Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Άντε γεια κ. Ιλχάν!


(Αντιγράφουμε από «ΤΑ ΝΕΑ» 4/12/2009)

Αποχώρησε από τη ΝΔ ο μειονοτικός τέως βουλευτής Αχμέτ Ιλχάν
Διαφωνεί με τις θέσεις Σαμαρά


Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο μειονοτικός τέως βουλευτής Ροδόπης, Αχμέτ Ιλχάν, επικαλούμενος ιδεολογικές διαφορές με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Όπως δήλωσε ο ίδιος τέως βουλευτής στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά «Δεν έχουμε τίποτα με τον Σαμαρά…Υπάρχει σημαντική παρέκκλιση από τις γενικές αρχές του αείμνηστου ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, την μεγάλη κεντροδεξιά και τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Δεν μας βρίσκει σύμφωνους αυτή η ιδεολογική απόκλιση».
«Εγώ και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων και άλλοι αιρετοί από την μειονότητα αποχωρούμε από τη ΝΔ εξαιτίας των ιδεολογικών διαφορών που προέκυψαν μετά τις εσωκομματικές εκλογές» τόνισε.

Καταλυτικός παράγοντας, όπως είπε, για τις παραιτήσεις είναι οι θέσεις του Σαμαρά, όταν ήταν πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης περί αποκλεισμού μειονοτικών υποψηφίων από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. «Στις δηλώσεις του στην Αλεξανδρούπολη, διαπιστώθηκε ότι κινείται στο ίδιο ιδεολογικό υπόβαθρο» ανέφερε.

Απαντώντας, τέλος, στα σχόλια περί επιρροής της Τουρκίας στην απόφασή του για την παραίτησή του ξεκαθάρισε πως «είναι πέραν κάθε φαντασίας όσα φημολογούνται περί παιχνιδιών της Αγκυρας».

Σχετικά με την παραίτηση του Αχμέτ Ιλχάν ο ΛΑΟΣ, διά του εκπροσώπου του Κωστή Αϊβαλιώτη σχολίασε:
«Το θέμα ήταν να προλάβει η ΝΔ να διώξει τον κ. Ιλχάν για τις ανθελληνικές θέσεις του και όχι να φύγει μόνος του κάνοντας τον ήρωα».

Σχόλιο της Αντιπαρακμής:

Ο άνθρωπος που δήλωνε ότι «οι τουρκομουσουλμάνοι (!!!!) στηρίζουν Ντόρα» ο άνθρωπος που ενώ είναι ήταν βουλευτής της Ελληνικής Βουλής και πληρώνεται από το Ελληνικό Κράτος συμμετείχε σε επιτροπές της Τουρκικής Βουλής, ο άνθρωπος που βαφτίζει εντελώς αυθαίρετα όλους τους μουσουλμάνους τούρκους προσπαθώντας να δημιουργήσει τετελεσμένα υπέρ της Τουρκίας και εναντίων της Ελλάδας, παραιτήθηκε λέει από τη ΝΔ!

Κάνε μας τη χάρη κ. Ιλχάν, μετανάστευσε στη χώρα που αισθάνεσαι σαν πραγματική σου πατρίδα!


Έργα και ημέρες του Ιλχάν Αχμετ:







4 σχόλια:

MagisterP είπε...

Αν μη τι άλλο η παραίτηση Ιλχάν αποδεικνύει ότι η επιλογή Σαμαρά από το λαό της ΝΔ ήταν σοφότερη σε σύγκριση με τη Ντόρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Αχμέτ Ιλχάν δεν εξελέγη βουλευτής ούτε στις εκλογές του 2009 ούτε στις εκλογές του 2007. Συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα παραιτήσεώς του από την ιδιότητα του βουλευτή ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Tote apo ti paretithike?

Ανώνυμος είπε...

εγω γνωριζω εδω στην γερμανια πολλους πομακους ελληνες δηλωνουν οτι ειναι τους τουρκους τους μισουν περισσοτερο απο οτι τους μισουμε εμεις, ως για τον ιλχαν κανενας δεν τον γνωρηζει ποιος λοιπον τον ψηφισε;