Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Η παρακάτω καταγγελία προέρχεται από τον ιστοχώρο του:

http://cyprus.novopress.info/
Συγκεκριμένα: http://cyprus.novopress.info/?p=99

Το παρακράτος Χριστόφια αποφάσισε να φιμώσει την ΜΟΝΗ πατριωτική διαδυκτιακή σελίδα που λέει τα πράγματα με το όνομα της και δεν φοβάται να μιλησει για εθνικισμό. Τα πιόνια του ψευτοπροοδευτικού Χριστόφια, κυπίτες και λοιποί ασφαλίτες, αποφάσισαν να αναστείλουν την σταθερή τηλεφωνία της οικίας μου χωρίς λόγο. Για 25 μέρες ήταν νεκρη η γραμμή του τηλεφώνου. Μετά απο έρευνα συναγωνιστών διαπιστώθηκε οτι η γραμμή μεταφέρθηκε σε άλλη οικία ή καλύτερα σε γραφείο της Γενικής Ασφάλειας. Άραγε γιατί;


Αν αληθεύουν τα όσα καταγγέλονται παραπάνω (απ όσο γνωρίζουμε δυστυχώς αληθεύουν) αποτελούν σίγουρα σημαντική έκπτωση της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας στην Κύπρο.

4 σχόλια:

Δημοσθένης είπε...

Το πιο φασιστικό καθεστώς που εφαρμόστηκε ποτέ στον κόσμο ήταν αυτό του κομμουνισμού. Σ' αυτά τα κομμουνιστικά και φασιστικά καθεστώτα θήτευσαν οι Χριστόφιας και ΣΙΑ...
Το αστείο, είναι ότι αποκαλούν τον πατριωτισμό ως φασισμό...

Anonymous είπε...

fasistes kathe xromatos pantou aki panta.

Anonymous είπε...

θαυμαστε τους "κομμουνιστες" τους "ανθρωπους του λαου"!! οσο πιο πολυ μας πολεμουν τοσο μεγαλωνει η αντισταση μας αυτο ακομα να το καταλαβουν οι αναρχοφασιστες.

ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Thessaloniki Fighter είπε...

Παράκληση: Προσοχή στις εκφράσεις σας όταν σχολιάζετε.

Αναφορικά με τους κομμουνιστές "τους ανθρώπους του λαού" ...Πριν πολλά χρόνια διάβασα τοβιβλίο "10 δέκα θανάσιμα αμαρτήματα του ΚΚΕ" του Νίκου Μέρτζιου.

Περιέγραψε 9 περιπτώσεις στις οποίες το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος πρόδωσε την πατρίδα (τα 9 αμαρτήματα).

Οι σελίδες τέλιωναν και αναρωτιόμου ν ποιο να είναι το 10ο θανάσιμο αμάρτημα.

Οι τελευταίες σελίδες έγραφαν: "το 10ο θανάσιμο αμάρτημα του ΚΚΕ είναι ότι ΠΟΤΕ δεν ζήτησε συγνώμη για τα προηγούμενα 9 θανάσιμα αμαρτήματα απέναντι στην πατρίδα μας".