Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

«Σκότωσα 10 αιχμάλωτους πολέμου οι οποίοι ήταν δεμένοι πισθάγκωνα…»


Ο γνωστός τούρκος ηθοποιός Αττίλας Ολκάτς παραδέχτηκε σε ζωντανή εκπομπή σε τουρκικό κανάλι ότι σκότωσε εν ψυχρό 10 έλληνες αιχμάλωτους πολέμου κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής!

Παραδέχτηκε συγκεκριμένα ότι:
Στο ενδιάμεσο των 2 τουρκικών επιχειρήσεων και ενώ υπήρχε εκεχειρία, εκτέλεσε ελληνοκύπριο στρατιώτη που ήταν δεμένος πισθάγκωνα!!! Προσπαθούσαμε να του αποσπάσουμε πληροφορίες αλλά αυτός μας έφτυσε και ο αξιωματικός με διέταξε να τον πυροβολήσω στο κεφάλι!!!

Αυτή η σοκαριστική ομολογία για εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας (η οποία μέχρι σήμερα αρνιόταν πεισματικά ότι έγιναν εκτελέσεις) θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου.

Ας πάψουν επιτέλους να χαϊδεύουν την Τουρκία και ας την σύρουν στα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να πληρώσει για τα εγκλήματα που έκανε!
Το πόσο σημαντική είναι αυτή η αποκάλυψη και το πόση ζημιά μπορεί να κάνει στη Τουρκία φαίνεται από τις αντιδράσεις του τουρκικού κράτους το οποίο – χωρίς πάντως να πείθει κανένα ούτε καν στη Τουρκία – προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του τούρκου δημοσιογράφου και να τις παρουσιάσει ως σενάριο ταινείας…





Επειδή όμως κάποιοι σε Ελλάδα και Κύπρο δείχνουν να εκπλήττονται και να μιλούν για πρωτοφανή στοιχεία που βγαίνουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, τους αφιερώνουμε και άλλες αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών του Αττίλα που μετείχαν στην Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το Καλοκαίρι του 1974 στο βιβλίο του Ρόνι Αλάσορ :
Διαταγή "Εκτελέστε τους Αιχμαλώτους!", Εκδόσεις Καστανιώτη.
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο ...

10 σχόλια:

Η Κύπρος είναι Ελληνική είπε...

ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Για ακόμα μια φορά οι ΣΚΥΛΛΟΙ δείχνουν τον "πολιτισμό" τους.

aetopoulo είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑΡΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ
( ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ )

Κωνσταντίνος είπε...

Το σημαντικό με αυτή τη μαρτυρία είναι να τύχει της πολιτικής εκμετάλλευσης τόσο από την Κυπριακή όσο και από την Ελλαδική Κυβέρνηση, και επιτέλους η Τουρκία να συρθεί στα δικαστήρια και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε εις βάρος των Ελλήνων της Κύπρου.

Σοφό θα ήταν δε, η αναγγελία παροχής ασυλίας τόσο στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, όσο και σε κάθε άλλο που θα θελήσει να μαρτυρήσει εις βάρος του Τουρκικού Στρατού.

Η Κύπρος είναι Ελληνική είπε...

Σιγά μην θυσιάσει ο ευέλικτος(και οι διάφοροι "ευέλικτοι") το "καλό" κλίμα με τους τούρκους για μερικές...ατασθαλίες του αττίλα! Μόνο όταν σπάσουν κανένα τζάμι σε αυτοκίνητα τούρκων βγαίνουν και διαμαρτύρονται.

ManoWAR είπε...

Παρόμοια αποκάλυψη είχε κάνει πριν χρόνια και ο Ραούφ Ντεκτάς δημόσια παραχωρώντας συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σταύρο Σιδερά. Του είχε πει ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι επειδή απλούστατα όταν έπεφταν στα χέρια των τουρκοκύπριων «μαχητών» τους εκτελούσαν! Μιας τέτοιας ομάδας ηγείτο και ο ίδιος ο Ραούφ Ντεκτάς.

Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση της πλευράς μας?

Μα αν καταγγείλουμε τον τουρκοκύπριο ηγέτη για εγκλήματα πολέμου, με ποιο θα συνομιλούμε για τη λύση του κυπριακού?????

Τόσο ξεφτιλισμένοι είμαστε!!!!

Marina είπε...

Sto Dikastirio tis Hagis kai autos na plirosei gia auta pou ekane!
H mipos mono servous dikazei auto to dikastirio?

Anonymous είπε...

Πώς θα ενεργήσει η κυπριακή κυβέρνηση, απέναντι στη δημόσια ομολογία των διατεταγμένων εν ψυχρώ εκτελέσεων 10 Ελλήνων (Κυπρίων ή Ελλαδιτών) Αδηλώτων Αιχμαλώτων που διέπραξε, όταν υπηρετούσε ως στρατιώτης σε μονάδα του τουρκικού στρατού εισβολής, το 1974 στην Κύπρο, ο Τούρκος ηθοποιός (όνομα και πράμα) Αττίλα Ολγκάτς, δυστυχώς, ΔΕΝ επιτρέπονται αισιοδοξίες. Δεν τις επιτρέπουν τα εγνωσμένα και στην πράξη δοκιμασμένα, από δεκαετίες, «προσόντα» των Υποταγμένων και Ηττημένων Μυαλών:

- Αυτών που εκλιπαρούσαν τον αρχιδολοφόνο Ντενκτάς, ως «Τ/κ ηγέτη», να προσέλθει σε «διακοινοτικές συνομιλίες», ακόμα και μετά που ο ίδιος ως πολιτικός αρχηγός των «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ, ομολογούσε από τηλεοράσεως «Σίγμα» 1996, το φρικτό Έγκλημα Πολέμου της εκτέλεσης των Αδηλώτων Αιχμαλώτων, που διέπραξαν, μαζί με τον τουρκικό στρατό εισβολής, οι «μουτζαχίντ» του…

- Αυτών που εκλιπαρούν τον «μουτζαχίντ» του 1974 Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, του 77 λόχου της ΤΜΤ, ως «σύντροφο και φίλο» τους, για να βρουν μαζί του «κυπριακή» «λύση» «συνεταιρισμού δύο συνιστώντων στέιτς», χωρίς ποτέ να τον ρωτήσουν καν για τις «δεν λέγονται» επιχειρήσεις του Αττίλα, στις οποίες ένοπλος έλαβε μέρος το '74, καθώς ο ίδιος περηφανευόταν στην εφημερίδα «Ζαμάν» 24.9.2006…

Γονατίζει συγκλονισμένη ψυχή και νους: Μπροστά στην εικόνα της ύστατης απεγνωσμένης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που προέβαλε, δεμένο, αιχμάλωτο, το 19χρονο Ηρωικό Παλληκάρι της Εθνικής Φρουράς, απέναντι στο στόμιο της κάννης του ανθρωπόμορφου Τούρκου εκτελεστή του, όπως την περιέγραψε στην ομολογία του ο δράστης του κακουργήματος: «Ο Αττίλα Ολγκάτς θυμήθηκε ότι ο 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ όταν γύρισε το όπλο προς το μέρος του. Θυμήθηκε επίσης ότι ο 19χρονος είχε δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα. 'Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε', ομολόγησε, για να συμπληρώσει ότι στη συνέχεια σκότωσε κι άλλους εννέα αιχμαλώτους».

Ποιός να ήταν άραγε, από τις εκατοντάδες αγνοούμενα ηρωικά αδέλφια συμπολεμιστές, που μαχόμενοι στις προδομένες κυπριακές Θερμοπύλες του '74, έπεσαν αιχμάλωτοι στα χέρια του στρατού των γενοκτόνων, ο γενναίος 19χρονος Εθνοφρουρός, πού βρήκε την ανδρεία μπροστά στον θάνατο, να φτύσει κατάμουτρα τον πιο απαίσιο χάρο; Ποιου παλληκαριού το στόμα μπόρεσε να μαζέψει, εκείνη την ύστατη στιγμή, την απέραντη αηδία του Ανθρώπου για την αποκρουστική κατάντια του ανθρώπινου είδους και την έφτυσε στα μούτρα του δίποδου ανθρωπόμορφου τέρατος;

Ποιός θα τολμήσει να μας ξαναπεί ότι το σύνθημα ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι ρατσιστικό, εθνικιστικό, φασιστικό; Τούρκοι είναι το όνομά τους, Μογγολική η καταγωγή τους και δολοφόνοι, ως φαίνεται από τα ανωτέρω ο "πολιτισμός" τους.

Anonymous είπε...

Προς ολα τα αμερικανακια και τις χωρες τους γλυφουν το κωλο, στα εγγλεζακια και τουρκακια ....Η Κυπρος δεν θα γινει ΠΟΤΕ Κοσοβο!!!

Η Κυπρος ειναι Ελληνικη - Kosovo je Srbija!!!!

τουρκοι θα πεθανετε σε χωμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Thessaloniki Fighter είπε...

Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία εφέδρου αξιωματικού αιχμαλώτου το 74:

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 1:
Στην πλατεία Αδάνων λίγο προτού μας βάλουν σένα τρισάθλιο τραίνο μας πετούσαν μέχρι και τις γλάστρες οι τουρκάλες (...)

Ψάξετε στην τουρκική τηλεόραση να βρείτε τις ταινίες για να δείτε τι έγινε στο Τοκάτ και Σιβάς που μας περίμεναν πριν από τις φυλακές της Αμάσειας , χιλιάδες για να μας σφάξουν με κάτι πελώρια μαχαίρια όπως έσφαξαν οι τούρκοι της Κύπρου το 59 τους Κοντεμενιώτες στο Κιόνελι .
Μέχρι και οι τουρκάλες της περιοχής κρατούσαν τσεκούρια.
(...)

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2
Ο λοχίας της αστυνομίας μ. Σταύρος Κυπριανού θείος μου στις 24/25 Ιουλίου βρισκόταν στον Άγιο Επίκτητο και δοκίμασε να μεταβεί περπατητές στο σπίτι του στην Κερύνεια για να πάρει ορισμένα πράγματα από το σπίτι του.

Έξω από το χωριό Καζάφανι συνελήφθηκε από τούρκους στρατιώτες. Επειδή γνώριζε πολύ καλά τα τούρκικα και επειδή για καλή του τύχη εκεί είχε και δυο ,τρεις τούρκους από το Καζλαφανι τους έπεισε και τον άφησαν ελεύθερο.
Όμως πρόλαβε και είδε κάτω από μια χαρουπιά γύρω στα δεκαπέντε άτομα δεμένα.
Αναγνώρισε σχεδόν όλους τους Κερυνειώτες που ήταν εκει δεμένοι και όπως μου ανάφερε ο ένας του φώναξε με τρεμάμενη φωνή δυο λέξεις μόνο «θκιέ Σταυρή ….» αλλά οι τούρκοι τον έδιωξαν και έφυγε προς τον Άγιο Επίκτητο πάλι.

Όπως μου είπε μετά την απελευθέρωση μου από τις φυλακές της τουρκίας συνεχώς άκουε εκείνες τις δυο τρεμάμενς και παραπονεμένες λέξεις.

Είναι γνωστό ότι πριν από λίγους μήνες βρέθηκε ομαδικός τάφος έξω από το κατεχόμενο Καζάφανι και έγιναν ταυτοποιήσεις. Σε εκείνο τον τάφο βρεθηκαν όσοι μου είχε αναφέρει ότι ήσαν δεμενοι κάτω από την χαρουπιά.

Ακόμη ένας ομαδικός τάφος με εκτελεσθέντες Ελληνοκύπριους εν ψυχρώ από τους εισβολείς και τουρκοκύπριους χασάπηδες.

Τα αδέλφια Γερμανοί 14 ετών ο ένας ,ο Γιώργος Νικολάου, ο θεολόγος Τάκης Κάιζερ και τόσοι άλλοι Κερυνειώτε που συνελήφθηκαν μέρες μετά την κατάληψη της Κερύνειας τι έγιναν κύριοι τουρκοκύπριοι της Κερύνειας που εσείς τους συλλάβετε γιατί εσείς τους γνωρίζατε και όχι ο στρατός εισβολής;

Κατά τα άλλα κατά το ΑΚΕΛ και την Χαραυγή όλα καλά και ωραία.

Η πλήρης αναφορά στο :
http://diaspora-grecque.com/modules/altern8news/article.php?storyid=1479

Anonymous είπε...

Σε όλους τους ομαδικούς τάφους ελληνοκυπρίων που ανοίγονται σήμερα (στους οποίους περιλαμβάνονται και γυναικόπαιδα) ξεθάβουμε κρανία με σφαίρες εξ επαφής στον κρόταφο…

Τώρα ξέρουμε τι απέγιναν και οι αγνοούμενοι που στις φωτογραφίες φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχαν συλληφθεί από τον τουρκικό στρατό! Μερικοί εκτελέστηκαν από τους στρατιώτες του Αττίλα και μερικοί παραδόθηκαν στις παρακρατικές ομάδες μαχητών των τουρκοκύπριων αδερφών μας για να πάρουν και αυτοί τη χαρά της δολοφονίας Ελλήνων!