Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Κακολογίες

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην επιθυμία να γράψω κάτι για τις "σκευωρίες" που "ανακάλυψαν" κάποιοι επί πληρωμήν Επαγρυπνιστές όταν είδαν άρθρα τούτου του blog σε ένα άλλο (βλέπε apoelnews.blogspot.com).

Όταν λοιπόν εισέλθουν στο troktiko σίγουρα θα "ανακαλύψουν" ότι ΚΑΙ σε αυτό γράφουν συνεργάτες της ΑντιΠαρακμής-apoelnews. Και φυσικά θα "ανακαλύψουν" και πολλά άλλα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα πεπραγμένα του ηγετίσκου ΤΟΥΣ.

Για όσους διαβάσουν το βιβλίο "1984-Ο Μεγάλος Αδελφός", αυτά τα προβοκατόρικα "επαγρυπνιστικά έθιμα", που φαίνονται τόσο ασυνήθιστα στον υπόλοιπο κοσμάκη, μοιάζουν ρουτίνα για τις κομματικές στρατιές του ευέλικτου.

Όσοι διαβάσουν το έργο αυτό του Όργουελ, μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα πώς σκέπτονται και δρουν οι άνθρωποι που εφορμούνται από το συγκεκριμένο ιδεολογικο-πολιτικό περιβάλλον. Είναι καιρός να συνειδοποιήσουν οι συγκεκριμένοι ότι εκτός των τειχών του Κόμματος, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο πλουραλισμός και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο Αντίλογος.

Όταν στερείσε πολιτικού λόγου και λογικών επιχειρημάτων, ένα πράμα μένει για να κρατήσεις πειθαρχημένο τον αποχαυνωμένο κομματικό στρατό. Να "δημιουργήσεις" εχθρούς που δεν υπάρχουν. Και να τους προσδώσεις χαρακτηριστικά τέτοια που να δικαιολογούν το μένος που εξαπολύεις εναντίον τους.

Ας έχουν όμως στο νου τους ότι ο πραγματικός αντίπαλος είναι απέναντι. Και ότι κάθε μέρα μας θυμίζει την κυριαρχία του επί των Ηττημένων Μυαλών μας διά των Σημαίων του και την "Ευτυχία του να λέγεσαι Τούρκος".

Για άλλους οι ήττες είναι εφαλτήριο διαπραγματεύσεων παράδοσης.

Για εμάς είναι η έναρξη της προετοιμασίας μέχρι της στιγμή της Νέας Νίκης και της Νέας Ανατροπής. Για τη στιγμή της Νέας Απελευθέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: