Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η Δίκαιη κοινωνία του ΑΚΕΛ: προφανώς μόνο για τους ΑΚΕΛικούς!!!

Ένα λάθος «κλικ» της γραμματέως του ΓΓ του ΑΚΕΛ ήταν αρκετό να μας δώσει και τις γραπτές αποδείξεις για όλα όσα ξέραμε τόσο καιρό.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα που αντί να πάει στον ΓΓ του κόμματος Άντρο Κυπριανού, στάλθηκε κατά λάθος στα ΜΜΕ (!) έλεγε:




1. Ο κος Χ.Χ. από την ιδιωτική εταιρία CYBARCO [σ.σ. το άτομο αυτό, εκτός από developer φέρεται να είναι δραστήριος φιλο-ακελικός και φιλο-ανανικός μπλόγκερ… θα επανέλθουμε σε αυτό] ζητά να δει τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Α. Κυπριανού, ο οποίος να συνοδεύεται μάλιστα τον βουλευτή Γ. Λαμάρη (κατά διαβολική σύμπτωση πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εσωτερικών – βλ. άμεση σχέση με τους developers). Σύμφωνα με το email, το αίτημα για συνάντηση γίνεται για να «συζητήσουν» για 5 νομοσχέδια σχετικά με την ανάπτυξη γης ΠΡΙΝ αυτά πάνε στη Βουλή! Ο κάθε νοήμων πολίτης μπορεί να φανταστεί γιατί οι Developers θέλουν να έχουν άποψη για νομοσχέδια που αφορούν ανάπτυξη γης ΠΡΙΝ αυτά κατατεθούν στη Βουλή. Θα έλεγε κανείς ότι αυτό είναι μια λογική πρακτική. Το μέγα ερώτημα όμως είναι γιατί δεν διευθετείται μια επίσημη διαφανής επίσκεψη αντιπροσωπείας των developers με το ΑΚΕΛ, ενώ αντίθετα εν κρυπτώ γίνονται μυστικές συναντήσεις συγκεκριμένων ατόμων…

2. Ο Μ.Π. στέλνει χαιρετίσματα στον Άντρο Κυπριανού (το γνωστό γλύψιμο) και του επισημαίνει ότι ο αδερφός της Σκεύης Κουκουμά (βουλευτίνα του ΑΚΕΛ) προωθείται για να πάρει προαγωγή στη θέση του Αρχιτελώνη! Εδώ ο Μ.Π. φαίνεται μεγαλόψυχος αλλά και ταυτόχρονα προνοητικό – πολιτικό μυαλό! Αν μας παρακαλέσει πολύ ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, λέει, ας κάνουμε πρώτα Αρχιτελώνη μια δική τους (γνωστή ΔΗΚΟική στην επαρχία Αμμοχώστου) για να νοιώσει και το ΔΗΚΟ υποχρεωμένο προς το ΑΚΕΛ! Ούτως ή άλλως αυτή θα φύγει με σύνταξη μετά από λίγους μήνες και μετά προάγουμε κανονικά τον δικό μας!!!!!
(Ούτε η δουλειά του πατέρα τους να ήταν η δημόσια υπηρεσία δεν θα ενεργούσαν έτσι…)



3. Ο Σωτήρης Καϊάφας, παλιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας της κυβερνητικής ποδοσφαιρικής ομάδας – Ομόνοιας, και ενεργό στέλεχος του ΑΚΕΛ, στέλλει ξεκάθαρο μήνυμα προς το κόμμα: o Γ.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΕΛ αν δεν επαναπροσληφθεί η καθαρίστρια αδερφή του ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ (!) από όπου έχει απολυθεί! Πρέπει το κόμμα να κάνει κάτι ΑΜΕΣΑ για να μην χαθεί ούτε μία ψήφος!

Ότι τα μεγάλα κόμματα που αναλαμβάνουν την εξουσία κάνουν ρουσφέτια το ξέραμε. Το εξωφρενικότερο όμως είναι η προσπάθεια του ΑΚΕΛ να παίξει με την νοημοσύνη μας! Ο Άντρος Κυπριανού, ο Σταύρος Ευαγόρου, ο Χρίστος Χριστοφίδης και τα άλλα παπαγαλάκια, ενώ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι ΔΕΝ είναι ελέφαντες!!
Με το πιο αθώο ύφος του κόσμου, έχουν το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να μας υποδεικνύουν ότι το email δεν αποδεικνύει τίποτε, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά, ότι τελικά…. εμείς έχουμε το πρόβλημα!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Μόλις κατάλαβαν το λάθος τους, έστειλαν νέο μήνυμα προς όλα τα ΜΜΕ ώστε αυτά να αγνοήσουν το email λέγοντας ότι πρόκειται για (άκουσον – άκουσον) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ!!!

Τα κυβερνητικά νομοσχέδια, οι θέσεις προαγωγής στη Δημόσια Υπηρεσία και το ρουσφέτι για να μην χαθούν οι ψήφοι ΔΕΝ είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, κύριοι!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

Φυσικά και οι δημοσιογράφοι (πλην αυτών της κυβερνητικής Χαραυγής και εν μέρει του ΡΙΚ που «έθαψε» την είδηση) έκαναν τη δουλειά τους και τους έκραξαν κανονικά όπως τους άξιζε!
Βέβαια, από την επόμενη μέρα, βγήκαν τα στελέχη του ΑΚΕΛ στα ΜΜΕ και άρχισαν της μπουρδολογίες προσπαθώντας να μας παρουσιάσουν την νύχτα – μέρα!

Το email από μόνο του, αλλά και το γεγονός ότι ΑΚΕΛικά στελέχη βρίσκονται σε καίριες θέσεις μέσα στη Δημόσια Υπηρεσία και αλλού, στιγματίζοντας πολίτες για τα πολιτικά τους φρονήματα και προωθώντας τους ημετέρους δείχνει ότι η πρακτική αυτή είναι συνήθης στο ΑΚΕΛ!

Δυστυχώς το θέμα δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει αφού ο ΔΗΣΥ αντέδρασε μεν, όχι όμως όπως αρμόζει στην αξιωματική αντιπολίτευση αφήνοντας υποψίες ότι η φωλιά του είναι επίσης πολύ λερωμένη… Το ΔΗΚΟ συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αφού είναι πλέον φανερό και με γραπτές αποδείξεις ότι και αυτό επωφελείται από τα ρουσφέτια της εξουσίας στην οποία μετέχει.

Έμειναν τελικά να φωνάζουν μόνο τα μικρά κόμματα (τα οποία φυσικά τα μεγάλα κόμματα προσπαθούν να εξοντώσουν) και κάτι "περίεργοι" Bloggers...

Όσον αφορά εμάς στην ΑντιΠαρακμή, θα αναδεικνύουμε και θα υπενθυμίζουμε το θέμα αφού θεωρούμε ότι το ρουσφέτι είναι ο ορισμός της παρακμής…

Καλούμε τον Γενικό Εισαγγελέα να παρέμβει αυτεπάγγελτα για διερεύνηση ποινικού αδικήματος!!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να διώκονται άνθρωποι για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ποινικά αδικήματα (Βλ. Ξενής Ξενοφώντος) ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας και οι υπόλοιποι θεσμοί σφυρίζουν αδιάφορα για το ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποινικό αδίκημα που διαπράττεται μπροστά στα μάτια τους, και με ΓΡΑΠΤΗ ΑΚΕΛική ΒΟΥΛΑ!!

Τέλος, η ΑντιΠαρακμή θέλει να εκφράσει τη συμπάθειά της προς τη Γραμματέα του ΑΚΕΛ, η οποία (έστω κι άθελα της) κατάθεσε γραπτά ντοκουμέντα για το ποινικό αδίκημα που διαπράττεται μέρα-μεσημέρι. Ελπίζουμε η κοπέλα να μη σταλεί στα γκούλαγκ της Σιβηρίας να κόβει παγάκια…

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ: Πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το άρθρο δημοσιεύτηκε νέα καταγγελία για ρουσφέτι! Δεν προλαβαίνουμε πλέον αυτή την κυβέρνηση! Περισσότερα εδώ… "Δημόσιο ΑΚΕΛικά πλασμένο"

4 σχόλια:

Sabaton είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ήρα είπε...

Εγώ έχω μια απορία:

Τη γραμματέα του ο Άντρος Κυπριανού την προσέλαβε με μέσο;

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Δυστυχώς η πλειοψηφία των ατόμων που πλαισιώνουν (μεγάλα κυρίως) πολιτικά κόμματα το κάνει για να αποκομίσει οικονομικά-επαγγελματικά-πολιτικά και προσωπικά οφέλη.


Ακόμη και στις (κομματικές) φοιτητικές παρατάξεις είναι γνωστό το αλισβερίσι με τους καθηγητές (ευνοϊκότερη αξιολόγηση στις εξετάσεις, μεταπτυχιακά κλπ σε αντιστάθμισμα με μία θετική εισήγηση από τους φοιτητές στην εκλογή καθηγητή στην επόμενη βαθμίδα ή για μία ψήφο στα όργανα συν διοίκησης-πρυτανικές εκλογές).


Όπως με είχε πληροφορήσει Κύπριος φίλος μου ο οποίος συγκατοικούσε με τον Πρόεδρο της "Πρωτοπορίας" στη Θεσσαλονίκη, του έδιναν κάθε μήνα μισθό από το κόμμα.
Προσθέστε τη διανομή δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων για να ψηφίσουν στις εκλογές στην Κύπρο, έσοδα από πάρτι και εκδρομές, από μικροί μαθαίνουν ότι κόμμα σημαίνει "όφελος".

Όσο μεγαλώνουν και προχωράνε στα κομματικά αξιώματα, τόσο τα οφέλη γίνονται μεγαλύτερα.
Οπότε έχουν όλοι τη φωλιά τους ΛΕΡΩΜΕΝΗ.
Συχνό φαινόμενο είναι και τα κομματικά αλισβερίσια ακόμη και με κόμματα αντίθετης ιδεολογίας.

Εξάλλου τι αξία έχει η ιδεολογία μπροστά στο χρήμα...

Σάββας Παπάκης είπε...

Οι κακοφορμισμένες αναθυμιάσεις σας, τερατογεννημένοι αντιπαρακμιακοί, διαπιστωτικά, σχηματικά και ενδεικτικά,που αναδεικνύεστε, καταδυκνείεστε και αποδεικνύεστε ποδηγετημένοι και οδηγημένοι και καθοδηγημένοι από συντονιστικά κέντρα εναντίον του Ηγέτη μας, εναντίον εμάς Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη, πάντοτε μνήμονες και επιλήσμονες στα τερατογεννήματα και στα τερατοσκορπίσματα, στους κοασμούς και στα βασιλικά σύνδρομά σας

Ερχόντουσαν πάντα Δημήτρη...
Έρχονται πάλι
Έρχονται Φεντερίκο
Άβε Άβε Μαρία

Και τότε θα σηκώσω τα πληγωμένα χέρια μου, να τιμωρήσω τους ξεδιάντροπους υβριστές του Δημήτρη μου...

Όπως και Τότες-Τότε, Έτσι και Σήμερα, προμηθεϊκά, σχηματικά, καίρια επίκαιρα, σκασμό εντέλλουμε, σκασμό μιλάμε, απειλούμε και διατάσσουμε, εμείς οι Νομιμοποιημένοι διορισμένοι και εκ του Δημήτρη εκπορευόμενοι.

Σκασμό, σας διατάσσουμε, αδιάλειπτα, ολοκληρωτικά και αντινομικά, κάθετα και απόλυτα αντινομικά, για να επιβάλουμε μονοδρομικά μονοδρομημένοι, τη δική μας αλήθεια, την αλήθεια των 50,000 εποίκων, με προορισμό αυριανό, αυριανό ναι, ναι αυριανό, τα "γυρίσματα των Καιρών". Εμένα(-Εμένα= το αφειδώλευτο ξόδεμα και ζευγάρωμά μου με το ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ αγάπη μου, αγάπη μου ΑΚΕΛ-). Φίλοι της "αλλαγής και της απαλλαγής", θαθελα να πιστεύω ότι ο Ηγούμενος της "Λεόντειας Εταιρείας" των αντιφρονούντων, Βάσος Λυσσαρίδης, ο πανάθλιος άθλιος προστρεξας και προστρέχοντας εναντίον του Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη, ο δύσοσμος κάκοσμος και δηλητηριώδης Λυσσαρίδης, θα απομονωθεί με τους άλλους καλαθοβεργοδότες εχθρούς του λαού και του Δημήτρη μου. ΑΚΕΛ Αγάπη μου-Αγάπη μου ΑΚΕΛ, για ένα διορισμό, για ένα πουκάμισο αδειανό, εγώ ειμί ο Διώκτης τους, εγω ειμί το φως, εγώ η Αλήθεια, εγώ τα χιλιάδες ΕΥΡΩ του χρυσοφόρου μου σκασμού, της χρυσοφόρας μου σύμπλευσης με το Προεδρικό και το Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη. Κάθετα και απόλυτα και αυτονόητα αντίθετα καθοδηγητικά όπως ήταν όπως πρέπει χθες πρέπει και σήμερα.