Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος Χριστόφιας νοιώθει περισσότερο Σύριος παρά Έλληνας!Ο ανθελληνισμός του ΑΚΕΛ και της κυβέρνησης Χριστόφια δεν έχει όρια…

Μετά τον «ξιφτεριμένο κουρκουτά» (έτσι αποκάλεσε την Ελλάδα πριν χρόνια ο Δημήτρης Χρστόφιας), μετά της δηλώσεις στελεχών του ΑΚΕΛ ότι «τυχαία μιλούμε ελληνικά – θα μπορούσε να μιλούσαμε αιγυπτιακά (βλέπε δηλώσεις Ανδρέα Χρίστου στο βιβλίο του πρώην πρέσβη Χρήστου Ζαχαράκη με τίτλο "Άκρως απόρρητο - ειδικού χειρισμού. Κατάθεση μνήμης και στοχασμών 1979 - 2004"), μετά την ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ και ΤΟΥΡΚΙΚΗ θέση που εξέφρασε ο Χριστόφιας ότι και η Ελλάδα έκανε εισβολή στην Κύπρο, το ακούσαμε και αυτό!

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, νοιώθει περισσότερο Σύριος παρά Έλληνας! Αυτό αποκάλυψε ο τεράστιος Δημήτρης Χριστόφιας σε συνομιλία του στον Σύριο πρόεδρο Μπάσαρ Αλ Ασαντ!

Ελπίζουμε να μην τα ρίξει πάλι σε μεταφραστικά λάθη και σε αυτούς που θέλουν το κακό του! (Αυτή την φορά οι δηλώσεις του έγιναν προσωπικά στον Σύριο πρόεδρο ο οποίος όμως τον «κάρφωσε» αποκαλύπτοντας τες δημόσια – Χωρίς να διαψευστεί)!!!

Σχόλιο ΑντιΠαρακμής:

Καλούμε τον Δημήτρη Χριστόφια να πάει να εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας του στη Συρία!

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

'Λάλησε τρις ο πετεινός της προδοσίας της Κύπρου μ α ς!

Να ιδούμε ακόμη τι άλλο θα εύρη να μας ειπή ο ανόητος και ακατονόμαστος!