Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑντιΠαρακμή πρώτη είδηση στα Σκοπιανά κανάλια!

Πρώτη είδηση «έπαιξε» η ΑντιΠαρακμή στις Σκοπιανές τηλεοράσεις με αφορμή το θέμα που έφερε στην επιφάνεια σχετικά με το Ελληνο-«Μακεδονικο» λεξικό και το επιτυχημένο μποϋκοτάζ που κήρυξε σε γνωστό Βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης:



Μαζί μας, είχαμε την τιμή, να ασχοληθεί και το ιστολόγιο του «Μακεδονικού» Αναγνωστικού: http://abecedar.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html

Επειδή η Σκοπιανή προπαγάνδα προσπάθησε να παρουσιάσει το θέμα ως λογοκρισία, απαντούμε ξεκαθαρίζοντας την θέση της ΑντιΠαρακμής:

Εμείς είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την ελευθερία του λόγου επειδή ακριβώς υπήρξαμε θύματα λογοκρισίας!
Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει αυτό που θέλει μέσα στα νόμιμα όμως πλαίσια! Η προώθηση τέτοιων απόψεων αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)!

Μην ξεχνάτε ότι η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου. Αυτές οι απόψεις θίγουν όλους τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες!

Εξάλλου, αν δεχτούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκδίδει ακόμα και τέτοιου είδους προπαγανδιστικό υλικό και να το πουλά μέσα στην ίδια την χώρα που θέλει να διαμελίσει, πιστεύουμε ότι και εμείς είχαμε το δικαίωμα να δηλώσουμε την αντίθεση μας και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που αντιδράσαμε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o Xitler paizei akoma sta kanalia olou tou kosmou..eseis ta mikra xitlerakia kanate mia kali arxi. kali sunexeia

ΑντιΠαρακμή είπε...

@ανώνυμε,
Όπως βλέπεις πιο πάνω, εκτός από τον Χίτλερ και οι δήθεν "Μακεδόνες" παίζουν στα κανάλια. Δικαίωμα τους!

Δικαιούμαστε όμως και εμείς να έχουμε την άποψη μας και να διαφωνούμε!

Nick the Greek είπε...

Μπράβο αδέρφια. Πολύ καλή δουλειά!
Για να ασχολούνται μαζί σας σημαίνει ότι τους πονέσατε!

Διανοητής είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.....
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

τι λέει μωρέ ο βλακάκος 11.47; βρε εγκεφαλικά ανάπηρο όν, μάθε πως αν δεν ήταν - και - οι Έλληνες ο Χίτλερ θα σε είχε αφανήσει. Αλλά και αν ακόμα δεχτούμε τον χαρακτηρισμό σου σου προτείνω να φυλάγεσαι διότι τα αστεία τελειώσανε. Ούγκ ρε.
Μπράβο γιά την κινητοποίηση, τα Σκοπιανά σκυλιά και τα τσιράκια τους νομίζουν ότι είμαστε λαπάδες σαν τους πολιτικούς και θα καταπίνουμε τις σαχλαμάρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Aς μας πούνε σε πιό βιβλιοπωλείο των Σκοπίων, θα μπορούσε να πουληθεί το βιβλίο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ".
Σε ποιό βιβλιοπωλείο της Άγκυρας, θα επιτρεπόταν να πουλιέται το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ".

Τα ψευτοδημοκρατικά δεν περνάνε πλέον. Οι φασίστες υπαληλάκοι της Αμερικής, ας ρουφήξουν το αβγουλάκι τους και ας ασχοληθούν με άλλα σπορ. Ολος ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.

SkyWatcher είπε...

Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε.