Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κόντρα στην "γραμμή" του "Ελληνικού" προξενείου, οι Έλληνες του Μονάχου θα τιμήσουν την 25η Μαρτίου

Αναδημοσιεύουμε (από το Αντίβαρο) το μήνυμα που έστειλε ο κ. Γεώργιος Βλαχόπουλος, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας του Μονάχου.
Οι Έλληνες ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ.
Πάνε ΚΟΝΤΡΑ στις ανθελληνικές αποφάσεις της Πολιτικής μας ηγεσίας και ΤΙΜΟΥΝ τους ΗΡΩΕΣ του 1821.
Δες τε κατάντημα: Να μην θέλει να παραστεί ο Έλληνας Πρόξενος στις εκδηλώσεις...


Ως μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου έχω εκφράσει την αντίδραση των συμπατριωτών μας, που ανέρχονται σε 28.000 στο Μόναχο και την γύρω περιοχή. Η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου δεν ζήτησε από το ενταύθα Προξενείο χρήματα για να οργανώσει την εορτή της εθνικής παλιγγενεσίας. Αντίθετα προτιθέμεθα να καταθέσουμε στεφάνι στους τάφους των εν Μονάχω θαμμένων ηρώων της επανάστασης του 1821 και στα Προπύλαια , όπου κατ εντολή του τότε βασιληά Λουδοβίκου της Βαυαρίας και Φιλέλληνα αναγράφονται τα ονόματα των ηρώων του 1821.

Εχει κληθεί και ας μην επιθυμεί να παραστεί ο Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο κ.Ανδρέας Ψυχάρης , γιός γνωστής δημοσιογραφικής οικογενείας, ο οποίος και από την θητεία του στην Φλώριδα φαίνεται να διάκειται αντίθετος προς παρόμοιες εκδηλώσεις του Ελληνισμού.

Η παρουσία των Ελλήνων στην περιοχή μας και η μαρτυρία τους στην Ομογένεια και στο Εξωτερικό είναι ιδιαίτερα σε εποχές όπου η ελληνική πατρίδα βάλλεται, δίκαια ή άδικα, απαραίτητη, για να υπενθυμίσουμε στους άσπονδους ευρωπαίους φίλους μας, ότι πρόκειται για λαό που πάλεψε για την λευτεριά του . Όπως το 1821 έτσι και σήμερα οικονομικοί θεσμοί, νέοι εκμεταλλευτές, επιχειρούν την εξόντωση της Ελλάδας και τον οικονομικό μαρασμό της. Τα δάνεια του Καποδίστρια δεν έφτασαν ποτέ ολόκληρα στην Ελλάδα και εξοφλήθηκαν με αίμα μέχρι το ....1991. Σήμερα καιροσκόποι της Goldscmith στοιχηματίζουν για την πτώχευση της Ελλάδας και κερδοσκοπούν σε βάρος της.

Οποιαδήποτε απόφαση κυβερνητικών στελεχών να καταργησουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτιου για λόγους δήθεν εξόδων ελέγχεται ως αναληθής και αναιτιολόγητη.

Οι ριψάσπιδες ας παραιτηθούν.

Submitted by Georgios Vlachopoulos (not verified) on Mon, 08/03/2010 - 17:21.

2 σχόλια:

ιωάννα τσολακοπούλου είπε...

Θα το ξαναγράψω. Ο σύζυγός μου Τριαντάφυλλος Μηταφίδης - που οι «πληροφοριοδότες» σας σας πληροφόρησαν «λάθος» και σεις συκοφαντικά επαναλαμβάνετε- εργάζεται όλα τα χρόνια κανονικά σε διάφορα σχολεία. Τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών Θεσσαλονίκης. Θα τον βρείτε εκεί καθημερινά τις πρωινές ώρες. Τηλ. Σχολείου 2310 630925.
Σας προειδοποιώ δε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε τις συκοφαντίες σας.

ΑντιΠαρακμή είπε...

Υπάρχει απάντηση εδω:

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/03/13.html

Δεν χρειάζεται να το γράφετε σε κάθε ανάρτηση.