Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

...Κι η κυρά μου χτενιζόταν....

Τι γίνεται άραγε όλες αυτές τις μέρες στην μακαρία μας νήσο; Με λίγα λόγια, όλος ο ντουνιάς καιγόταν κι η κυρά μου (εδώ βάζετε όλους τους πιο κάτω) χτενιζόταν.

Το ΔΗΚΟ διαψεύδει για ακόμα μια φορά τον εαυτό του, εφόσον με "επίσημη" ανακοίνωση περιθωριοποιεί απόψεις του αντιπροέδρου του, Ν. Παπαδόπουλου, ως... "προσωπικές".
Κύριε Κάρογιαν, εκτός από τους γάμους και τα πανηγύρια, θα ασχοληθείτε και λίγο με το κόμμα σας, μήπως για να συγκαλέσετε κανένα συλλογικό όργανο, λέμε τώρα, που εδώ και 1.5 μήνα τελεί εν απραξία, πριν τρέξετε να φιμώσετε τον Παπαδόπουλο, τον Κολοκασίδη και τον ΚενεβέζοΉ μήπως είστε... μόνο για τους γάμους και τα πανηγύρια;

Το ΑΚΕΛ δίνει ξανά ρεσιτάλ ουφολογίας και συλλογικής παράκρουσης, εφόσον ο κ. Άντρος ξαναχτυπά: μετά τις αλήστου μνήμης δηλώσεις για σκοτεινά κέντρα που απεργάζονται τη φυσική εξόντωση του Προέδρου, μιλώντας σε Ακελιστές και Εδονόπουλα επανέρχεται πιπιλώντας τη γνωστή καραμέλα για υπόσκαψη του Προέδρου κλπκλπ. Κάτι πιο πρωτότυπο κ. Άντρο μας; πες πες θα το πιστέψεις ακόμα κι εσύ ο ίδιος!


Το ΑΚΕΛ και πάλι, το κομμουνιστικό κόμμα, που ακόμα και στον 21ο πρώτο αιώνα ομνύει πίστην στις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού, άρα και στις κρατικοποιήσεις, γίνεται το κόμμα επί της προεδρίας του οποίου η κρατική γη αποξενώνεται από το κράτος!!! Στο όνομα της ανάπτυξης και επικαλούμενοι την οικονομική κρίση η κυβέρνηση Χριστόφια -να΄ταν ο ΔΗΣΥ, να το καταλάβουμε!!- θα πωλήσει ένα από τα καλύτερα φιλέτα της Λευκωσίας στο Κατάρ, για μια αμφίβολης (για το κράτος) κερδοφορίας. Ναί, ζήσαμε και το είδαμε κι αυτό!! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!

Στην ΣΥΤΑ (αλλά όχι μόνον) φαίνεται ότι γίνεται χοντρό παιγνίδι. Άντε τώρα να αποδείξεις ποιος και πώς έφαε... ΆλλωστεΑποδείκτηκε ποτέ τίποτε στην ευδαίμονα νήσον μας; Ολόκληρη η χώρα αποτελεί ένα σκάνδαλο: Γενικό νοσοκομείο, δρόμοι της ΞΕΚΤΕ (θυμάται κανείς;), γεωργικές επιδοτήσεις, γιατροί που χρηματίζονται, ντηβέλοπερς κρατικώς επιχορηγούμενοι, ξενοδοχεία υπουργών και πεθερών υπουργών πάνω σε παράκτιες ζώνες προστασίας, άδειες οικοδομής από το πουθενά, προσλήψεις και ανελίξεις με κομματική ταυτότητα, κ.ο.κ. Δεν πειράζει όμως, όλοι θα φάμε, ο καθείς με τη σειρά του.

Και τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε!!
Η πνευματική τρομοκρατία επικρέμαται επί των κεφαλών ημών: Για την απίστευτη δίωξη του Ξενή Ξενοφώντος για την υπόθεση Χριστόφιας-Γουότς, αναμένουμε με αγωνία να δούμε μέχρι πού έχει φτάσει το μακρύ χέρι του ΑΚΕΛ: θα ενδώσει ο Γενικός Εισαγγελέας στην αφόρητη πίεση του βοηθού Γενικού που ενεργεί ως νομιμοποιημένος κουστωδός; Θα ανασκευάσει τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Γενικός, που την πρώτη μέρα δήλωσε εμφατικά ότι "δεν υπάρχει ποινική υπόθεση", αλλά τώρα φυρί φυρί θα ξεχάσει και τις νομικές του γνώσεις;


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: