Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ο πραγματικός νικητής των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο!



Ο πραγματικός νικητής των εκλογών είναι ο Νίκος Αναστασιάδης αφού:

1. Κατάφερε να πετύχει τον κυριότερο του στόχο σε αυτές τις εκλογές που ήταν η απομάκρυνση του Τάσσου Παπαδόπουλου από την προεδρία του Κράτους.

2. Πέτυχε υψηλή συσπείρωση του κόμματος του.

3. Έχασε ο Ιωάννης Κασουλίδης και ο Νίκος Αναστασιάδης παρέμεινε ο ηγέτης του μεγάλου κόμματος της δεξιάς (αν κέρδιζε τις εκλογές ο Γιαννάκης θα γινόταν το νούμερο 1 στην παράταξη και ο Νίκος θα γινόταν το νούμερο 2).

4. Το αγαπημένο σχέδιο του Νίκου (σχέδιο Ανάν) έρχεται σύντομα, έστω και με άλλο όνομα.

5. Το φίδι από την τρύπα στο κυπριακό, θα πρέπει να το βγάλει ο Δημήτρης Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ, ενώ αν κέρδιζε ο Κασουλίδης, θα είχε μεγάλο μερίδιο ευθήνης και άρα και κόστος και ο ΔΗΣΥ.

*Απαράδεκτο το ΔΗΚΟ που αντί να ζητήσει και να επιμένει να αναλάβει το νευραλγικό για τον Ελληνισμό της Κύπρου, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, επέμενε να πάρει «παραγωγικά» (βλέπε ρουσφετολογικά και μίζας) Υπουργεία, αφείνοντας το εν λόγω Υπουργείο στο ΑΚΕΛ! Ντροπή...

3 σχόλια:

Anonymous είπε...

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ

Πάνος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Είναι ολοφάνερο ότι ο Αναστασιάδης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχής για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Με τις αντιπάθειες που συγκεντρώνει γύρω από το όνομα του, τόσο από το χώρο του ΔΗΣΥ όσο και από το χώρο των υπολοίπων κομμάτων, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια τεράστια επιτυχία.
Παρότι πρόκειται ίσως για τον πιο εμφυή και τον πιο ετοιμόλογο πολιτικό στην Κύπρο, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πλέον καμένο χαρτί. Και εάν ο ΔΗΣΥ επιθυμεί να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο στο μέλλον θα πρέπει διακριτικά να παραμεριστεί...

Όσο για το ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ που δεν φρόντισαν εκ των προτέρων να εξασφαλίσουν τα Υπουργεία Παιδείας και Άμυνας: Ντροπή και 10 φορές ντροπή τους.

Εύχομαι πάντως να μην βιώσουμε αφελληνιστικές ή ακόμα χειρότερα ανθελληνικές ενέργεις από μέρος τους. Να θυμήσω επίσης ότι προεκλογικά, όλοι μας γίναμε ενός διαφορετικού ΑΚΕΛ. Όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του δήλωναν "περήφανοι που είναι Έλληνες" ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Χριστόφιας, δήλωσε ότι τιμά τον αγώνα της ΕΟΚΑ αφού όπως μας θύμισε "και το ΑΚΕΛ ήταν υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα"...
Αυτά, θα πρέπει όμως να τα πούνε ξανά και ξανά, στα θύματα της στρεβλής και αρρωστημένης προπαγάνδας που είχαν από το 1974 και μετά.

Anonymous είπε...

O Anastasiadis deihnei poli eutyhismenos stis diloseis tou meta tis ekloges.

Epistrefei tora kai sto Ethniko Symvouleio!