Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Απόλυτη καταβάθρωση των Ελλήνων στο διαδίκτυο

Προσωπική άποψη μου είναι ότι νικητής σε οποιαδήποτε μάχη δεν είναι εκείνος με τους λιγότερους νεκρούς ή με τις περισσότερες κατακτήσεις. Νικητής είναι εκείνος που νομιζουν οι άλλοι ότι είναι νικητής.

Μπαίνοντας σε σελίδες στο Διαδίκτυο, βλέπουμε δεκάδες έλληνες bloggers να διακηρύττουν την απόλυτη αφοσίωση τους σε πατριωτικούς σκοπούς. Φυσικά βλέπουμε και προσκυνημένους, να τους πολεμούν λυσσαλέα.

Τις περισσότερες φορές όμως, το περιεχόμενο του διαδικτυακού αγώνα απευθύνεται σε ομόγλωσσους, ομοεθνείς. Αποτελεί την απόλυτη παραδοχή της ήττας μας σαν λαός και σαν έθνος. Ακόμα προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι έχουμε δίκιο. Ενώ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξακριβωμένο ότι έχουμε.

Κάντε κλικ λοιπόν στην ιστοσελίδα bulgarmak.org

θα δείτε τι σημαίνει οργανωμένη, συστηματική προπαγάνδα. Τι σημαίνει να προσπαθείς να πείσεις ότι είσαι νικητής σε μια μάχη στην οποία δεν φαίνεται να παίρνεις καν μέρος

Μερικές εικόνες των "φιλαράκων" μας



1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Είναι λογικό να βλέπεις μία οργανωμένη προπαγάνδα από πλευράς πχ Σκοπιανών-Ουράνιο Τόξο (αφού σντονίζεται και χρηματοδοτείται από την Κυβέρνησή τους σε συνεργασία με την Ομογένειά τους) και από την άλλη μία ΝΕΚΡΗ Ελληνική Πολιτεία να ΚΟΙΜΑΤΑΙ (όταν υπάρχουν μίζες και εντολές από ξένα κέντρα που διασφαλίζουν το πολιτικό τους μέλλον για ποιο λόγο να νοιαστούν για εθνικά θέματα).

Την αξιοπρέπεια της Ελλάδας την έσωζαν πάντα λίγα παλικάρια, με μυαλό και με ψυχή που έδιναν και τη ζωή τους στον αγώνα.

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση και στο Ελληνικό διαδίκτυο:
Παρήγορο το γεγονός ότι ξεπετάχτηκαν εκατοντάδες ιστολόγια πατριωτικού και ελληνορθόδοξου θεματολογίου.

Μην ρωτήσεις σε παρακαλώ τι κάνει η εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση.
Ούτε η Κυπριακή.
Αυτοί ετοιμάζουν τις επόμενες αγοροπωλησίες Ελληνικής γης ποτισμένης με αίμα.

Για να μην σου πω ότι παρακολουθούν τους "ακραίους" μην τους χαλάσουν οι συνεργασίες με τους "καλούς" μας γείτονες...