Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου.



Είναι γνωστό πως μόλις πριν 2 μήνες η Χαρά Νικοπούλου διαβεβαίωνε τον κ.Χαρδαβέλλα στην εκπομπή του ότι ΔΕΝ πολιτεύεται.
Ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ και μόνον αυτό.
Κι όμως,
ένα πολιτικό κόμμα (ο ΛΑ.Ο.Σ.) ισχυρίζεται δημόσια ότι προτείνει σε άλλο κόμμα (Ν.Δ.) να κατεβάσουν ως κοινή υποψήφιο τη Χαρά Νικοπούλου στην περιφέρειας Ανατ. Μακ/νίας-Θράκης.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τα συναισθήματα αγάπης και συμπαράστασης του Ελληνικού λαού προς το πρόσωπο της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για να αποκομίσει αποκλειστικά μικροκομματικά οφέλη αφού γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ασχοληθεί η ηρωική δασκάλα-σύμβολο, με την πολιτική.


"Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια" είναι η δήλωση του αδερφού της Χαράς, δικηγόρου Ευτ.Νικόπουλου.


Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρρύσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική.

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια.
Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται.
Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας. Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.
Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
[Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου]


Σχετικά δημοσιεύματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_7840.html
κ εδώ
http://ourgreecetoday.blogspot.com/2010/08/blog-post_3907.html

1 σχόλιο:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA:
Αγαπητέ κ. Νικόπουλε, για να εκφράσουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους οι Έλληνες για την ΚΥΡΙΑ Χαρά Νικοπούλου και το φιλελληνικό της έργο, δεν νομίζω ότι χρειάζονται "ειδική άδεια" απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
Για ΟΛΟΥΣ εμάς , η περήφανη στάση της, μας ΔΙΔΑΞΕ, ότι οι ΤΙΜΙΟΙ, ΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πρέπει να χαίρουν ΑΚΡΑΣ εκτιμήσεως και να αποτελούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους ασχολουμένους με την καλώς ενοούμενη πολιτική.
Καλώς ή καλώς, η Πατρίδα μας λειτουργεί υπο το πολίτευμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προβλέπει (όπως λέτε) Σύνταγμα , νόμους, Κοινοβούλιο, Βουλευτές κ.λ.π.
ΑΝ κάποιοι ΕΠΙΟΡΚΟΙ σπιλώνουν την ΤΙΜΗ και τον ΟΡΚΟ τους, ΑΥΤΟΙ πρέπει να πληρώσουν και ΟΧΙ "συλλογικά", μαζί με τα ξερά να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ πυρός και τα χλωρά.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ πολιτικοί που ξεκίνησαν φτωχοί και τέλειωσαν πένητες και αυτούς θα τους πάρει η... "μπάλλα" της ΓΕΝΙΚΗΣ απαξίωσης;
Όταν σεβαστέ καθ` όλα κ. Νικόπουλε, ΑΥΤΟΣ ο λαός πρίν 10 μήνες , ψήφισε τα 2 κόμματα του δικομματισμού με 80% εγκρίνοντας την πολιτική τους, φταίνε ΜΟΝΟ οι φαύλοι πολιτικοί ή και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ;
Και ΠΩΣ θα εξαφανισθεί ΑΥΤΗ η συμμορία της οικογενειοκρατίας, των πολιτικών τζακιών, της ρεμούλας και της λοβιτούρας, όταν ΤΙΜΙΟΙ πολίτες αρνούνται την συμμετοχή στο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ της κόπρου του Αυγεία;
Όταν οι ΤΙΜΙΟΙ αρνούνται, οι ΑΤΙΜΟΙ λεηλατούν την ΠΑΤΡΙΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Οι περιπέτειες της ΚΥΡΙΑΣ Χαράς απο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ κατε-ΣΤΗΜΕΝΟ μας άφησαν άφωνους αλλά ΟΧΙ έκπληκτους, αφού τα ΙΔΙΑ κάνουν ΠΑΝΤΑ οι κάθε λογής "Δραγώνες", φασίστες όντες,καλυπτόμενοι υπο τον Δημοκρατικό μανδύα.
ΕΣΕΙΣ είσαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ αδελφός της και ΕΜΕΙΣ είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ συμΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της.
Για μας, τους Έλληνες, ΌΠΟΥ πολιτικά κι αν ανήκουμε, η ΚΥΡΙΑ Χαρά, δεν είναι "ιδιοκτησία" ΚΑΝΕΝΟΣ, αλλά είναι το ΔΙΑΜΑΝΤΙ που θα κοσμεί αιώνια το τιμημένο φωτοστέφανο της Ελλάδας μας.
Είναι ο ΦΑΡΟΣ μας και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας τον σβήσει.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΜAIL AΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΝΤΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ Ν.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ(Δείτε το σχόλιό μας) http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/08/ail.html#ixzz0lB6bKkVZ
Under Creative Commons License: Attribution