Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Παρακολουθήσεις: Ο Χριστόφιας καταπατά το ίδιο το πρόγραμμα διακυβέρνησης του!!!


Ένας υποψήφιος πρόεδρος τυπώνει και διανέμει ένα προεκλογικό πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί το δεσμευτικό του συμβόλαιο με τον λαό. Πολύ συχνά, υποσχέσεις μένουν απραγματοποίητες. Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό που ΔΕΝ είναι μέσα στο πρόγραμμα όμως, είναι ο εκλεγείς πλέον πρόεδρος να κάνει ακριβώς τα αντίθετα με ότι υποσχόταν στο γραπτό του συμβόλαιο με τον λαό!!!

Ο πρόεδρος Χριστόφιας πρωτοτυπεί ξανά, με τον χειρότερο τρόπο!! Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι αντίγραφα του σύντομου (πάνω) προεκλογικού προγράμματος και , το κυριότερο, του αναλυτικότερου (κάτω) προγράμματος διακυβέρνησης, το οποίο ο Χριστόφιας διένειμε στον λαό ΜΕΤΑ που εκλέγηκε πρόεδρος!!




Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!! Ο πρόεδρος μας διαψεύδει τον εαυτό του!! Όπως γράφει στην σελίδα 1 του πιο πάνω, οι υποσχέσεις αυτές "θα πρέπει συνεχώς να μας είναι το σταθερό σημείο αναφοράς"!! Μετά, ακολουθεί το μεγάλο ανέκδοτο, που τα ΕΔΟΝόπουλα το ανήγαγαν σε ευαγγέλιο:

"Η υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζεται από ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία [...] Η αξιοκρατία και η ισονομία πρέπει να εφαρμόζονται στην πράξη [...] Με κριτήριο τα προσόντα πρέπει να κρίνουμε τους πολίτες, και όχι στη βάση των ιδεολογικών και πολιτικών τους πεποιθήσεων" κλπ ασύστολα ψεύδη!!!

Οι αθρωπιές του Χριστόφια, διώκουν τον Ξενή Ξενοφώντος και όλους τους διαφωνούντες.
Καλά, δεν ντρέπονται;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: