Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΑΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ - ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ελεύθεροι έχουν αφεθεί -μετά την αναγνώριση και το κράτημα των στοιχείων τους- όλοι οι Πατριώτες που προσήχθησαν άνευ λόγου και αιτίας από την Κυπριακή Αστυνομία, (ενώ προσέρχονταν στον χώρο της παρέλασης) αποδυκνείοντας ότι η κόκκινη χούντα του Χριστόφια προσπαθεί να εδραιωθεί με τους κλασσικές σταλινικές πρακτικές. Αυτή ήταν ασφαλώς μιά ενέργεια κατατρομοκράτησης των Ελλήνων που αντιστέκονται στην τουρκοποίηση του νησιού μας και τις φασιστικές μεθόδους του ΑΚΕΛικού καθεστώτος...

Πιο αναλυτικά:
Στην σημερινή παρέλαση προς τιμήν της κυπριακής ανεξαρτησίας, στην Λευκωσία, συνελήφθησαν 16 άτομα διότι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν γιά την επερχόμενη τουρκοποίηση του νησιού.

Η ειρηνική εκδήλωση δεν ξεκίνησε αφού η αστυνομία του κομμουνιστή Χριστόφια συνελάμβανε οποιονδήποτε φορούσε... μπλουζάκι εθνικού περιεχομένου!

Στο χώρο της παρέλασης τα μέλη του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου διένειμαν στον κόσμο την παρακάτω προκήρυξη του Κ.Ε.Α. Αμέσως περικυκλώθηκαν από αστυνομικούς με πολιτικά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. του Στροβόλου!! Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, δήλωσε πως συνελήφθησαν διότι μοίραζαν φυλλάδια "εθνικιστικού περιεχομένου"! Προφανώς ο εθνικισμός θεωρείται αδίκημα γιά τον επικεφαλής αστυνομίας μιας ευρωπα'ι'κής πρωτεύουσας!

Παράλληλα ένας από τους πλέον επιτυχημένους δικηγόρους της Κύπρου, ο οποίος έτρεξε προς βοήθεια των νεαρών κτυπήθηκε βάναυσα, από αστυνομικούς στο κεφάλι, τον σβέρκο και την κοιλιά. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Λευκωσίας, ο αγωνιστής δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον των συγκεκριμένων αστυνομικών.

Από την άλλη πλευρά ο βουλευτής Λεμεσού Ρίκος Ερωτοκρίτου δήλωσε πως η σύλληψη των νεαρών ήταν νομικά απαράδεκτη και η συμπεριφορά των αστυνομικών εξευτελιστική. Επίσης με την ιδιότητα του δικηγόρου θα υπερασπιστεί τους νεαρούς διότι αν και δεν κατηγορήθηκαν θα καταθέσουν μήνυση κατά του κράτους.

Παραθέτουμε την προκύρηξη που μοιράστηκε:


ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Έλληνα της Κύπρου!
Σήμερα καλείσαι να γιορτάσεις την ημέρα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας. Μίας ανεξαρτησίας η οποία ποτέ δεν υπήρξε διότι η Μεγάλη Βρετανία ουδέποτε εγκατέλειψε την Κύπρο. Συνεχίζει να ασκεί τον έλεγχο του Νησιού μας.

Όμως στον ένδοξο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-59, οι Έλληνες της Κύπρου πολέμησαν για ΕΝΩΣΗ με την ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και όχι για κολοβή «ανεξαρτησία».

Ωστόσο ακόμα κι αυτή, η κηδεμονευόμενη Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί το προστατευτικό κέλυφος του Κυπριακού Ελληνισμού. Γι' αυτόν τον λόγο ο διεθνής σιωνισμός και τα Αγγλοτουρκικά συμφέροντα, από την επαύριον της ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, βυσσοδομώντας επιδιώκουν να την καταργήσουν. Οδήγησαν έτσι τα γεγονότα, ούτως ώστε σήμερα να συζητείται η δημιουργία ενός νέου «κράτους», προϊόν παρθενογένεσης, το οποίο θα αποτελεί τερατούργημα, προτεκτοράτο της Αγγλίας και Τουρκίας και αποστολή θα έχει την εξάλειψη του Ελληνικού στοιχείου (ιστορικό προηγούμενο Ίμβρος, Τένεδος, Κωνσταντινούπολη, Αλεξανδρέττα) και την παράδοση των πετρελαίων των νοτίων ακτών σε αγγλοτουρκικά χέρια.

Οι εχθροί του Ελληνισμού και της Κύπρου, έχουν λοιπόν πάρει τις αποφάσεις τους: Η Κυπριακή Δημοκρατία επειδή, στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων τους, και θα πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί. Τα ξένα κέντρα αποφάσεων με τα εδώ προγεφυρώματα τους, μεθοδεύουν τον αφελληνισμό της Κύπρου. Στο όνομα της επαναπροσέγγισης επιχειρούν να απονευρώσουν την Ελληνική Παιδεία, για να πληγούν οι αντιστάσεις του λαού, ούτως ώστε να συναινέσει στα απεχθή σχέδια τους.
Η νομιμοποίηση της κατοχής, μέσω της προσφερόμενης «λύσης» της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», μας φέρνει πολύ κοντά στο τελειωτικό μας πλήγμα. Η πλειοψηφία της ηγεσίας μας ταυτιζομένη με τους σχεδιασμούς του τουρκικού «συμβουλίου εθνικής ασφαλείας» το οποίο αποδέχθηκε ήδη το Σχέδιο Ανάν, ευνοεί μια τέτοια εξέλιξη, αποκαλώντας την «αδήριτη ανάγκη» και «οδυνηρό συμβιβασμό».

Αδελφέ Έλληνα,
Θα σου πουν για να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη οδός, εκτός από αυτήν της υποταγής, και του «συνεταιρικού κράτους» με τους «τουρκοκύπριους». Θα σου πουν ότι κάθε μέρα που περνά, είναι εις βάρος της υπόθεσης μας. Θα σου πουν ότι η «επανένωση» της διζωνικής, όπως την εννοούν οι Τούρκοι, και οι σύμμαχοι τους θα φέρει ειρήνη και ευημερία στην Κύπρο. Θα σου πουν ότι όλοι όσοι αντιτίθενται στην ρατσιστική λύση της διζωνικής, είναι ακραίοι εθνικιστές. Όμως μόνο οι ηλίθιοι, και οι τυφλοσύρτες των κομμάτων μπορούν να πιστέψουν τέτοιους ισχυρισμούς. Οι θιασώτες αυτής της πολιτικής με τις συνεχείς υποχωρήσεις μας έχουν οδηγήσει στο σημερινό κατάντημα με τον πρόεδρο Χριστόφια να έχει αποδεχθεί τούρκο πρόεδρο και 50,000 εποίκους.


Αδελφέ μας,
Εάν ακόμη είσαι ζωντανός σήκω όρθιος, οργανώσου, αντιστάσου, αναλογίσου ότι εσύ θα σώσεις την πατρίδα.
Ξεκίνα τώρα! Μην το αναβάλλεις! Αύριο θα είναι αργά!
Μην τους αφήσεις να κλέψουν την πατρίδα των παιδιών σου.
Ακόμη δεν χάθηκαν όλα.
Ενημερώσου, ενημέρωσε.
Οργανώσου στις ομάδες αντίστασης. Ένωσε τις δυνάμεις σου μαζί μας. Να στήσουμε ένα τείχος Ελληνικής Αντίστασης, εμπόδιο στα σχέδια αφελληνισμού, και τουρκοποίησης της Κύπρου.
Η μεγάλη μέρα της Ανάστασης θα έρθει. Ο Ελληνισμός με σύμμαχο του το αναγεννημένο Ρωσικό Έθνος, θα παλέψει για να κόψει τα χέρια του αρπακτικού Τουρκικού κράτους. Μέχρι την Αγία εκείνη Μέρα ας κρατηθούμε ζωντανοί.

5 σχόλια:

Thessaloniki Fighter είπε...

Η γνωστή "δημοκρατία" και "ελευθερία του λόγου" έτσι όπως την αντιλαμβάνονται τόσα χρόνια οι κομμουνιστές!

Όσο είναι μειοψηφία ζητάνε δημοκρατία. Όταν γίνουν πλειοψηφία εξαφανίζουν κάθε αντίθετη άποψη (στέλνοντας τους "εχθρούς του λαού" σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως συλλήψεις, ψυχιατρεία).

Anonymous είπε...

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Anonymous είπε...

Παντα στην ιστορια οι κομμουνιστες ηταν οι μεγαλυτεροι φασιστες και ασφαλως εξαιρεση δεν ειναι ουτε ο Χριστοφιας.

Μαλιστα, αυτα ειναι τα φυλλαδια "εθνικιστικου" περιεχομενου που κατεσχεσε η αστυνομια!

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Έκτωρ είπε...

Είναι φανερό, ότι ο καλός και πράος Χριστόφιας, μας βγήκε οξύθυμος και αυταρχικός...

Σε ότι αφορά το Κυπριακό, προσωπικά τρέφω ακόμα την ελπίδα ότι δεν θα παραβεί τα εσκαμμένα, και θα τηρήσει τις κόκκινες γραμμές:
1. Πλήρης αποχώρηση των Τουρκικών Στρατευμάτων, μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη.
2. Πλήρης αποχώρηση και του τελευταίου Τούρκου εποίκου.
3. Πλήρης αποκατάστασης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πρέπει όμως να παραδεχθούμε, ότι στον επικοινωνιακό τομέα και στον θέμα εντυπώσεων, ο Πρόεδρος Χριστόφιας καταρράκωσε τον κατοχικό ηγέτη Ταλάτ.

Συνεπώς, αφ' ενός πιστεύοντας όπως προείπα ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα τηρήσει τις κόκκινες γραμμές, και αφ' ετέρου ότι οι Τούρκοι θα συνεχίσουν την φασιστική τους στάση, προβλέπω το ναυάγιο των συνομιλιών. Στο σημείο αυτό, ελπίζοντας πάλι στην πειστικότητα του Χριστόφια, θα πρέπει να καταδειχθεί σε όλους η ευθύνη της Τουρκίας και θα πρέπει να απαιτηθεί η πλήρης αποχώρηση των Κατοχικών Τουρκικών Στρατευμάτων.

Andkand είπε...

Φίλε Έκτορα μην είσαι τόσο αισιόδοξος για τα νούμερα 1 και 2 που αναφέρεις πιο πάνω αφού ο κ. Χριστόφιας έχει ήδη δεχτεί 50.000 έποικους (πριν καν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση) ενώ η μορφή κράτους που συζητά, σίγουρα θα παραβιάζει κάποια βασικά ανθρώπινα δικαιώματα (όπως την ελεύθερη εγκατάσταση, το ένας άνθρωπος μια ψήφος, κλπ).

Ας επιμένει τουλάχιστον μέχρι τέλους στο 1, την πλήρη αποχώρηση δηλαδή των τουρκικών στρατευμάτων και στο θέμα των εγγυήσεων από την Τουρκία.