Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ποιους παρακολουθεί τελικά η ΚΥΠ;



Είχαμε την εντύπωση ότι η ΚΥΠ δημιουργήθηκε και λειτουργούσε για να προστατεύει το κράτος και τα εθνικά μας συμφέροντα, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τους εχθρούς της πατρίδας μας.
Αμ δε!

Όπως ακούσαμε και τον βουλευτή του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκο Ερωτοκρίτου να καταγγέλλει σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, η ΚΥΠ στην Κύπρο, δεν στρέφεται πλέον προς την παρακολούθηση των τούρκων και των κινήσεων τους… Αυτοί εξάλλου είναι αδερφοί μας! Και γιατί να τους παρακολουθούμε; Δεν θέλουν να πάρουν κάτι περισσότερο από αυτά που μας έχουν ήδη πάρει και από αυτά που εμείς τους έχουμε παραχωρήσει από μόνοι μας, σαν προεδρικά δώρα, κατά τις συνομιλίες…

Μάθαμε λοιπόν από τον Ρ. Ερωτοκρίτου ότι η ΚΥΠ πλέον ως εχθρούς της θεωρεί όλους τους αντιφρονούντες και παρακολουθεί όσους ορθώνουν το ανάστημα τους απέναντι στα σχέδια του ΑΚΕΛ και του Χριστόφια (βλέπε και περίπτωση Christofias Watch).

Στο ίδιο μήκος κύματος, από την Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, στο άρθρο του με τίτλο «Μεγαλώνει επικίνδυνα το ρήγμα», στην εφημερίδα Φιλελεύθερος (20/06/2010) αφού αναλύει τις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι μυστικές τους υπηρεσίες γράφει:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ προς ...κατασκόπους (τρομάρα τους): "Είμαι σίγουρος ότι οι Τουρκοκύπριοι συνάδελφοί σας δεν ασχολούνται με το κυνηγητό blogs και δημοσιογράφων. Σας ρεζιλεύουν μέσα στο γήπεδό σας. Σας πήραν τα έγγραφα μέσα από τα χέρια σας και σας φόρτωσαν και το ...«έγκλημα». Ναι, ναι ξέρω... Το πρόβλημα της Κύπρου είναι ο δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος. Είστε μίζεροι και ανίκανοι..."

Την ίδια στιγμή, η δικιά μας ΚΥΠ παραδέχονται ανοικτά, με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω του Γενικού
Εισαγγελέα, ότι παρακολουθούν ακόμα και τους βουλευτές κατά τις συνεδριάσεις τους!"
http://www.sigmalive.com/news/local/276134


Διαβάστε επίσης παλιότερη δήλωση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου για παρακολουθήσεις πολιτών από την ΚΥΠ: http://www.sigmalive.com/news/local/128412

Δεν υπάρχουν σχόλια: