Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η είδηση εντοπίστηκε από το troktiko


Ας δούμε τώρα ΠΟΙΟΙ υπογράφουν το κείμενο μαζί με τον κ.Τρεμόπουλο:
Η γνωστή ανθελληνική παρέα
1) Παύλος Αθανασόπουλος (δείτε τις θέσεις του στην εφημερίδα Αυγή) αλλά και την ιδιότητά του.
2) Γρηγόρης Βαλλιανάτος (ο γνωστός ομοφυλόφιλος του ΠΑΣΟΚ)
3) Παύλος Βοσκόπουλος (του Ουράνιου τόξου)
4) Παναγιώτης Δημητράς (κατά τ' άλλα ο κ.Τρεμόπουλος το παιζε ότι δεν τους ήξερε και σχεδόν κατά λάθος βρέθηκε στην αίθουσα με την παρουσίαση του "μακεδονικού" αναγνωστικού)
5) Γεώργιος Νακρατζάς (επίσης της ομάδας του ΕΠΣΕ- Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του ελσίνκι)


6) Νίκος Δήμου (ο γνωστός φιλόσοφος που τη μια μέρα έγραφε άρθρα σε περιοδικά αυτοκινήτων και την επόμενη σε περιοδικά υπολογιστών χωρίς να έχει σπουδάσει τίποτε από τα δύο, και ισχυριζόταν ότι επειδή σπούδασε φιλοσοφία, έχει μάθει λέει να σκέφτεται και συνεπώς να εκφράζει άποψη για το κάθε τι.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι τοποθετείτε ως ειδικός από αυτ/τα μέχρι τα PC αλλά ότι μιλάει και για τα εθνικά θέματα. Σε δεκάδες βιβλία του υβρίζει συστηματικά στηλιτεύει την αγάπη που έχουν οι Έλκληνες για την πατρίδα τους, προβάλοντας μόνιμα τον διεθνισμό. Φέτος υποψήφιος με το κόμμα ΔΡΑΣΗ του Στ.Μάνου).
7) Στέφανος Μάνος (είναι μερικοί πολιτικοί που όταν κατεβαίνουν στις εκλογές δεν έχουν "στον ήλιο μοίρα" αλλά το σύστημα εκεί! σταθερά τους στηρίζει, από κόμμα σε κόμμα, Δεν αφήνει να πάνε χαμένοι)

οι δημοσιογράφοι:
8) Σταύρος Θεοδωράκης (θυμηθείτε κάτι ρεπορτάζ στην tv και τις αποκλειστικές πληροφορίες ..., δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι προέρχονται από ξένες μυστικές υπηρεσίες)
9) Ριχάρδος Σωμερίτης (ναι με τις επίσης γνωστές "εθνικές" θέσεις του όταν αρθρογραφεί, απλά όχι υπέρ άλλων γειτονικών εθνών!)
10) Πάσχος Μανδραβέλης (και οι δημοσιογράφοι της Καθημερινής για την διάσωση της πατρίδας μας. Σκέψεις για τυχόν συμφέροντα με μεγαλοεργολάβους κλπ αποτάσσονται μετά βδελυγμίας!)

11) Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ (ο γνωστός δημοσιογράφος της μειονότητας στη Θράκη. Κοιτάξτε ΕΔΩ τον σύνδεσμο, η Θράκη ,τμήμα της Μακεδονίας, η Κρήτη, η Ρόδος, και νησιά του Αιγαίου όλα εμφανίζονται με την Τουρκική σημαία)
12) Γκασμέντ Καπλάνι (ο γνωστός Αλβανός που αρθρογραφεί σε εφημερίδες και "εφευρίσκει" και ρατσιστικά περιστατικά από τη φαντασία του για να τονίζει πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Του είχε δοθεί και μόνιμη εβδομαδιαία εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο... πλήρωνε κορόιδο ελληνικέ λαέ ...)

οι πολιτικοί:
13) Νίκος Μπίστης
14) Πέτρος Κουναλάκης
15) Ανδρέας Ανδριανόπουλος
πολιτικοί καταδικασμένοι από το λαό σε όλες τις εκλογές όμως ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ από την πολιτική ζωή

4) Αντώνης Λιάκος, καθ/τής Παν/μίου που οργάνωσε ανθελληνικές ημερίδες
16) Τάκης Μίχας (γνωστός "φιλέλληνας" της Ελευθεροτυπίας)

Ονοματεπώνυμα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά με κοινά χαρακτηριστικά σε πλήρη αρμονία.

Πόσο όμορφα συσχετίζονται
οι γνωστοί ανθέλληνες (του Ουράνιου τόξου, Ελληνικού Παρατηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και δημοσιογράφοι της Θράκης), με πολιτικούς, δημοσιογράφους, ομοφιλόφιλους, καθηγητές Παν/μίου και πλήθος άλλων ατόμων που κυριολεκτικά "εξουσιάζουν" το ελληνικό κράτος και κατευθύνουν κάθε τι ανθελληνικό και αντιθρησκευτικό στην πατρίδα μας.

Όλοι ΜΑΖΙ, με τον κ. Τρεμόπουλο των "Οικολόγων-Πράσινων". Για να δέσει η αλυσίδα και να χορηγούνται σωστά τα κονδύλια στις Μ.Κ.Ο.


Ακολουθεί ένα δεύτερο βίντεο (από το hellas-orthodoxy) με δηλώσεις του κ. Καφετζόπουλου.



Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Καφετζόπουλος ΔΕΝ φαίνεται να γνωρίζει τα εθνικά θέματα (όπως τη Συνθήκη της Λωζάνης που αναφέρεται σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ μειονότητα στη Θράκη σε αντίθεση με την ΕΘΝΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ μειονότητα της Κων/πολης, Ίμβρου και Τενέδου).
Είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ όμως όπως θα δείτε στο βίντεο, να δηλώνουν ξεδιάντροπα τόσο ο κ. Καφετζόπουλος όσο και ο κ.Τρεμόπουλος ότι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν ΕΘΝΙΚΗ (τουρκική εννοούνε) συνείδηση και ταυτότητα και να αναφέρονται σε "Μακεδόνες" και "μειονότητα (μακεδονική)" στην Ελλάδα.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι αν ότι λένε οι "Οικολογοι-Πράσινοι" στην ελλάδα το κάνουν επειδή έχουν να κερδίσουν κάτι (ευρωπαϊκά κονδύλια κλπ με τις ΜΚΟ που έχουν ιδρύσει) ή έχοντας συνταχθεί πλέον με τις δυνάμεις των ΕΧΘΡΩΝ της Πατρίδας μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επικοινωνιολόγοι των οιΚωλόγων περιβαλλοντιστών τους απέτρεψαν από το να βγαίνουν στα κανάλια τις τελευταίες μέρες μπας και κρατήσουν τα ποσοστά τους. Όσο μιλούν τόσο αποκαλύπτονται…

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

o Αθανάσιος (Νάσε) Παρίσης, υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο και ηγετικό στέλεχος της σκοπιανής προπαγάνδας στη χώρα μας το 2007 ήταν υποψήφιος με το κόμμα των Οικολόγων-Πρασίνων στο νομό Ημαθίας. Ο Αθ.Παρίσης δηλώνει πως " οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι φασιστικές και η Μακεδονία τελεί υπό ελληνική κατοχή"

Και μην μας πεις πάλι Τρεμόπουλε ότι και αυτό έγινε τυχαία!

Την είδηση ανακάλυψε το ιστολόγιο taxalia
Δείτε το
http://taxalia.blogspot.com/2009/05/blog-post_4138.html

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ένα τρίτο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε, από το Hellas-Orthodoxy.

περιέχει ανθελληνικές δηλώσεις στελεχών των Οικολόγων-Πρασίνων λιγό πριν αλλά και μετά από τις Ευρωεκλογές.

Καμαρώστε τους:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html

Ανώνυμος είπε...

DEITE FILOI MOU AUTO TO BLOG POU
8A VREITE ENA KORITSI POU PRAGMATIKA PALEUEI GIA TH ZWH THS: http://mariatweety.blogspot.com

AFHSTE 1 SXOLIO STO BLOG THS GIA SYMPARASTSH KAI KOURAGIO

KANTE KAI ESEIS OTI MPOREITE

PROSEUXEI8HTE GIA AUTHN

EINAI MOLIS 23 ETWN

PEITE TO BLOG THS KAI ALLOU GIA PERISSOTERES PROSEUXES KAI SYMPARASTASH

SAS EUXARISTW

AN8IMOS