Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ποιος είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών;



Ακούμε συνεχώς πόσο μεγάλος νικητής υπήρξε ο ΓΑΠ. Και δυστυχώς το πιστεύουμε! Είναι δυνατόν ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει κερδίσει; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της χώρας;

Μάλλον όχι. Ο μεγάλος κερδισμένος είναι φυσικά οι ΗΠΑ, που κατόρθωσαν να επιβάλλουν έναν άνθρωπο με αμερικανική εθνική συνείδηση για πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Από την πρώτη μέρα εισπράττουν τη νίκη τους.
Πάει το Μακεδονίας-Θράκης, το Αιγαίου και το "εθνικής".

Όμως, υπάρχει και ένας ακόμη μεγαλύτερος νικητής των εκλογών. Αυτός δεν είναι άλλος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που κατόρθωσαν κάτι που πριν από έναν χρόνο και τα ίδια θεωρούσαν αδύνατο: να κάνουν πρωθυπουργό τον ΓΑΠ.
Απέδειξαν έτσι προς κάθε μελλοντικό ηγέτη την απόλυτη εξουσία τους στην Ελλάδα, καθώς κατόρθωσαν να πρωθυπουργοποιήσουν το απόλυτο τίποτα!
Το μήνυμά τους είναι σαφές: θα υπακούτε τυφλά, αλλιώς θα σας αλλάξουμε! Και δεν χρειάζεται πλέον να βρούμε κάποιον καλύτερο.
Και ένα ντουβάρι μπορούμε να το κάνουμε πρωθυπουργό!



δικό μας σχόλιο:
  • Με την Άννα Διαμαντοπούλου Υπουργό Παιδείας (η γνωστή που τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στις συνεδριάσεις της Λέσχης Biuilderburg και που ζητούσε να καθιερωθεί η Αγγλική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα),
  • με την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας κ Θράκης και του Υπουργείου Αιγαίου
  • με την μετατροπή του όρου "Εθνικής Παιδείας" σε σκέτο "Παιδείας"
  • αλλά και με τους πανηγυρισμούς Σκοπιανών και Τούρκων για τον νέο πρωθυπουργό δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.


Μοναδικό παρήγορο γεγονός: επιτέλους άρχισε ο κόσμος να αντιδράει ακόμη και από την διαλυμένη εδώ και χρόνια (ιδεολογικά) ΝΔ. πχ δηλώσεις Ψωμιάδη, Γκιουλέκα, Στυλιανίδη για το θέμα του Υ.ΜΑ.Θ.

Όλες οι εθνικές προσπάθειες-κινήσεις και όλοι οι Ορθόδοξοι φορείς πρέπει να είναι πλέον σε ετοιμότητα (η οποία δυστυχώς είχε χαθεί επί ΝΔ, πχ απαγόρευση εξομολόγησης στα σχολεία, βιβλίο Ιστορίας Στ' Δημοτικού, "διαπολιτισμικά" σεμινάρια με κρατικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις που καρπώνονταν ανθέλληνες καθηγητές Πανεπιστημίου και πολλά άλλα).

Είμαστε και θα είμαστε όλοι σε εγρήγορση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://greeknation.blogspot.com/2009/10/cia.html
Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο Mega, υποστήριξε ότι το Δεκέμβριο του 1988 εκπρόσωπος της CIA στην Ελλάδα τού ζήτησε να αρχίσουν επαφές για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γρυλλάκης μετέβη στη Νέα Υόρκη, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής του κλιμακίου της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών στην Αθήνα και ένα βοηθό του σε σουίτα ξενοδοχείου.

Εκεί, όπως αναφέρει Το Βήμα, διεμήνυσαν στον απόστρατο στρατηγό ότι οι ΗΠΑ ήθελαν να βοηθήσουν τη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές, επειδή, κατά την εκτίμησή του την εποχή εκείνη ήθελαν να έλθει η ΝΔ στην εξουσία «για να βοηθήσει στις μετεξελίξεις στις χώρες της Βαλκανικής».

Στη συνέχεια, ο κ. Γρυλλάκης αποκάλυψε ότι είχε τακτικές επαφές με το σταθμάρχη της CIA στο σπίτι Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο Ψυχικό.
Ερωτηθείς εάν οι Αμερικανοί πρόσφεραν ουσιαστική βοήθεια στη ΝΔ, απάντησε:
«Ασκησαν επιρροή στον επιχειρηματικό κόσμο και στα ΜΜΕ για να μπορούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη και να την προσανατολίζουν».