Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν ο Χριστόφιας καθίσταται επικίνδυνος

Αυτά που εκστόμισε προχτές ο Πρόεδρος Χριστόφιας ξεπερνούν και τον ... συνωστισμό της Σμύρνης, της αλήστου μνήμης Θ. Δραγώνα!! Ρε παιδιά, κάποιος να με τσιμπήσει, να ξυπνήσω από τον εφιάλτη!...


Μιλώντας προχτές στο Brookings Institute, γνωστή "δεξαμενή σκέψεως" στην Ουάσιγκτον, ο ίδιος ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας (!), μπροστά από πλήθος διπλωματών, πολιτικών, opinion leaders κλπ, είπε κατά λέξη, αφήνοντας εμάς σε κυριολεκτική αφασία:
"the two so-called mother- lands, in fact, invaded both."




Κλείστε τις ορθάνοιχτες μασέλλες σας, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!! Τέρμα αυτά που γνωρίζαμε για 36 χρόνια. Την εισβολή την έκανε η Τουρκία, ΜΑΖΙ με την Ελλάδα!! Αυτή την παράλογη, ανιστόρητη, εξωφρενική εκδοχή σερβίρει ο ίδιος μας ο Πρόεδρος, ο άνθρωπος που (όφειλε να) δίνει μάχες για την επικράτηση της ιστορικής αλήθειας και των δικαίων του λαού μας!! 


Διερωτάται ο κυπριακός λαός: 
όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι να κάνεις τους εχθρούς;;; 

Αν ο Πρόεδρος Χριστόφιας είναι ο προστάτης μας, ο θεός να μας φυλάει απ΄τα χειρότερα! 

Όπως προέβλεψε και ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Ανδρέας Κάλβος:

Καλήτερα, καλήτερα
διασκορπισμένοι οι Έλληνες
να τρέχωσι τον κόσμον,
με εξαπλωμένην χείρα
ψωμοζητούντες
Παρά προστάτας να 'χωμεν.


Καλύτερα θα ήταν ο Χριστόφιας, πριν βγει να μιλήσει στους ξένους για το Κυπριακό, να διάβαζε λίγη ιστορία, ή να μιλούσε με λίγους πρόσφυγες ή με κάποιους βετεράνους της ΕΛΔΥΚ του 74, για να μάθει ποιοι έκαναν εισβολή στην Κύπρο, ποιοι κατέχουν το 37% του νησιού μέχρι σήμερα, ποιοι ξεσπίτωσαν 160000 ανθρώπους απ΄τους τόπους τους, ποιοι βεβηλώνουν επί καθημερινής βάσης με τον αισχρότερο τρόπο τα ιερά μας και τον πολιτισμό μας, ποιοι κουβαλούν εποίκους κατά εκατοντάδες χιλιάδες, και ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν την ψυχή και το αίμα τους για υπεράσπιση αυτής της γης.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ PERSONA NON GRATA. 
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Υγ. Επίσης, σίγουρα καλό θα ήταν να κάνει πρώτα κάποια μαθήματα αγγλικών, για να μην μας προσβάλλει ομαδικώς εκφραζόμενος σαν μαθητάκος που μόλις πήρε το elementary στα αγγλικά. Διαβάστε ολόκληρο την ομιλία του Χριστόφια εδώ
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στο Χριστόφια για την κοτσάνα που αμόλησε, ντροπή και στους σφογγοκωλάριους του που εργολαβικά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!