Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Αντικατοχικές Εκδηλώσεις 2010

ΕΦΑΕΦΠ:
Ο Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων (Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.) που αποτελείται από το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. Αθήνας, Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης, Α.Φ. ΈΠΑΛξη Παν. Κύπρου, Α.Φ.Σ.Κ Φλόγα Πάτρας και η Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων (Ε.Φ.Ε.Ν.) σας προσκαλούν στην καθιερωμένη αντικατοχική-αντιομοσπονδιακή πορεία που διοργανώνουν κάθε χρόνο ανήμερα της μαύρης επετείου της Παράνομης Τούρκικης Εισβολής.

Ως κύριοι διοργανωτές της αντικατοχικής πορείας απευθύνουμε κάλεσμα στους απανταχού πατριώτες. Σε εσένα που Δεν Ξέχασες και αντιστέκεσαι.
Άς ενώσουμε τις φωνές μας, ας διαδηλώσουμε για άλλη μια φορά ενάντια στον παράνομο Τούρκο εισβολέα διεκδικώντας για τριακοστή έκτη φορά το δικαίωμα όλων μας, για μια Kύπρο Ελεύθερη , Ελληνική , απαλλαγμένη από κατοχικά στρατεύματα, με τους πολίτες της να απολαύουν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Φέτος είναι η χρονιά που ο πατέρας Πενταδάκτυλος θα ακούσει δυνατά: "Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί, η Κύπρος είναι Ελληνική".
Αφετηρία η πλατεία Ελευθερίας ώρα 17:30 και κατάληξη στο σημείο-σύμβολο της Κατοχής,το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας. Φορούμε μαύρη φανέλα ως ένδειξη πένθους.


ΕΔΕΚ:
16/07/2010, 19: 30, στο Βυζαντινό Εκκλησάκι Αγίου Δομετίου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο επίτιμος πρόεδρος του Κινήματος Βάσος Λυσσαρίδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης κριτική λύρα, τραγούδι, πιάνο η Μαρία Καναβάκη και ο Χρήστος Παύλης κιθάρες.


ΜΕΤΩΠΟ Η.Β.:
Στις 19 Ιουλίου, 7:30 μμ
Δημοσιογραφική Εστία - Λευκωσία,

εκδήλωση του Μετώπου, της ανώτερης και πιο μαχητικής για εμάς φοιτητικής οργάνωσης σε ολόκληρο το φοιτητικό κίνημα.


Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια:
ΠΑΤΡΙΩΤΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑ ΠΑΛΛΑΣ ΩΡΑ 8 μ.μ.
ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΜΠΛΕΓΜΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ:
• ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
• ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
• ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ.
• ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
• ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ:

  • ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.


Νεολαία ΕΥΡΩΚΟ:
Αντικατοχική Εκδήλωση και Έκθεση φωτογραφίας

Η Νεολαία του Ευρωπαϊκού Κόμματος, διοργανώνει Αντικατοχική Εκδήλωση Καταδίκης της Εισβολής και Έκθεση φωτογραφίας μνήμης της Κατεχόμενης μας Πατρίδας (Τρίτη 20 Ιουλίου 2010 και ώρα 17.00 στο προαύλιο του Δήμου Κερύνειας κοντά στο Λήδρα Πάλας).

Στην εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν ο Δήμος Κερύνειας, ο Δήμος Αμμοχώστου, ο Δήμος Μόρφου, ο Δήμος Καραβά και το σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Καλούμε όλους, όπως παρευρεθείτε στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να καταδικάσουμε την βάρβαρη τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή και να διατρανώσουμε την θέληση μας για απελευθέρωση και επιστροφή.


Κίνηση Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα:

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΩΡΑ 8.30ΜΜ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΩΡΑ 8.30ΜΜ ΜΠΟΥΑΤ ΟΥΤΟΠΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 125) ΤΗΛ.25349300

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Α ΜΕΡΟΣ: -Σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Κίνησης κ. Ανδρέα Παστελλά -Απαγγελίες ποιημάτων -Τραγούδια.

Β ΜΕΡΟΣ: Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, με αντικατοχικά και άλλα τραγούδια.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: -Κώστας Καμμένος, -Κρίστια Μακρίδου, -Πέτρος Κωνσταντίνου, -Κωνσταντίνος Στυλιανού, -Γιώργος Παπαδόπουλος, -Ανδρέας Δαμιανού

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό


Δεν υπάρχουν σχόλια: