Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Τσελεπέως το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν.


Ο κ. Τσελεπής, παsh συνταγματολόγος και απολαμβάνων πλήρη εμπιστοσύνη του κ. Προέδρου μας, απευθείνεται εις άπταιστα χωρκάτικα (για να καταλαββαίννουν τα πλάσματα σιόρ!) στα ΕΔΟΝόπουλλα. Με προσβλητικό τρόπο αναφέρεται στον Λυσσαρίδη, και συνοδεύει τη χολή του με μια απαξιωτική χειρονομία. Γέλως καταλαμβάνει τα φαιδρά ΕΔΟΝοπουλλάκια.

Καλά κ. Τσελεπή μου, αφού είχε και κάμερες στην διάλεξη σου, δεν μπορούσες να κάνεις λίγο κράτει, να το παίξεις λίγο διπλωμάτης; Πώς την πάτησες έτσι, δόκτορας άνθρωπος; Και τώρα τρέχεις να μαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα; Ως και το κόμμα σου έκανε πίσω, κι εσύ ακόμη μιλάς για... σκευωρία των ΜΜΕ;

Αξιοσημείωτες ήταν όμως οι δηλώσεις του κ. Σταύρου Ευαγόρου , όταν του ζητήθηκε στις 20/12 να σχολιάσει το συμβάν: Ο ΑΚΕΛικός βουλευτής επαγγέλλεται την... ειρήνη, αρχής γενομένης από τον ... εαυτό του (είναι και γιορτάρες μέρες)! Μας λέει ότι δεν είναι ώρα για τσακωμούς, να μην νεκατώνουμε τα χώματα και να μην πολλοσουξουλούμε, και για να δώσει το καλό παράδειγμα δε θα σχολιάσει!!!

Τωρά εν της παπαθκιάς τα ξύλα κυρ-Σταύρο μου;; ‘Οταν δεν έχεις επιχειρήματα επικαλείσαι την ανακωχή, για το καλό της Πατρίδος, βεβαίως βεβαίως.

Και τώρα επί της ουσίας: Είναι γνωστό ότι ο Τσελεπής δεν ήταν επιλογή του Τάσσου για τη διαπραγματευτική ομάδα του, ήταν ΑΚΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ στον Τάσσο. Έστω. Και καλά κ. Χριστόφια, καλός χρυσός ο Τσελεπής. Γιατί δεν ενισχύεις την διαπραγματευτική ομάδα; Έτσι θα υποστηρίξουμε τις θέσεις μας; Εδώ χρειάζονται νομικοί με κάτι καρύδια νααα, και με εμπειρία βαρβάτη. Τόσοι άνθρωποι αξιοποιήθηκαν κατά καιρούς, γιατί εσύ επιμένεις να πίνεις νερό στ’ όνομα του Τσελεπέως, και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα;;;

Οι Τούρκοι έχουν παρατάξει τους καλύτερους συνταγματολόγους και άλλους νομικούς, και στο ΥΠΕΞ τους για να μπει κάποιος πρέπει να είναι το πρώτο ξεφτέρι, που τρώει για πρωινό κάτι μωρά με τα πάμπερς, σαν τους δικούς μας τους διπλωμάτες της φακής.

Εμείς, θλιβεροί και μίζεροι, με ποιους θέλουμε να λύσουμε το Κυπριακό; Με έναν Τσελεπή, έναν Ιακώβου που ρίχνει κάτι ξεγυρισμένους ύπνους, έναν γαμπρό του Χριστόφια και ένα νεόκοπο τουρκολόγο βοηθούι του Ιακώβου.

Μετά διερωτούμαστε αν φταίει ο Θεός που μας μισεί (λέει κι ο σύντροφος Βάρναλης).

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας περάσει ρα (ειμαι χωρκάτης ραααα) Να σου γυρίζει!

Πάνος είπε...

Είναι πολύ τιμητικό να αποκαλείτει έναν Νεάρτενταλ χωρκάτη. Γιατί για χιμπατζήδες και Νεάρτενταλ πρόκειται.

Εύγε Πραξούλλα...

Κάτω ο Κόκκινος Φασισμός που μας βρήκε...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου,

Όταν ο άλλος προτιμά αυτόν που του βίαζε την μάνα από εσένα και εμένα, καταλαβαίνεις με τί πρωτοπίθικους έχουμε να κάνουμε.

Αλλά, όπως γράφει και ο ποιητής,

Τί περιμένεις από αυτούς που τους βίαζαν τις γυναίκες μπροστά στα μάτια τους
Και αυτοί δεν ήταν άντρες ούτε έναν σουγιά να μπροστάξουν.

cummulus είπε...

Καλά Χριστούγεννα!

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Συγχαρητήρια στον Τουμάζο Τσιελεπή

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) χαιρετίζει τη θαρραλέα επίθεση του Προεδρικού Συμβούλου Τουμάζου Τσιελεπή κατά του οχλοδημοκράτη διαχρονικού πολέμιου της Ιδεολογίας του Φασισμού στην Κύπρο, Βάσου Λυσσαρίδη.

Το "εξαπτέρυγο του Μούσκου" όπως ευφυώς είχε χαρακτηριστεί από τους ομοϊδεάτες μας της θρυλικής ΕΟΚΑ-Β, έφθασε σε σημείο να θεωρείται ως περίπου η "ιερή αγελάδα" της πολιτικής ζωής της Κύπρου, που κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

Η οργανωμένη αντιδιζωνική εκστρατεία και προσπάθεια απαξίωσης του κύρους αυτού του ακούραστου εργάτη του Φυλετισμού και του Εθνικού Διαχωρισμού Τουμάζου Τσιελεπή, δείχνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ένας επικίνδυνος και ανατρεπτικός υφέρπων ενιαιοκρατισμός, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν να ζουν μαζί σε ένα ενιαίο οχλοδημοκρατικό κράτος.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε δυστυχώς ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας ενάντια στο Φυλετισμό. Γνωστές είναι οι σχέσεις του με τον διαβόητο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα, η παράνομη απελευθέρωση του οποίου, οδήγησε στην κατάρρευση του κραταιού λειτουργικού και βιώσιμου απαρτχαϊκού κράτους και στην εξάλειψη του ιστορικού θεσμού των μπαντουστάνς. Πολέμησε την ιδεολογία μας με πάθος και πρωτόγνωρο μίσος.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δηλώνει ότι θα σταθεί ασπίδα στις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του έγκριτου νομικού Τουμάζου Τσιελεπή και ότι θα συνδράμει στην ειλικρινή προσπάθεια του Προέδρου της Κυβερνήσεως, να μεταφορφώσει το οχλοδημοκρατικό άστικο κράτος σε απαρτχαιντικό διζωνικό συνεταιρισμό δύο συνιστώντων "states".

Kıbrıs'ta FAŞI.K.K. Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη και είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com

Γόρδιος είπε...

Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας για το κατάντημα μας, να μας εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο άνθρωποι χωρίς κανένα επίπεδο.

Άνθρωποι που μόνη ιδεολογία (αν είχαν ποτέ) είναι αυτή του μικρόκοσμου του κόμματος τους.