Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η Ελληνική σημαία δεν υποστέλλεται από τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου!




Την ημέρα των γενεθλίων του Τάσσου Παπαδόπουλου (7 Ιανουαρίου) επέλεξαν και πάλι άγνωστοι νυκτοβάτες για να κατεβάσουν, να ποδοπατήσουν και να πετάξουν την ελληνική σημαία, που κυμάτιζε (μαζί με την κυπριακή) στον τάφο του!

Η ενέργεια αυτή έπιασε εξ απροόπτου την κυπριακή αστυνομία η οποία προσπαθεί ακόμα να εξιχνιάσει το μυστήριο με την κλοπή του πτώματος του Τάσσου Παπαδόπουλου που πραγματοποιήθηκε την μέρα του θανάτου του

Αναμφίβολα κάποιοι προσπαθούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα…

Πάντως, όσο και να μην αρέσει αυτό σε κάποιους η σημαία επανατοποθετήθηκε και κυματίζει κανονικά στον τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου!


Το ρεπορτάζ από το http://www.sigmalive.com/news/local/227309

2 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Μια 1η σκέψη πάει βέβαια στους ακελικούς.
Το μίσος για τον Τάσο Παπαδόπουλο κ κάθε τι εθνικό δεν κρύβεται.

Μια 2η σκέψη όμως πάει σε τούρκους πράκτορες (έχουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητες κ για τα δύο "χτυπήματα" που έγιναν στον τάφο).
Μήπως σκοπεύουν να οξύνουν κι άλλο την σχέση με την Ελλάδα (παραβιάσεις κλπ) και να προκαλέσουν ακόμη κ νέο θερμό επεισόδιο, και θέλουν προηγουμένως τους Ελληνοκύπριους διχασμένους;;; (κάτι που επιτυγχάνεται άριστα με τέτοιου είδους "χτυπήματα". Μια επόμενη προβοκάτσια ενάντια σε κάποιο ΑΚΕΛικό, και το παιχνίδι ετοιμάστηκε).

Σίγουρα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούμαστε στο 1ο σενάριο. Πρέπει να σπιλωθεί η αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και του ηρωικού ηγέτη της Κύπρου.
Μέχρι να είμαστε σίγουροι όμως-αν αποκαλυφθούνε ποτέ- ας αφήσουμε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

Άλκης είπε...

ΜΠΡΑΒΟ-ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΤΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

ΜΠΡΑΒΟ, ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ, που με την ανθελληνική του προπαγάνδα τόσα χρόνια, κατάφερε να δημιουργήσει τέρατα εντός των Ελλήνων της Κύπρου. Κατάφερε να δημιουργήσει ανθέλληνες, όσο και οι Τούρκοι ή ακόμα και περισσότερο.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΣ ΘΕΣΜΟ: ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Εαν πάντως η Αστυνομία μας τους βρει και τους συλλάβει (αν δεν παρέμβει το κόμμα τους για να τους αποφυλακίσει όπως γίνεται σε κάθε παρόμοια περίπτωση), ένα πράγμα τους αξίζει: ΦΤΥΣΙΜΟ.