Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Βασάνισαν μέχρι θανατου 20χρονο Χριστιανο στο Πακισταν.


Και ενω στο Πακισταν οι Εκκλησίες καιγονται και εδω συζηταμε για τζαμιά, ορισμένα γεγονότα θα πρεπει να δωσουν αφορμες για σκεψεις!
Τελευταια επίθεση από ριζοσπαστες μουσουλμάνους κατα χριστιανων στο Πακισταν εγινε στις 12 Σεπτέβρη. Στα επισοδια συνελήφθη ενας 20χρονος με ονομα Robert Fanish διοτι ειχε διαπράξει βλασφημία και επρεπε να ...

ανακριθεί.. Στην πραγματικότητα ομως ο Fanish Υπέστη.... βασανισμό στη φυλακή απο μουσουλμάνους αστυνομικούς μεχρι που πέθανε.

Στο σώμα του ηταν φανερά τα σημάδια σοβαρής βιας εξ αιτίας βασανιστηρίων.

Το βίντεο, έλαβε από το Πακιστάν, δείχνει το νεκρό Ρόμπερτ Fanish και αποτελει μια έκκληση για αλληλεγγύη γι τα 200 εκατομμύρια διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.


Πηγή: http://news24gr.blogspot.com/2009/10/20-video.html



ακολουθεί το βίντεο με το νεκρό σώμα του Χριστιανού.

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Παρακαλούμε ΜΗΝ το δείτε αν δεν αντέχετε.



Αφιερωμένο στους "προστάτες" των μουσουλμάνων στην Ελλάδα που έσπευσαν να διαδηλώσουν μαζί τους καίγοντας και καταστρέφοντας την Αθήνα, επικαλούμενοι ένα περιστατικό που αποδείχθηκε προβοκάτσια (το υποτιθέμενο σχίσιμο του Κορανιού που τελικά δεν ήταν Κοράνι αλλά λίγες φωτοτυπίες στα αραβικά τυλιγμένες σε ... αλουμινόχαρο).
Για μία ακόμη φορά ο ξενοκίνητος μηχανισμός έδρασε άριστα, με τα ελληνικά ΜΜΕ να συμμετέχουν περήφανα στην άριστα στημένη προβοκάτσια.

Και μία διευκρίνηση.
Γνωρίζουμε προσωπικά αρκετούς μουσουλμάνους με τους οποίους μάλιστα διατηρούμε και αληθινούς φιλικούς δεσμούς.
Όμως η όλη ιστορία με τους Αφγανούς και Πακιστανούς έχουν κατακλύσει κατά χιλιάδες την Αθήνα πρέπει κάποτε να αφυπνίσει τους πάντες, και κυρίως την ανόητη και προδοτική για άλλη μία φορά στάση της Αριστεράς που επιπόλαια προτρέχει να τους εντάξει στην χώρα μας χωρίς να αναλογίζεται τα ύπουλα-ξενοκίνητα σχέδια που υπηρετεί με τη στάση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: