Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ: Συλλογή υπογραφών από το Αντίβαρο. Οι προσπάθειες υποβάθμισης του εορτασμού της επανάστασης του 1821 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η προδοτική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.
  • Μετά την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης
  • μετά την μετονομασία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
  • μετά την αναγγελία της κατάργησης παρελάσεων μηχανοκίνητων μονάδων (λες και θα σωθεί η οικονομία από λίγο πετρέλαιο που θα κάψουν τα άρματα για 1-2 χιλιόμετρα),
  • μετά την απαγόρευση παρέλασης στρατιωτικού αγήματος στην πρόσφατη παρέλαση στο Λιτόχωρο Πιερίας
το "Ελληνικό" Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε:
την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του εορτασμού της 25ης Μαρτίου
στα Ελληνικά Προξενεία και στις Ελληνικές πρεσβείες.

Αρχικά επικαλέσθηκαν οικονομικούς λόγους ...
Όταν όμως Έλληνες ομογενείς προσφέρθηκαν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα των εκδηλώσεων (βλέπετε υπάρχουν ακόμη Έλληνες με φιλότιμο) ακολούθησε ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΥΠ.ΕΞ. που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ στα Προξενεία και τις Πρεσβείες να επιτρέψουν εκδηλώσεις ακόμη και αν αυτές δεν θα κοστίσουν τίποτε στο ελληνικό κράτος "για λόγους συμβολισμού".

Με μια νέα πρωτοβουλία του το αντίβαρο ξεκινάει εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για να σταλλούν στις 8 Μαρτίου στο Υπουργείο Εξωτερικών, στους αρχηγούς των Ελληνικών Κομμάτων και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αναδημοσιεύουμε τμήμα από την έκκληση του αντίβαρου:

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με την εμμονή του στην ακύρωση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού, και την απόρριψη εισηγήσεων πρεσβευτών και προξένων για την άνευ δαπάνης διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, εμφανίζεται να δυναμιτίζει αυτή καθαυτή την πολιτική σημασία και την υπόσταση της εθνικής μας επετείου.
Θεωρούμε ότι ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στις ελληνικές διπλωματικές αντιπροσωπείες δεν αποτελεί προαιρετική επιλογή για την Κυβέρνηση αλλά χρέος τιμής προς τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους και την περιουσία τους για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία του λαού μας.

(...)
Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι το Υπουργείο Εξωτερικών παραβλέπει το χρέος τιμής της σύγχρονης Ελλάδος προς τους αγωνιστές του 1821, επικαλούμενο «συμβολικούς λόγους» και οικονομικές δυσχέρειες για την ακύρωση των καθιερωμένων δεξιώσεων εορτασμού της εθνικής μας επετείου.
Αν πράγματι τα δημόσια οικονομικά είναι σε τέτοια οικτρή κατάσταση ώστε το Ελληνικό κράτος να μην δύναται να διοργανώσει λιτές δεξιώσεις τιμής της 25ης Μαρτίου στις διπλωματικές του αποστολές - όπως έπραξε σε πολύ χαλεπέστερους καιρούς, όταν η Ελλάδα τελούσε υπό ξένη κατοχή και οι Ελληνικές κυβερνήσεις βρίσκονταν εξόριστες στο εξωτερικό- θα αναμέναμε ότι θεσμοί που φέρουν κατά τεκμήριο τη βασική ευθύνη για την οικτρή κατάσταση των δημοσίων οικονομικών (κόμματα, διοίκηση, κοινοβούλιο) θα έβρισκαν τρόπους να εξοικονομήσουν τα όσα ελάχιστα χρειάζονται για την κάλυψη των εξόδων τιμητικών της 25ης Μαρτίου εκδηλώσεων στις κατά τόπους διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος.



Υπογράψτε (μέχρι 8 Μαρτίου 2010) το σχετικό κείμενο εδώ:
http://www.antibaro.gr/node/1282


Επιπλέον, επιστολή θα σταλεί προς τις ομογενειακές οργανώσεις και τους Έλληνες του εξωτερικού που θα τους καλούν:

1) Να διαμαρτυρηθούν στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και να απαιτήσουν την άρση της απόφασης αναστολής των επίσημων εορτασμών της 25ης Μαρτίου στις κατά τόπους διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος.

2) Να συνδράμουν οικονομικά για τη διενέργεια των εορτασμών αυτών, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί σκόπιμο.

3) Σε περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ για την 25η Μαρτίου ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.


Κλείνοντας την ανάρτηση αυτή θα θυμίσουμε στο ανθελληνικό-μαρξιστικό παρακράτος ότι οι αγωνιστές του 21 δεν θυσίασαν την ζωή και την περιουσία τους για να γίνουμε "πολυπολιτισμική" χώρα την οποία θα απομυζούν οικονομικά μια χούφτα εναλλασσόμενοι πολιτικάντηδες.
Όσο προσπαθούν να ξεγράψουν την ένδοξη ιστορία μας τόσο θα χαλυβδώνει η θέλησή μας για να μη χάσουμε τα ιδανικά της φυλής μας.

25η Μαρτίου ΕΞΩ από τις Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία.
Τιμούμε του ήρωες που θυσιάστηκαν "υπερ πίστεως και πατρίδας".

Παρακαλούμε ενημερώστε όλους τους φίλους σας για τη συλλογή υπογραφών.
Χιλιάδες εμαιλ πρέπει να κυκλοφορήσουν στις 3 ερχόμενες ημέρες(4-7 Μαρτίου).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι οικοφασίστες γενίτσαροι μπερδεύουν πολλούς στο ΓΙΑΤΙ οι βόρειοι θέλουν τη Μεσόγειο που δήθεν "θα γίνει Σαχάρα", ενώ η εύκρατη ζώνη δήθεν "θα μετακινηθεί βόρεια":
http://www.youtube.com/watch?v=VaCWP-FKsEo

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έχει "ξεφύγει" τελείως!

Για δεύτερη φορά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ συγκέντρωση κατοίκων ενάντια στο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες που διοργανωνόταν στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Μάλιστα την 1η φορά συνέλαβαν "προληπτικά" 20-30 άτομα,ένας από τους οποίους, ο δημοσιογράφος κ.Χατζηπαρασκευάς παραμένει προφυλακισμένος.
Καμαρώστε "Ελληνική Δημοκρατία"...

Και μία σπίθα που δίνει ελπίδα:
Οι κάτοικοι της πλατείας έβγαλαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες στα μπαλκόνια.


Κλείνοντας, να επισημάνω ότι το Ελληνικό Σύνταγμα δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να διαδηλώνει ελεύθερα.
Απ ότι φαίνεται δεν ζούμε και σε τόσο "δημοκρατικό" καθεστώς...

Διαβάστε σχετική ανάρτηση για την πλ.Αγίου Παντελεήμονα:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/12.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΥΨΕΤΕ ΝΑΚΚΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ. ΣΑΣ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ..

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΣΘΗΤΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

einai kairos na allaksei kai stin Kypro o nomos pou parexei asulo kai epitrepei tin eleuftheri diakinisi elladiton.

Arxizei kai apeileite i dimografiki akairaiotita tou kupriakou laou apo tin maziki kai aproskopti egkatastasi sta edafi tis kupriakis dimokratias elladiton kai allon europaion kurios apo balkania kai anatolikon xoron...

Kypriake lae stathou aspida kai prostateuse tin koultoura sou!!!

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ηλίθιε ανώνυμε,
δεν χρειάζεται να γράφεις τη μία με κεφαλαία ελληνικά και στο επόμενο σχόλιο με πεζά αγγλικά.
Τα ανώνυμα μηνύματά σου χαρακτηρίζει η ίδια ανοησία στον τρόπο σκέψης.

Όσο για την ξεχωριστή κουλτούρα που υποτίθεται ότι έχει και την οποία πρέπει να προστατέψει ο κυπριακός λαός, αυτή ήταν και είναι μόνον μία και είναι ελληνική.
Ελληνική γλώσσα, Ελληνικά ήθη και έθιμα, ίδια Ορθόδοξη πίστη και λατρεία, κοινές αξίες (πχ φιλοξενία).
Και δυστυχώς πάντα και παντού εκτός από Λεωνίδες υπάρχουν και προδότες

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣΣ, ΣΥΓΚΕΝΗΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΓΚΛΕΖΑΚΙ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΣΥ? PRODOTIS???

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΩ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΤΥΝΟΝΤΕ ΜΕ ΠΑΛΙΟΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑΧΥΝΟΠΙΤΤΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.
ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΥΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΑΡΑ???

ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΘΑΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Μόνο "κατ ευφημισμό" θα μπορούσες να λέγεσαι "Λεωνίδας" φιλαράκο.
Σαν το ακρωτήριο της "Καλής ελπίδας"!

Όσο για τις υποτιθέμενες οικογένειες από τη Θεσσαλονίκη:
Τίποτε Γεωργιανοί θα είναι (με Ελληνικό διαβατήριο).


Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε φέρει πολύ κόσμο για να ψηφίσουν στις εκλογές πριν καμιά 10αριά χρόνια.
Μέ charter πτήσεις από Κύπρο (η Κύπρος ήταν ενδιάμεσος σταθμός της μεταφοράς τους για να μην κινήσουν υποψίας τα απευθείας charter από Γεωργία).
Μικρός που ναι ο κόσμος τελικά!

Ολόκληρη εκπομπή έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τους πιλότους που τους έφερναν και τους ξενοδόχους όπου διέμειναν.
Και ενώ τα exit polls έβλεπαν εκλογή της ΝΔ, τελικά βγήκε κ πάλι το ΠΑΣΟΚ.
Βλέπεις οι Γεωργιανοί δεν ήξεραν να απαντήσουν στα exit polls βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο.


Γεωργιανοί λοιπόν "Λεωνίδα"...
Γεωργιανοί
καθαρόμαιμοι,
Ούτε Πόντιοι ούτε Ρώσοι
(κρίμα να δυσφημούνται οι Ρώσοι και πολύ περισσότερο οι Έλληνες Πόντιοι με τους Γεωργιανούς).
Το πολιτιστικό επίπεδο των Γεωργιανών δυστυχώς περιορίζεται σε άφθονο αλκοόλ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, κόντρες με φτιαγμένα αυτοκίνητα, "προστασία" μαγαζιών μέχρι και "έκδοση" των γυναικών τους.
Αρκεί να βρουν τα χρήματα για τη βότκα.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.


Αν οι οικογένειες που ερχόταν ήταν αληθινά ντόπιοι από Θεσσαλονίκη, θα το καταλάβαινες,
θα ειχαν αξιοπρέπεια
σεβασμό στα ιδανικά μας
σεβασμό στην Εκκλησία
και αγάπη για την κοινή μας Πατρίδα (την Ελλάδα, το γράφω γιατί μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης στον τομέα αυτό).

Και δεν κλέβουμε οι γνήσιοι Θεσσαλονικείς, μην φοβάσαι.
Από τότε που γέμισε η πόλη από Αλβανούς μέχρι Γεωργιανούς και Πακιστανούς (και όλους τους τσιγγάνους της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας) αυξήθηκε κατακόρυφα και η εγκληματικότητα.
Τι να κάνουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Μέχρι το 1990 η Θεσσαλονίκη ήταν μια ασφαλής, φιλήσυχη πόλη.

Και κάτι άλλο,
γράφεις που γράφεις ανώνυμα
κάνε μας τη χάρη να μην βρίζεις.
Εκτός από την αξιολύπητη ανοησία δεν χρειάζεται να διαβάζουμε και τις βρισιές σου.

Αλλά αφού έχεις τόση αγάπη για τους (λαθρο)μετανάστες γιατί δεν πας και εσύ να ζήσεις κάπου μακρυά, σε καμιά "παρεξηγημένη χώρα";
Καμιά Βουλγαρία,Πακιστάν, καμιά Νιγηρία.
Ευκαιρία να δείξεις τα διεθνικιστικά σου αισθήματα στην πράξη!
Δεν χρειάζεται να μας φορτώνεις θεωρία!
Δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε ανάρτηση με τις εμπειρίες σου!!
Ελπίζουμε να έχουμε και αποκλειστικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είσαστε τέλια ρατσιστές δαμέσα......εν εχετε καθόλου μα καθόλου το Θεό σας.

...εντελώς εκφυλοι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.cyprus-taxi.com/rates.html

Kυπριακή εταιρεία taxi ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΚΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK..