Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Θα κατέβει θέλεις, δεν θέλεις

Πρώτες αποδείξεις-δείγματα γραφής από τον Έρογλου. Δήλωσε με το "τουπέ" και τον αέρα του κατακτητή-σφετεριστή της γης μας ότι "Δεν θα κατέβει η σημαία από τον Πενταδάχτυλο"

Μας είπε ότι "Εκείνη είναι το σύμβολο της ¨ΤΔΒΚ¨. Ποιον ενοχλεί εκείνη η σημαία; Ίσως να ενοχλούνται οι γείτονες μας στο νότο. Όμως εμείς είμαστε ένα κράτος και οι δυο σημαίες στο βουνό θα παραμείνουν".

Αφού μας κάνεις τη χάρη και ρωτάς, ΝΑΙ μας ενοχλεί η σημαία. Για σένα και τους έποικους ψηφοφόρους σου είναι απλά "μια σημαία στο βουνό". Για εμάς είναι ο Πενταδάκτυλος ΜΑΣ. Είναι η καρδιά μας.

Μας ενοχλεί που η σημαία σου βρωμίζει τον Πενταδάκτυλο μας. Μας ενοχλεί που βρωμίζει την ψυχή μας και πληγώνει το είναι μας.

Και θέλεις, δεν θέλεις θα κατεβεί. Τώρα, αύριο, μετά από χρόνια. ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ!

1 σχόλιο:

Λεωνίδας Φιλόκυπρος είπε...

Το μεγαλύτερο μας λάθος είναι που δεχόμαστε να συζητάμε με τον κατακτητή με το πιστόλι στον κρόταφο. Με τις 40.000 πάνοπλους Τούρκους στρατιώτες σε επιθετική διάταξη.

Η λογική απαιτεί: Πάγωμα της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, μέχρι αυτή να αποσύρει τον κατοχικό στρατό από τα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, που είναι πλέον και εδάφη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.