Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Αποκάλυψη: Ξένοι πράκτορες συνεχίζουν να αλωνίζουν:Σύλληψη Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων για τον εμπρησμό της Εβραϊκής συναγωγής.

Ιστορία 1η:
Ας γυρίσουμε στο 1955.
Τα μεσάνυχτα της 5ης προς την 6η Σεπτεμβρίου, αρχίζει η εφαρμογή ενός σατανικού σχεδίου που απέβλεπε ... στο να ξεριζώσει, τον εναπομείναντα Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης.
Στον κήπο του σπιτιού, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, στην Θεσσαλονίκη, τοποθετείται βόμβα που δεν προκάλεσε βέβαια καμιά ζημιά πέρα απ’ τα τζάμια μερικών παραθύρων που έσπασαν.
Η Ελληνική Αστυνομία έπειτα απο ειδοποίηση Ελλήνων περιοίκων εξουδετερώνει τον μηχανισμό, ενώ ρεπόρτερς τουρκικών εφημερίδων καλύπτουν εκτενός την είδηση…

Τη βόμβα (...) τοποθέτησε ο φύλακας του κτιρίου Χασάν Μεχμέτογλου και την παρέλαβε από τον φοιτητή Οκτάι Εγκίν.
Ειδικότερα, ο ίδιος ο Τούρκος κλητήρας του προξενείου τελικά ομολόγησε ότι αυτός τοποθέτησε την βόμβα, την οποία του έδωσε ένας Έλληνας μουσουλμάνος από την Κομοτηνή, ο Οκτάι Ενγκίν.
Την ίδια ημέρα συλλαμβάνεται ο Οκτάι, ο οποίος ομολογεί την τρομοκρατική και προβοκατόρικη πράξη του.
Ο Οκτάι Ενγκίν ήταν φοιτητής και μάλιστα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!
Η Ελληνική πολιτεία τον είχε βοηθήσει να εισαχθεί χωρίς εξετάσεις πλήττοντας συνταγματικές αρχές και εκείνος για ανταμοιβή, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Τουρκία (με έξοδα της οποίας σπούδαζε), σε βάρος της χώρας, που τον είχε σαν ένα ακόμα παιδί της και πολύ καλύτερα.
Ο πατέρας του δε, ήταν δάσκαλος στη Θράκη, στο μουσουλμανικό χωριό Σαλμώνη και υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Ροδόπης με το ελληνικό Κόμμα των Φιλελευθέρων (1952).
Ο Οκτάι μετά την ομολογία του αποφυλακίστηκε με εγγύηση( ; ) και λίγο αργότερα ο τότε Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής Αχμέτ Ουμάρ, τον φυγάδευσε με το αυτοκίνητό του στην Τουρκία, έχοντάς τον κρυμμένο στο πορτ-μπαγκάζ!

Τα πρωτοσέλιδα στις Τουρκικές εφημερίδες ήταν έτοιμα και ξεσήκωσαν τον τουρκικό όχλο σε πογκρόμ δίωξης εις βάρος της ελληνικής κοινότητας.
Ο μετέπειτα Τούρκος στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου αποκάλυψε πως "τα Σεπτεμβριανά ήταν μια οργανωμένη επιχείρηση ειδικού πολέμου".
Υπεύθυνος για την διοργάνωση των Σεπτεμβριανών που ακολούθησαν την προβοκάτσια ήταν ο συνταγματάρχης των "Δυνάμεων Εκτάκτου ανάγκης" Τζεμάλ Ακμπαϊ ο οποίος συνεργάστηκε με τον τότε αρχηγό της CIA Άλεν Ντάλες ...
Το φταίξιμο αποδόθηκε από το επίσημο τουρκικό κράτος στους κομουνιστές (σύλληψη 47 στελεχών).
Πηγή1 και Πηγή2 (στην 2η πηγή δίνεται έμφαση στον καθοδηγητικό ρόλο της Αγγλίας που σχετιζόταν καθοριστικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό)Ιστορία 2η:
Στις 5 και 16 Ιανουαρίου 2010 λαμβάνουν χώρο δύο εμπρησμοί στην εβραϊκή συναγωγη των Χανίων (Κρήτη).Αρχίζουνε φυσικά οι οχετοί λάσπης των "αντιρατσιστών", "αριστεριστών", του κ.Μητσοτάκη και πολλών άλλων εις βάρος της Ελλάδος κατηγορώντας την για αντισημιτισμό, ρατσισμό και αναζητώντας τους "ακροδεξιούς ενόχους".

Διαβάστε την ανακοίνωση του State Department :
"αυτή η επίθεση είχε σαφή στόχο να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας και είναι η τελευταία σειράς παρόμοιων επιθέσεων αντισημητικού βανδαλισμού που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το State Department χαιρετίζει την καταδίκη αυτών των επιθέσεων από την ελληνική κυβέρνηση όπως και την υιοθέτηση σθεναρής στάσης κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού".Πηγή
Μάλιστα,
παράξενο το ενδιαφέρον των Αμερικάνων του State Depertment για μια ξεχασμένη Εβραϊκή συναγωγη σε μια πόλη που δεν υπάρχει εβραίος ούτε για δείγμα ε;
Ακολούθως, η Ελληνική κυβέρνηση "σχίζεται" να δείξει καλό πρόσωπο και να βρει τους ενόχους.
Και τι αποδείχθηκε:
"Ενας Ελληνας, δύο Βρετανοί και δύο Αμερικανοί εμπλέκονται σύμφωνα με την Αστυνομία στη διπλή εμπρηστική επίθεση σε βάρος της εβραϊκής συναγωγής των Χανίων, στις 5 και 16 Ιανουαρίου αντίστοιχα. (...) Υστερα από αξιοποίηση μαρτυριών αλλά κυρίως του βιντεοσκοπημένου υλικού..."

Ας δούμε μερικές ακόμη λεπτομέρειες:
Ο προαναφερόμενος (Αμερικανός) δράστης διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων και εισήλθε προ τριμήνου στην Ελλάδα για να διδάξει την Αγγλική Γλώσσα.
Επιπρόσθετα, ο μη συλληφθείς, επίσης υπήκοος Η.Π.Α., είχε εισέλθει προ μηνός στην Ελλάδα για τον ίδιο ως άνω σκοπό.
(πηγή: Τροκτικό)

Λέτε να ήρθανε τυχαία οι 2 Αμερικάνοι στην Ελλάδα και οι δύο Βρετανοί στην Ελλάδα;
Λέτε;
Λέτε να ήρθανε πριν 3 μήνες ο ένας και πριν 1 μήνα ο άλλος για να "διδάξουνε αγγλικά";;
Λέτε να ήτανε τυχαία η εσπευσμένη ανακοίνωση του State Department που "έτρεχε" να κατηγορήσει την Ελλάδα για αντισημιτισμό;
Αγαπάει όμως ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, και ενίοτε συλλαμβάνεται και καποιος δράστης και αποκαλύπτεται ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Και στις δύο περιπτώσεις "τα παπαγαλάκια" άρχισαν την επόμενη ημέρα να στρέφουνε τις έρευνες σε λάθος κατευθύνσεις.
Λες και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία όλοι αυτοί οι δημοσιογράφι και οι Μ.Κ.Ο.

Προσθήκη στην ανάρτηση:

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΕΘΝΟΣ (αξίζει να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ)

οι δύο Αμερικανοί εργάζονται στην βάση των αμερικανών στη ΣΟΥΔΑ (Κρήτη) όπως και οι δύο Βρετανοί (εργάζονται στη βάση του ΝΑΤΟ).
Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως... εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο


Υπάρχει μια 3η ιστορία:
Η πρόσφατη δολοφονία του Αντυ Χατζηκωστή(μετά από μία σειρά "παράξενων συμπτώσεων: κλοπή λειψάνου Τάσου Παπαδόπουλου, καταστροφή Ελληνικών σημαιών, αναγραφή τπουρκικών συνθημάτων στην Κύπρο) και η βιασύνη μία ακόμη φορά ορισμένων να αποδώσουν τα κίνητρα της εκτέλεσης σε οικονομικούς λόγους.
Το σχέδιο άριστα οργανωμένο (μέχρι και τα πρόσωπα με τα οποία είχε οικονομικές διαφορές είχαν εντοπιστεί-προβλεφθεί για να αποτελέσουνε στόχο για να κατευθυνθούνε εκεί οι έρευνες).
Οι επαγγελματίες εκτελεστές κατά την αστυνομία έχουνε συλληφθεί.
Ας δούμε αν θα έχουν και το πολιτικό θάρρος να προχωρήσουνε στους ηθικούς αυτουργούς που καθοδηγούσαν πιθανώς και αυτή την φορά από αρκετά μακρυά.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο (η πρωτοχρονιάτικη κοπή βασιλόπιτας λίγες μέρες πριν εκτελεστεί ο Χατζηκωστής) και θα καταλάβετε γιατί έπρεπε "να τελιώνουν" με την οικογένεια αυτή (και με τα ΜΜΕ που ελέγχει).

Δεν υπάρχουν σχόλια: