Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Υπολοχαγός Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Θυσιάστηκε στην Κύπρο, την 7η Νοεμβρίου 2009.

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009


Του Άδωνη Παλληκαρίδη

Το άκουσμα του θανάτου του νεαρού υπολοχαγού Χαράλαμπου (Πάμπου) Χαραλάμπους από το Μένοικο σκόρπισε θλίψη και βαρύ πένθος στην Εθνική Φρουρά.


Έπεσε στο βωμό του καθήκοντος προς την πατρίδα κατά την παραλαβή του πολεμικού υλικού του λόχου του που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Προτίμησε να θυσιαστεί για να γλιτώσει τους στρατιώτες του. Δεν πέταξε την οπλοβομβίδα που είχε από μόνη της οπλίσει, αλλά την κράτησε στην αγκαλιά του δίνοντας σε τρία άλλα νεαρά παιδιά τον ελάχιστο χρόνο που χρειάζονταν για να απομακρυνθούν από το φυλάκιο. Ο ίδιος σκέπασε με το σώμα του την οπλοβομβίδα που του προκάλεσε θανάσιμα τραύματα.


Το φυλάκιο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Λευκωσίας, ακριβώς απέναντι από τους εισβολείς και τον προμαχώνα Ρόκας, κοντά στην Πύλη Πάφου. Είναι το φυλάκιο που βρίσκεται κάτω και πάνω από το παλιό οίκημα της ΣΥΤΑ. Το ατύχημα έγινε όταν καταμετράτο το πολεμικό υλικό του φυλακίου με την αλλαγή της
διοίκησης του λόχου.

Ακριβώς στις 10 και 50 ακούστηκε μια υπόκωφη έκρηξη στο χώρο των πυρομαχικών του φυλακίου. Το κακό είχε ήδη γίνει και ο 29χρονος υπολοχαγός έπεσε νεκρός, ακρωτηριασμένος στα δυο του χέρια και με ένα βαθύ τραύμα στην καρδιά.
Τι προηγήθηκε; Είχε στα χέρια του τη μοιραία οπλοβομβίδα όταν ακούστηκε ένα παράξενο κλικ στο εσωτερικό του χωνιού της. Κάτι σαν να όπλισε ο πυροκροτητής και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Ο δόκιμος Αντρέας Χριστοδούλου στα 4 με 5 δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μόλις πρόλαβε να του πει «μήπως και εκραγεί, κύριε λοχαγέ». Έκανε τρία βήματα προς τα πίσω μαζί με άλλους δύο στρατιώτες την ίδια στιγμή που ο υπολοχαγός ίσως προσπαθούσε να κάνει κάτι. Σύμφωνα με ό,τι είπε στον πατέρα του Γιώργο Χριστοδούλου ο νεαρός δόκιμος, είδε τον υπολοχαγό να παίρνει τη χειροβομβίδα κοντά στο στήθος του και να την κρύβει με τα χέρια και το σώμα του. Είχε καταλάβει ότι η έκρηξη θα ακολουθούσε την επόμενη στιγμή και θέλησε να σώσει τους άλλους. Θέλησε να σώσει τα άλλα τρία παιδιά που ήταν μαζί του στο στενό και αποκλεισμένο χώρο των πυρομαχικών. Γιατί τα πυρομαχικά βρίσκονται σε αποκλεισμένο υπόγειο χώρο;

Ακολούθησε η έκρηξη και ο δόκιμος με τους δύο στρατιώτες βρέθηκαν εκτός του χώρου που πνίγηκε μέσα σε καπνούς σκόνες και θραύσματα. Ο δόκιμος γύρισε μετά από λίγα δευτερόλεπτα πίσω και βρήκε διαμελισμένο το λοχαγό του σε μια λίμνη αίματος, πεσμένο μπρούμητα. Είδε ότι ήταν νεκρός. Βγήκε ακολούθως έξω και με το κινητό του τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο και στο ΓΕΕΦ.
Ο κίνδυνος για νέα έκρηξη ήταν υπαρκτός και οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας που είχαν φτάσει στο μεταξύ απέκλεισαν το χώρο και εξέτασαν όλο το υλικό.

Μακελειό από δεύτερη έκρηξη

Ο πατέρας του δόκιμου ανθυπολοχαγού Γιώργος Χριστοδούλου δήλωσε στη «Σ» ότι αν ακολουθούσε έκρηξη των πυρομαχικών όλο το τετράγωνο θα ανατιναζόταν και θα κατέρρεε με πολλά θύματα. «Εν ο Θεός που μας λυπήθηκε και η αυτοθυσία του υπολοχαγού να καλύψει με το σώμα του την έκρηξη», λέγει.
Οι ειδικοί εξηγούν ότι οι οπλοβομβίδες είναι σαν χωνί που φέρουν πανομοιότυπο υλικό με τις χειροβομβίδες. Εκτοξεύονται με βολή αβολίδοτου φυσιγγίου από τυφέκιο. Δεν εκρήγνυνται μόνες τους, αλλά κάτι σίγουρα πήγε στραβά. Έγινε αποκόλληση και ο πυροκροτητής ενεργοποιήθηκε. Είναι άγνωστο πόσο παλιές ήταν, πόσο καιρό βρίσκονται εκεί, τι συντήρηση τούς γίνεται. Αυτό θα το δείξει η έρευνα. Οι οπλοβομβίδες βρίσκτοναι σε πολλά φυλάκια της πρώτης γραμμής. Είναι αναγκαία πυρομαχικά σε περίπτωση αιφνιδιαστικής επίθεσης από τον καραδοκούντα εχθρό. Είναι επίσης άγνωστο κατά πόσο κάποιος προσπάθησε να βάλει τον κύριο κορμό της οπλοβομβίδας βαθύτερα στο θηκάρι της οπλοβομβίδας. Όλα αυτά θα τα δείξει η στρατιωτική ανάκριση που ήδη άρχισε και διεξάγεται από κοινού από την Εθνική Φρουρά και την Αστυνομία.

Πώς το έμαθαν

Το γεγονός είναι ένα. Ότι ένα λαμπρό παλικάρι, ένας εξαίρετος αξιωματικός απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων έχασε τη ζωή του και αφήνει ασήκωτο πόνο στην οικογένειά του και τη νεαρή του σύζυγο Φρόσω. Ο άτυχος υπολοχαγός Πάμπος Χαραλάμπους είναι γιος του Μιχάλη Χαραλάμπους από το Μένοικο και της Δήμητρας Πατσαλοσαββή από τον κατεχόμενο Καραβά. Έχει μια αδελφή την Άντρη. Η γυναίκα του είναι επίσης παιδί προσφύγων από το Μαραθόβουνο Μεσαορίας. Η τραγωδία σε όλο το μεγαλείο της. Άνθρωποι που τους ένωνε η αγάπη για την πατρίδα και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και της βιοπάλης ντύθηκαν στα μαύρα. Μόλις πριν από έξι μήνες ήταν οι χαρές του γάμου και τώρα η σύζυγος πίνει το πιο πικρό ποτήρι. Η δύστυχη μητέρα του σφουγγάριζε τη βεράντα του σπιτιού της όταν οι αξιωματικοί πήραν το θλιβερό μαντάτο στο Μένοικο. Ο χαροκαμένος πατέρας το έμαθε από γείτονα που το άκουσε από ιδιωτικό κυπριακό ραδιόφωνο και άρχισε να κλαίει γοερά. Ρώτησε ο άτυχος πατέρας τι έγινε και ο γείτονάς του, στην οδό Τρικούπη, στο ξυλουργείο που διατηρεί εκεί, του είπε την τραγική αλήθεια. «Το ραδιόφωνο μεταδίδει το θάνατο του παιδιού σου από έκρηξη οπλοβομβίδας».

(...)


Κηδεία

Η κηδεία του άτυχου υπολοχαγού θα τελεστεί σήμερα στις δύο μετά το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο.


Σχόλιο Αντιπαρακμής:

Η παραπάνω είδηση θάφτηκε για τα καλά από τα ελλαδικά ΜΜΕ.

Από ότι φαίνεται οι καναλάρχες προτιμούνε ειδήσεις "πολιτικής κονσέρβας" ή "lifestyle".

Και καμιά τεχνητή όξυνση στις συζητήσεις για να μην αλλάξει κανάλι ο τηλεθεατής.

Άραγε πόσοι από εμάς θα κάναμε το ίδιο που έκανε ο ηρωικός υπολοχαγός;

Πόσοι θα σφίγγαμε την οπλοβομβίδα πάνω μας για να γλιτώσουνε οι υπόλοιποι;

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ετούτος ο τόπος, ο ποτισμένος με τόσο αίμα ηρώων, συνεχίζει να καρποφορεί.



Προσθήκη:
φωτογραφία από την κηδεία του υπολοχαγού Χαράλαμπου Χαραλάμπους


Φωτογραφίες Φίλιππος Χρήστου για http://www.kathimerini.com.cy/

12 σχόλια:

bestman είπε...

Φίλε Αντιπαρακμή,

Για μένα ο εν λόγω αξιωματικός χάθηκε άδικα, εν μέσω σωρείας λαθών και παραλείψεων. Λάθη και παραλείψεις τα οποία οι καρεκλοκένταυροι του ΓΕΕΦ και του ΥΠΑΜ, προσπαθούν να αποσείσουν επιρρίπτωντας ευθύνες στον μ. κο Χαραλάμπους (με ενοχλεί η τετριμμένη φράση "ο άτυχος υπολοχαγος"). Εκεί θεωρώ πως αποσκοπεί και η δήλωση -από την πρώτη στιγμή- του ΥΠΑΜ της Δημοκρατίας για "ανθρώπινο λάθος".
Και, για μένα, η ουσιά είναι αυτή. Όχι το αν ο μ. Υπλγός Κύριος Χαραλάμπους λειτούργησε με αυτοθυσία...

tragos είπε...

Υπόψη, οτι ο ίδιος έπαιζε με την χειροβομβίδα τζαι έπαζε τον πελλό στους άλλους στρατιώτες, ώσπου έφιε η περόνη.

Τούτα εν αντικειμενικό, ένας γνωστός μου ήταν παρών.

Τούτο θεωρείται ηρωισμός?

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ε αφού μας το βεβαιώνει ένας ανώνυμος αυτό αρκεί.


Ναι , δεν ήταν ήρωας.
Ναι χαζός ήταν.
Εντάξει, χάρηκες ΑΚΕΛίτη;
μπράβο.

Να δούμε τι άλλη ανοησία θα φανταστείτε για να πειστείτε ότι δεν υπάρχουνε ήρωες και παλικάρια που θυσιάζονται για ιδανικά και Ελλάδα.

Γρηγόρης είπε...

Ρε τράουλλε, ρώτα καλά να μάθεις. Εξάλλου, η πληροφορία για την αυτοθυσία του Υπολοχαγού μεταδόθηκε αυτηστιγμής από τον πατέρα του Δόκιμου Αξιωματικού που ήταν παρόν.

Αλλά το κόμπλεξ σας είναι τόσο μεγάλο, που τα βλέπετε όλα μπλέ και κόκκινα...

Προφανώς και παρά του ότι φοράτε και λερώνετε τη φανέλλα με τον αγωνιστή Τσε Γκε Βάρα, οι λέξεις "πατρίδα" και "αυτοθυσία" για σας είναι εντελώς άγνωστες...

tragos είπε...

Είπα εγώ ότι είμαι ακελικός? Είπα εγώ ότι ειμαι fan του τσεκεβάρα?
Σκατά τζαι στο ακέλ τζαι στον τσε.

Οι αυτοκτονίες στον στρατό θεωρούνται ατυχήματα τζαι τα ατυχήματα, πράξεις ηρωισμού.

Νομίζετε εννα έφκαινε προς τα έξω, στα μμε, ή στον κόσμο, ότι ένας αξιωματικός "έπαιζε" με την χειροβομβίδα?

Ε καλό ήνταλως έφιε η περόνη ολάν, σαν ήταν ΗΔΗ μες τα σχιέρκα του η χειροβομβίδα?

Ο μόνος "ηρωισμός" που έκαμε, εν ότι εδέκτηκε τις επιπτώσεις της χαζομάρας του, αποτρέποντας να πεθάνουν τζαι άλλοι, ή να κρεπάρει ούλλο το τετράγωνο ίσχια πάνω.

Γιατί όποτε ανοίξω κουβέντα μιτά σας, λαλείτε με ή ακελικό, ή τούρκο, ή αριστερο? Αηδιάζω μαζί τους, όσο τζαι με τους δεξιους ή τους έλληνες.

Επίσης, θαυμάστε το μεγαλείο του πατριωτισμου, φέρετρα σχιεπασμένα με σημαιούες.

όσο για τις λεξούλες "πατρίδα", ή "αυτοθυσία", έννε καθόλου άγνωστες. Έχω την πλήρη συνείδηση το ΄τι σημαίνουν τζαι γι αυτό εναντιώνουμαι σε τζίνες.

Ο "πατριωτισμός", έν άλλη μία ιδεολογία, ένα σύστημα ιδεών δηλαδή (όπως τζαι ο κουμμουνισμός τζαι ο καπιταλισμός τζαι ο φασισμός κτλ)
που απαιτεί μία αφαίρεση που το άτομο.
Την αφαίρεση της ελευθερης βούλησης, καθώς απαιτά να "θυσιαστείς" ήτε για το "κοινό καλό", ήτε για μια "πατρίδα", ήτε επειδή εν "υποχρέωση" σου.

Επλίζω να μέν με λογοκρίνεται.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

κύριe "tragos"

"όποτε ανοίγεις κουβέντα" σε θεωρούμε "ακελικό ή τούρκο ή αριστερό" όπως γράφεις επειδή ο δόλος σου και οι απόψεις σου ταυτίζονται δυστυχώς μαζί τους.
Και αφού δεν διαθέτεις προφίλ (για να δηλώσεις εκεί τι είσαι) ύπέθεσα ότι είσαι ΑΚΕΛικός.

Δυστυχώς το ΑΚΕΛ γράφει και στην σύγχρονη ιστορία "σελίδες ανθελληνικής υστερίας".

Όσο για την επιλογή σου να μην θέλεις να "θυσιαστείς" για την "πατρίδα" ή το "κοινό καλό" όπως γράφεις, δικαίωμά σου είναι.
Δεν σε υποχρέωσε κανένας.

Ξαναπάρε το τηλεκοντρόλ στο χέρι, και μια πίτσα και Coca Cola και γράφε και κανα μήνυμα στα εθνικά ιστολόγια για να κοιμηθείς ήσυχα στο χλιδάτο σπίτι του μπαμπά.

Ε , και από καμιά πορεία κάπου κάπου, καλό κάνει. Να αισθάνεσαι και επαναστάτης.

Γιώργος είπε...

Φίλε tragos, το "έπαιζε" με τη χειροβομβίδα, είναι προφανώς δική σου επινόηση και ερμηνεία. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως τα αίτια αλλά επικρατεί η εκδοχή ότι η περόνη αφαιρέθηκε άθελα του Υπολοχαγού όταν κάποια στιγμή γλίστρησε από τα χέρια του. Ο Υπολοχαγός προσπάθησε να την επανατοποθετήσει, κι όταν αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε, αγκάλιασε την χειροβομβίδα για να σώσει τους φαντάρους του.

Εάν αυτό για σένα δεν είναι ηρωισμός, τότε λυπάμαι, αλλά προφανώς δεν πιστεύεις σε τίποτα σ' αυτή τη ζωή. Και δεν θα αισθανθείς και ποτέ τίποτα, παρά μόνο θα υπάρξεις, θα φας, θα πιεις και θα διασκεδάσεις, και όταν θα είσαι τροφή για τα σκουλήκια, δεν θα σε θυμάται κανείς.

Ακόμα και να ισχύει η εκδοχή του να αφαιρέθηκε η περόνη στην προσπάθεια του Υπολοχαγού να επιδείξει στου φαντάρους τη χρήση της, δεν μειώνει ποσώς την μετέπειτα πράξη υψηλής αυτοθυσίας του.

Αιωνία του η μνήμη, και μπράβο σ' αυτή τη γή, που βγάζει ακόμα παλλικάρια και ήρωες σαν αυτόν.

Κρίμα όμως, που συνεχίζει ακόμα να βγάζει και περιττώματα...

tragos είπε...

Όι τζαι εν με υποχρέωσε κανένας. Νομίζω μές την κωλόνησο τούτη, ο στρατός εν υποχρεωτικός για 2 χρόνια, μέν μου λαλέις εν με υποχρεώνει κανένας. Εγώ σχαίρουμαι να θορώ μόνιμους να φακκούν τζαι να σκοτώνουνται μόνοι τους, πόσο μάλλον οι μπάτσοι. Σχαίρουμαι που εν εφατσίσαν τα κοπελλούθκια, επειδή ναι, τζίνοι ήταν υποχρεωμένοι να ήταν τζιαμέ.

Τζαι ρε κουμπάρε, αμα κάμνεις συζήτηση, να θωρείς την ουσία, όι να μασχιεσαι να με θήξεις προσωπικά.

Ο δικός σου ο παπάς, έτσι σου έμαθε?
Να εντάσσεις ούλλους τους ανθρώπους κάτω που ιδιότητες τζαι στερεότυπα τζαι να τους περιπαίζεις?
Σκόπιμα έν έβαλα το προφίλ μου.

Εφάαν με οι κόα κόλες τζαι οι πιτσες τζαι οι πολυχλιδάτες σπιταρόνες γαμώτο.

Ρε γίωρκο, τα σκουλόυτζια που εννα σε φαν εσένα ελπίζω να τα κάμεις να νιώσουν περήφανα που εννα σου τρών τα έντερα α, βάλε τζαι κανένα μετάλλιο άμπα τζαι εν σε αναγνωρίσουν.

Η κοινωνία τούτη εν ένας κότσιρος που μόνη της, ήντα περιττώματα..

Γιώργος είπε...

@ tragos
Λυπάμαι, που έχω συμπατριώτες μου σαν εσένα φίλε μου. Μακάρι ότι εύχεσαι να το πάθεις.

Όσο για τα σκουλήκια που θα με τρώνε, μπορεί αυτά να μην νοιώσουν υπερήφανα. Θα είναι όμως τα παιδιά μου και τα εγγόνια, αν βοηθήσω έστω και λίγο, να συνεχίσουν να ζούνε ελεύθερα σ' αυτή τη μαρτυρική γή.

Εν αντιθέση με κάποιος βόρτους και ζόππους, που δυστυχώς παρασιτούν ανάμεσα μας.

tragos είπε...

Όι τζαι συμπατριώτης ρε!
Τα παιθκία σου τζαι τα εγγόνια σου πέρκει καταφέρουν να βάλουν τον νού τους να δουλευκει σαν πλάσματα τζαι μετά τα άλλα ούλλα.

Η ελευθερία νομίζεις εννα έρτει μόλις φύουν οι τούρτζοι? Αν ναι, τότε σόρρυ, αλλά έσχεις αυταπάτες τζαι παρεξηγημένη την έννοια της ελευθερίας. Επειδή τζαι να φύει ο τούρτζικος στρατός που την κύπρο, εννα είμαστα σαν οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα. Τζαι άν νομίζεις, ότι δημοκρατία εν ελευθερία, τότε εν έχω τίποτε περαιτέρω να συζητήσω. Πρέπει να κατανοήσουμε ποίος εν ο πραγματικός εχθρός τζαι όι μόνο στο νησί μας, αλλά ποίος ευθύνεται για τούντη παγκόσμια κατάσταση ανισότητας. Ο εθνικισμός αποτρέπει που το να φτάσουμε τζιαμε αφού τζαι τζίνος εν προιόν του καπιταλισμού, βασισμένο στην εξουσία. Τζαι ως που υπάρχει εξουσία, τόσο έν υπάρχει ελευθερία.

Γιώργος είπε...

Σε πρόσβαλε το συμπατριώτης;
Έπειτα, ποιός μίλησε για εθνικισμό; Μήπως πάσχεις από εμμονές; Και τι σχέση έχει ο εθνικισμός με την αυτοθυσία του Υπολοχαγού.
Έλεος πια. Πόσο σας έχουν φανατίσει πιά;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ .. ΠΕΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΤΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΡΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕΝ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΟΡΑΤΕ ..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΡΙΞΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΚΩΤΟΘΗΚΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΙΝΕΝ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΠΑΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΑΛΟΥΣΕΤΕ "ΕΝ ΒΛΑΚΑΣ ΑΙΚΕΝΤΗΝ ΝΑ ΠΕΞΕΙ"ΕΝΕΝ? ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΥΛΗΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΙΟΙ..
ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..