Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΑΥΤΟΙ είναι οι Ρομπέν των πόλεων.


















Από την "μαγκιά" των αναρχικών δεν γλίτωσε φυσικά το χριστουγεννιάτικο περίπτερο του "Χαμόγελου του Παιδιού".



Όπως δεν γλίτωσε και το άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου στην Αριστοτέλους,

όπως δεν γλίτωσαν στο παρελθόν οι καταστροφές σε αγάλματα στα Προπύλαια
όπως δεν γλίτωσαν εικόνες σε εικονοστάσια και εκκλησίες.
Οι αναρχικοί είναι τόσο "μάγκες" που κατορθώνουν να καίνε ελληνικές σημαίες (είναι πολύ δύσκολοι να καταφέρεις να κάψεις μια σημαία.Πρέπει όντως να αισθάνονται ήρωες και γι αυτό).

Όσο για τις περιουσίες των πολιτών -άπειρα καμμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες, καταστήματα- ούτε λόγος να γίνεται ... Αυτά θεωρούνται δεδομένο. Αν ισχυρισθείς ότι διαφωνείς αυτόματα είσαι από "ακροδεξιός" μέχρι "φασίστας".

Για τα άπειρα άλλα καθημερινά περιστατικά :
κλοπές τσαντών
(από γιαγιάδες μέχρι φοιτήτριες),
κλοπές κινητών
τα βράδια με απειλή μαχαιριού,
κλοπές σε ψιλικατζίδικα (χρήματα,τηλεκάρτες και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας)
αναγραφή συνθημάτων σε όλες τις προσόψεις πολυκατοικιών,
αφισοκολήσεις "μέρα μεσημέρι"...
Η αστυνομία με διαταγές άνωθεν προσποιείται χρόνια τώρα ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.


Όλα τα παραπάνω δείχνουν την ΗΘΙΚΗ ΣΤΑΘΜΗ των αναρχικών
(αλλά και των ΜΜΕ που από τη μια δικαιολογούσαν τις λεηλασίες και από την άλλη κατηγορούσαν την κυβέρνηση
... βγάλε άκρη).


Η ελληνική κυβέρνηση αναμασάει χρόνια τώρα την καραμέλα της "πολυτισμικότητας" και της "ανοχής" για να μην δυσαρεστήσει την κατάπτυστη (υποτιθέμενη) "αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας από κάθε άποψη έκθετους τους αστυνομικούς να λειτουργούν ως εξιλαστήρια θύματα και να δέχονται από βρισιές και πέτρες μέχρι μολότοφ χωρίς να αντιδράνε.
Πόσο χάλια άραγε θα είναι η ψυχολογία των αστυνομικών που θα πρέπει να κάνουν ότι δεν ακούνε και ότι δεν βλέπουν όσα συμβαίνουν για να ικανοποιήσουν την άθλια πολιτική τους ηγεσία?
Και πως είναι δυνατόν ο Υπουργός Εσωτερικών να προκαταλαμβάνει την δικαιοσύνη λέγοντας ότι οι δράστες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά? Τιμωρήθηκε άραγε ποτέ παραδειγματικά κανένας αναρχικός??


Τώρα οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν για να αποκατασταθούν όλες οι υλικές ζημιές (σηματοδότες, κάδοι μάρμαρα, δημόσια κτήρια περιπολικά κλπ).
Άραγε θα μάθουμε ποτέ το κόστος στην οικονομία μας από τις μέρες των επεισοδίων?
Πόσοι δεν θα μείνουν άνεργοι μετά από το κάψιμο της επιχείρησης στην οποία εργαζότανε?


Το τραγικότερο όσων συμβαίνουν αυτές τις μέρες γύρω μας:

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,
από αυτούς που τα είχαν ΟΛΑ από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν,
που οι γονείς τους "δεν ήθελαν να τους λείψει τίποτε",
που δεν έμαθαν ποτέ πως για να καταφέρεις κάτι πρέπει να μοχθήσεις και να κοπιάσεις,
συνηθισμένοι από τις καταλήψεις που κάνουν το χαβαλέ τους κάθε χρόνο χωρίς να έχουν ποτέ καμία επίπτωση,
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ τον θάνατο του 16χρονου ως ΠΡΟΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ
ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ τη δημόσια περιουσία.


Οι κακομαθημένοι μπούληδες που έχουν μόνο απαιτήσεις από την κοινωνία θα ντύνονται μοδάτα και θα κυκλοφορούνε σε "in" στέκια (ενίοτε και στα εξάρχεια) και θα περιμένουν μέχρι τα 35-40 για να τους βρει ο μπαμπάς ή η μαμά μια "καθώς πρέπει" δουλειά γιατί αυτοί είναι απόφοιτοι ΙΕΚ ή κολεγίων! δεν είναι ότι κι ότι!

Οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και ανάξιοι. Τόσα σκάνδαλα, τόσες μίζες και ποτέ κανένας δεν την πληρώνει…

Κόμματα εγκλωβισμένα στα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, προσπαθούν να έχουν πολιτικό κέρδος από το κάψιμο της Ελλάδας.

Μερικοί αστυνομικοί την «είδαν» Ράμπο. Τραβάνε πιστόλια, πυροβολούν στον αέρα (και όχι μόνο) και δέρνουν κόσμο στα κρατητήρια. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, έχουν ευνουχιστεί από την πολιτεία και δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Δεν μπορούν να κάνουν πλέον ούτε τα αυτονόητα, να συλλάβουν αυτούς που λεηλατούν μπροστά τους…

Οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές» - αναρχικοί εκτονώνονται στην περιουσία του καημένου του κόσμου, χωρίς καμία διάκριση. Λεηλατούν, σπάζουν και καίνε, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο, έτσι για να εκτονωθούν…

-andkand-



οι φωτο από το
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
και το
http://greece-salonika.blogspot.com




8 σχόλια:

Anonymous είπε...

Το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος αναφέρει:
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Χιλιάδες συμπολίτες μας (χτες Τρίτη πάνω από 3.000 στην Πάτρα και εκατοντάδες στην Λάρισα και την Κρήτη όπως είδαμε ΟΛΟΙ στην τηλεόραση) αντιστέκονται σθεναρά απέναντι στην ΧΟΥΝΤΑ των ΦασιστοΑναρχικων.

Αμύνονται απέναντι στην κατάλυση της Αιμοραγουμενης Δημοκρατίας μας από τους Νεοναζί των Ακροαριστερών οργανώσεων.

Δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους,δεν τρομοκρατήθηκαν,δεν έσκυψαν το κεφάλι κλαίγοντας τη μοίρα τους αλλά ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ αυτονόητο:Αποφάσισαν να προστατέψουν τα μαγαζιά τους,τις περιούσιες τους,τα αμάξια τους,τα σπίτια τους...
ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ!
ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΝΙΚΗΣΑΝ γιατί δεν ήταν μόνοι.ήταν μαζί τους οι οικογένειες τους,οι φίλοι τους,οι συγγενείς τους που προάσπιζαν το(ένα από τα) θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας της περιούσιας τους.

Ας πούμε όλοι μαζί ένα τεράστιο ΟΧΙ στους νοσταλγούς του Χίτλερ και στους σύγχρονους νοσταλγούς τους:Τον Αδόλφο Τσίχτρα και τον Φον Γαλαβάνο .

Anonymous είπε...

μπραβο μπραβο μπραβο

ετσι για λεγονται καθαρα και σταρατα καποια πραματα

ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ

Δημητριος είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο για την αναλυση !

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

Χ είπε...

Αναρχοανώμαλοι, τσογλανάκια του κερατά, φασίστες με κουκούλες!

Anonymous είπε...

Ο Ειδικος Φρουρος που υποστηριζετε με θερμη ειναι ο καθαυτο τυπος του μπατσου,χοιρου, δολοφονου.Ειναι μεγα το αισχος που πεφτει σ'οποιον σκυλευει το αθωο μικρο νεκρο για να υποστηριξει εναν τυπο που δεν θαπρεπε να βρισκεται στην Αστυνομια ως εργαζομενος δια λογους η ψυχικης ανισορροπειας η ακρο-δεξιας ιδεολογιας/ιδεοληψιας.Δεν δεχομεθα να καταβαλουμε τον μισθο του οι πολιτες του ελληνικου κρατους,ας πηγαινε ως προσωπικος φρουρος καποιου ομοιδεατη του.

Lucky Archer - Lakis Velotris είπε...

Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά Γελούν βρόντα Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν Απατούν άλλα τα διαγωνίσματα Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες παν πίσω

Thessaloniki Fighter είπε...

Λάκη
Κατ αρχήν πρέπει να βελτιώσεις τα ελληνικά σου. Εκεί στην πρεσβεία δεν ήσουν καλός μαθητής φαίνεται. Χρειάζεσαι εξάσκηση. Ή να τα στέλνεις πριν σε κάποιο να στα διορθώνει και μετά να τα αναρτείς.

Όσο για τα σκόρδα
σκόρδα μυρίζουν οι μετανάστες που οργανωμένα μας στέλνετε βάσει σχεδίου (αφγανοί, πακιστανοί κλπ) και γι αυτό δεν τους θέλουν σε καμιά πολυκατοικία (ένας από τους λόγους είναι οι μυρωδιές και οι σκορδίλες- αναφέρονται και πολλοί άλλοι σε ιστολόγια, πχ κτηνοβασίες! με την κυριολεκτική έννοια του όρου).

Όσο για το μεθύσι και τις απλυσιές,
οι πράκτορες που επιστρατεύετε στην Ελλάδα και αλλού (ναι αυτοί που αυοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές) είναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ. Αναρωτιέμαι εκεί στα στέκια τους δεν κάνουν καμιά φορά μπάνιο? Μόνο μαστούρα?

Άσε τον Ομπάμα λοιπόν Λάκη και κοίτα να μάθεις καλά τα ελληνικά. Και άλλαξε και τη φώτο σου. Με του James bond. Μια μέρα μπορείς να γίνεις και εσύ καλός πράκτορας.