Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΨΟΦΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ - ΑΪΝΤΕ έγραψαν τα "παιδιά"

Το ήθος και την ηθική των αναρχικών την γνωρίζουμε εδώ και χρόνια.


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 στις 6 μμ
Θεσσαλονίκη.
Οδός Αγίου Δημητρίου.
Οι παρακάτω φώτο προέρχονται από τα συνθήματα που έγραψαν κατά τη διάρκεια της πορείας-(πανεκαιδευτικό συλλαλητήριο) τα χαϊδεμένα "παιδιά" πολιτικών και δημοσιογράφων .




Στα ρολά της (καμένης) Εμπορικής τράπεζας, απέναντι από το Υπουργείο Β.Ελλάδος.



Μεταξύ υπουργείου και εκκλησίας Αγ.Δημητρίου.


Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτε.
Πριν έναν μήνα δακρύβρεχτοι έκλεγαν για τον 16χρονο. Έτσι "δικαιολογούσαν" την οργή τους.
Για τον 20χρονο αστυνομικό όμως τους ξέφυγε τι αληθινά έχουν μέσα στην ψυχή τους.
Μπόχα και μόνον μπόχα.



Δημοσιεύουμε και τις απαραίτητες-άμεσες επεμβάσεις συναγωνιστών στα εμετικά τους συνθήματα.





Η πρόσοψη του Υπουργείου Β.Ελλάδος : "ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ" είχαν γράψει οι αλήτες.
Η αλλαγή στάσης της αστυνομίας υποθέτουμε πρέπει να περιλαμβάνει και την προστασία της Δημόσιας περιουσίας. Δεν είναι δυνατό οι αστυνομία και τα ΜΑΤ να κλειδαμπαρώνονται μέσα στον περίβολο και οι αναρχικοί απέξω να γράφουν ανενόχλητοι τέτοια συνθήματα. Και το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται σε ΚΑΘΕ τους πορεία ανελλιπώς.

11 σχόλια:

Anonymous είπε...

Και μας ενοχλούσε η χούντα! Μόνο χούντα θέλουμε τελικά. Ο Έλληνας μόνο με βούρδουλα καταλαβαίνει!!!

Μαρία Σεφέρου είπε...

Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα θλιβερά ανθρωποειδή του αναρχικού χώρου; Σ' αυτούς δεν ανήκουν και κάποιοι μαθητές, και κάποιοι φοιτητές, χρονίως καταληψίες, που έχουν κάνει τα πανεπιστήμιά τους χαβούζες; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ο βανδαλισμός σχολικών και πανεπιστημιακών χώρων;
Δηλαδή μπαίνουν κατά συνήθεια κάποιοι εξωσχολικοί - άνεργοι, μετανάστες, κλπ. - και τα κάνουν γης μαδιάμ, ενώ οι "καλοί" μαθητές και φοιτητές τους καμαρώνουν; Και γιατί οι "καλοί" δε σβήνουν τα κατάπτυστα αναρχικά συνθήματα από τους τοίχους των σχολείων και των πανεπιστημίων τους, αλλά τ' αφήνουν εκεί εσαεί; Δεν αγανακτούν στη θέα τους, δεν ντρέπονται; Προφανώς όχι, διότι μάλλον τους εκφράζουν.

Εγώ λοιπόν αγανακτώ περισσότερο με τους "καλούς" μαθητές και σπουδαστές που δεν περιφρουρούν τους χώρους τους και δε σβήνουν τα ελεεινά συνθήματα, παρά με αυτούς που τα γράφουν, που τους θεωρώ ψυχικά άρρωστους και νοητικά διεστραμμένους.

Νομίζω ότι κάποτε πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να ομολογήσουμε ότι μια μερίδα της μαθητιώσας και φοιτητιώσας νεολαίας είναι αναρχικοί και κουκουλοφόροι, και μάλιστα ότι ενθαρρύνονται στις επιδόσεις τους από πολλούς καθηγητές τους.

Αντί να πηγαίνουν οι "καλοί" από πίσω για να φωτογραφίσουν τα κατορθώματα των ανθρωποειδών, γιατί δεν οργανώνουν συνεργεία καθαρισμού των βρώμικων συνθημάτων τους; Ας κάνουν κάτι, επιτέλους, έστω κάτι ελάχιστο, για να καταλάβει η κοινωνία ότι υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι νέοι.
Φτάνει πια η κλάψα: "Μαμά οι αναρχικοί γράψαν κάτι παλιοσυνθήματα στους τοίχους!"

Anonymous είπε...

Ντροπή στους Κουκουλοφόρους!
Είναι Αλητεία.
Είναι πληρωμένοι ταραξίες.

o είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε,

σου παραθέτω εδώ, επειδή έκανες τον Μαιο σχετική αφιέρωση μία παραπομπή να την μελετήσεις προσεκτικά. Αφορά το Βυζάντιο.

www.new-byzantium.blogspot.com

φιλικά και πατριωτικά

Anonymous είπε...

@ 12/1/09

Γιατί γράφεις τις λέξεις "Κουκουλοφόρους" και "Αλητεία" με κεφαλαίο; Κύρια ονόματα είναι; Ή θες να τους προσδώσεις αξία;

Anonymous είπε...

καλο ψοφω σε αυτους που το εγγραψαν

Anonymous είπε...

Είδε (λέω ΕΙΔΕ) κανείς ποιοί έγραψαν αυτό το 'πράγμα';;

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ

Andkand είπε...

Θρασύδειλε «ανώνυμε»

Που δεν έχεις καν το θάρρος να χρησιμοποιήσεις ένα όνομα χρήστη. Και κάνεις ο ίδιος τάχα την ερώτηση (με το ψευδώνυμο ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΣ) και ο ίδιος απαντάς αμέσως μετά.

Θα το θελες πολύ να έγινε από ΕΝΑ άτομο η αντίδραση αυτή ε?? για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και φόβο. Οι συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ώρα κ στιγμή. Και δεν θα αφήσουν ξανά τέτοια εμετικά συνθήματα στην πόλη μας. Αφού την καθαριότητα και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ στην πόλη μας δεν μπορούν να επιβάλλουν ο δήμος Θεσσαλονίκης και η αστυνομία (ως συνάδελφοι ή ως επίσημος φορέας) θα το αναλαμβάνουν οι έλληνες πατριώτες. Το ότι η δράση έγινε από συναγωνιστές μπορείς να το επιβεβαιώσεις από τα περισσότερα «εθνικά» ιστολόγια.

Τα απάνθρωπα συνθήματα που παρουσιάσαμε γράφτηκαν την Παρασκευή το βράδυ όπως επιβεβαιώνουν και οι αναρχικοί από τη επίσημη σελίδα τους (επικαλούνται μάλιστα και κάποιες υποτιθέμενες αντιδράσεις ακόμη και στους ίδιους). Αλλά δεν άφησαν τοίχο που να μην γράψουν τον «εμετό» τους. Απλά για λόγους «Μάρκετινγκ» στη συνέχεια μισοκλαίγονται ότι δεν ήταν και τόσο σωστό.

Οι συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Πάνος είπε...

Αδέλφια συνέλληνες η Ελλάδα μας, υπό την καθοδήγηση ξένων κέντρων αποφάσεων (ΗΠΑ, Λονδίνο κτλ), έχει συρθεί στο χείλος της αυτοκαταστροφής.

Τα εμετικά συνθήματα των εν αγνοία ή όχι συνεργατών, των ξένων αυτών κέντρων αποφάσεων, έχουν λερώσει πολλούς τοίχους τις πατρίδας μας.

Ο κάθε ένας από εμάς, το ελάχιστο που πρέπει να κάνει είναι να τα σβήσει...

nativist είπε...

"έχει συρθεί στο χείλος της αυτοκαταστροφής."

Άτοπον, Πάνο. Σύρεσαι από άλλον στο χείλος της καταστροφής, αλλά για την ΑΥΤΟκαταστροφή σου δεν μπορεί να ευθύνεται άλλος.

Μετά την μεταπολίτευση του 1974, εικάζω ότι πάρθηκε η απόφαση αλλαγής των συσχετισμών και των συνόρων στα Βαλκάνια και το Αιγαίο. Η Ελλάδα, χώρα με κυβερνήσεις καταστροφικές, βοήθησε τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή. Η Αμερική υποστηρίζει Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία, διότι είναι αποσταθεροποιητικοί παράγοντες. Αν η Ελλάδα ήταν Ισραήλ, μία χώρα που δεν "μασά" δηλαδή, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Όμως, είμαστε μία χώρα ραγιάδων, έχομε μέσα μας τον ραγιαδισμό και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι κυβερνήσεις των ανδρεικέλων που μας κυβερνούν.

Πάνος είπε...

@nativst: Έχεις απόλυτο δίκαιο για το άτοπο φίλε nativist. Ήθελα ουσιαστικά να αναφερθώ στον τρόπο που ξένα κέντρα μεθοδεύουν την καταστροφή της Ελλάδας μας, μέσω των εδώ υποχειρίων τους...

Υ.Γ: Σ' ευχαριστώ για την επισύμανση...