΕΔΗ αφού ξεπέρασαν το αντί ΑΚΕΛικό τους κόμπλεξ, αφού ξέχασαν την αγαστή συνεργασία και τις κοινές θέσεις που είχαν μέχρι τώρα με τον ΔΗΣΥ, πρόδοσαν το σπλάχνο τους (Θεμιστοκλέους) και στηρίζουν Χριστόφια (ο οποίος και ΟΧΙ ψήφισε στο δημοψήφισμα και τους δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα δυστάσει να ξαναβγάλει τον Τάσσο για να μην βγει ο Κασουλίδης)!!!!
Έχει ο καιρός γυρίσματα…

*Μου το έλεγε ένας γνωστός μου αντιομοσπονδιακός, υποστηριχτής του Τάσσου: Αν στο δεύτερο γύρο περάσουν οι Κασουλίδης – Χριστόφιας, θα ψηφίσω σίγουρα Χριστόφια! Οι ΑΚΕΛικοί είναι τόσο δειλοί που αποκλείεται να υπογράψουν λύση όσο και να πιστεύουν σε αυτή!

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

Ο Πρόδρομος ζούσε για να γίνει αρχηγός κόμματος, όταν είδε ότι δεν τον έπαιζαν πια τα άλλα παιδάκια γύρισε στο μαντρί.

Όσο για τον 2ο γύρο άμα συμβεί κάτι τέτοιο τείνω προς Λευκό. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν είμαι από αυτούς που κράζουν ότι είναι όλοι οι ίδιοι, θεωρώ ότι πάντα υπάρχει ένας χειρότερος από τον άλλον. Αλλά σε περίπτωση Κασουλίδη - Χριστόφια είναι δύσκολο να βρεις τον χειρότερο.

Epsilon είπε...

Όσον αφορά στο κυπριακό, ειλικρινά δεν μπορώ να πω ποιος είναι πιο επικίνδυνος μεταξύ Χριστόφια και Κασουλίδη!

Αυτό που με τρομάζει στον Χριστόφια είναι το πώς θα χειριστεί την εσωτερική διακυβέρνηση. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά αυτό το αίσθημα που προσπαθεί το ΑΚΕΛ να εμπεδώσει στους οπαδούς του για να δικαιολογήσει τα ρουσφέτια του, ότι δήθεν είναι μονίμως κατατρεγμένοι και αδικημένοι (άσχετα αν τα περισσότερα χρόνια αποτελούσαν μέρος της εξουσίας )και ότι πρέπει να ρεφάρουν όταν έρθει η ώρα, με σκοτώνει!

Το ΑΚΕΛ θέλει να τα αλώσει ΟΛΑ. Και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να το κάνει αυτό…

Rakuneta είπε...

ermm
i politiki skini stin kipro ine pou sou neykw pou paeis!

k to xeirotero emis pou psifizoume eimaste marionetes pou wstoso agnooume to gegonos! (oti eimaste marionetes enow k pisteuoume oti exoume k politiki krisi tromara mas!)

Andkand είπε...

@ανώνυμος Ο Προδρόμου απέδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο αριβίστας είναι. Αν του έδειναν την αρχηγία του ΕΥΡΩ.ΚΟ, τώρα θα αγωνιζόταν υπερ του Τάσσου!

@epsilon Μάλλον έχεις δίκαιο για το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια… Είναι το μοναδικό κουμμουνιστικό (και αριστερό κόμμα στην Ευρώπη) που τα θέλει ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! Είναι μανούλες στη διαπλοκή!

@rakuneta Μαριονέτα είσαι όταν δεν παίζεις το παιχνίδι τους.
Το να μην ασχολείσαι μαζί τους, τους συμφέρει.
Θα πρέπει να προσπαθούμε να τους ξεσκεπάζουμε και να τους εκθέτουμε όσο μπορούμε!