Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Στείλατε ποτέ σας «παράνομα» κανένα καράβι σας, να διασπάσει τα σύνορα της κατεχόμενης Κύπρου;


Στην Κύπρο συνεχώς ξεθάβουν λείψανα δολοφονηθέντων το 1974 από τους γενοκτόνους τούρκους.

Στην Τουρκία συνεχίζεται η γενοκτονονία των κούρδων που μέχρι σήμερα μετρούν χιλιάδες καμμένα χωριά και άγνωστο αριθμό δεκάδων χιλιάδων νεκρών. Τους κούρδους που αριθμούν πάνω από 25 εκατομμύρια, η Τουρκία όχι μόνο επί πολλά χρόνια τρομοκρατεί και δολοφονεί αλλά τους καταπατεί τα πολιτικά δικαιώματα (συνεχώς θέτει εκτός νόμου κουρδικά κόμματα, κτλ).

Αντίθετα στην Κύπρο η Τουρκία, με την ανοχή ημών, ελλήνων και ελληνοκυπρίων πολιτικών, αφού πήρε συγχωροχάρτι (όχι από το λαό αλλά από τους κ. Χριστόφια και Παπανδρέου), οδεύει με το 20% των τουρκοκυπρίων, όχι μόνον να νομιμοποιήσει τα αποτελέσματα της εισβολής και κατοχής (κλοπή περιουσιών ελληνοκυπρίων, γενοκτονία ελληνοκυπρίων, καταστροφή πολιτισμού κατεχόμενης Κύπρου κτλ ), οδεύει, και με δημόσια διαγραφή του κυπριακού από τον κ. Πάγκαλο, να τουρκοποιήσει την Κύπρο, υπό τις "αυστηρές" για το θεαθήναι σπάνιες δηλώσεις του τέως Ανανιακού κ. ΑΝΥΠΕΞ.

Παρά τα ανωτέρω, και την σαφή πολιτική του αυτοϊκανοποιούμενου ψευτοαστέρα που χάραξε την για χαζούς εξωτερική πολιτική της , η τουρκία με όπλο τη μουσουλμανική θρησκεία προσπαθεί να προσεταιριστεί το μουσουλμανικό κόσμο, με το κρυφό της όνειρο να ανασυστήσει μία νέας μορφής Οθωμανική αυτοκρατορία.

Και ημείς;;;;;

Εμείς με παρωπίδες, που προσπαθούν δεν ξέρω γιατί, να μας βάλουν οι κύριοι Παπανδρέου και Χριστόφιας, είμαστε έτοιμοι να τουρκοποιήσουμε την Κύπρο, ένα νησί ελληνικό για 5.000 χρόνια και να θέσουμε τις βάσεις με τις διάφορες "χανούμισσες των υπουργείων μας, κτλ" για τουρκοποίηση της Θράκης μας και για σε πρώτη φάση τουρκοποίηση του μισού Αιγαίου (25ος μεσημβρινός, ζιγκ – ζαγκ Αιγαίοκτλ), με τις ευλογίες του διπλωμάτη μας του ΕΛΙΑΜΕΠ, τέως αρχηγού της ΚΥΠ.

Και όχι μόνο !!

Παίζουμε το παιγνίδι της τουρκίας, που χρησιμοποιεί το Παλαιστηνιακό για να το παίξει, ναι η τουρκία, ανθρωπίστρια και να επιτύχει τα σχέδια της για την περιοχή..

Και πώς συμμετέχουμε σε αυτό το παιγναίδι;;;

Είναι δυνατόν ελληνικό πλοίο να μετέχει με τουρκικά πλοία δήθεν τούρκων ακτιβιστών, που ηθελημένα ή χωρίς να το καταλαβαίνουν, γίνονται όργανα της πολιτικής του ψευτοαστέρα της εξωτερικής πολιτικής της τουρκίας;;

Είναι δυνατόν το ελληνικό πλοίο να αναχωρεί από τα κατεχόμενα της Κύπρου, βάζοντας μαχαίρι στην καρδιά του ελληνοκυπριακού λαού.

Κύριοι έλληνες ακτιβιστές κάντε ότι θεωρείτε σκόπιμο για τη Γάζα.

Όχι όμως μαζί με τους υποκριτές για το θέμα της Γάζας τούρκους, που πρώτα έπρεπε να δουν τι γίνεται στη χώρα τους και τι έγινε και τι γίνεται στην Κύπρο, για να μπορούν να μιλούν για τη Γάζα.

Η πολιτική του κ. Χριστόφια και κυρίως του κ. Παπανδρέου, δεν σας δίνει άφεση για τη συμπεριφορά σας.

Αλήθεια, στείλατε ποτέ σας "παράνομα" κανένα καράβι σας, να διασπάσει τα σύνορα της κατεχόμενης Κύπρου διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού;;

Προφανώς τους αγνοείται, καθώς και το λόγο που δολοφονήθηκαν. Θέλησαν να μεταβούν στην καταπατημένη από τους τούρκους πατρίδα τους Κύπρο, παραβιάζοντας τα "σύνορα" των κατακτητών.

Συνεπώς αν ως Έλληνες αγνοείτε την Κύπρο δεν έχετε δικαίωμα να ενδιαφέρεστε για τη Γάζα και να ξεκινάτε από κατεχόμενα, νομιμοποιώντας τα, και παίζοντας το παιγνίδι της Τουρκίας.

Ντροπή σας!!!

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Ζητείται Έλληνας ακτιβιστής...

για την Ίμβρο, το Πόντο, τη Τένεδο, τη Κωνσταντινούπολη, τη σκλαβωμένη Μακεδονία, τη Βόρειο Ήπειρο, την Ιωνία, την Ανατολική Ρωμυλία κλπ.

Υπάρχει κανείς για τις επάνω περιοχές; (μπορει να ξεχασα και καμία)

Δεν κόβεται τα ταξιδακια στη Γαζα και να πατε ακριβως δίπλα σας;

Εκει που βαράει η Ελληνική ψυχή και παραμένει σκλαβωμένη;

Άντε γεμίσαμε συναισθηματίες. Ας λύσουμε πρώτα τα δικά μας προβλήματα και μετά ας πάμε να λύσουμε και των άλλων.

(από σχόλιο ανωνύμου στο παρακάτω ιστολόγιο)
Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/2_01.html#ixzz0pdSKS66L